Şimdi Ara

mezun arkadaşlar bi bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dersaneye gidiyorum. Dersanede isledigimiz konuları femset dergi ve simetrilerden çalışıp çözüyorum. Sayısalda ilk on bine girmek için sene boyunca böyle bir çalışma temposu yeterli midir. Bunlar vaktimin çoğunu alıyo zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 sene yan gelip yatıp son sene çalışarak 10 Bin biraz zor bence. Yanlış anlama yan gelip yattın demiyorum :D Demek istediğim önceki senelerdeki birikimlerin önemli. 3 seneyi verimli geçirip bu sene onları beslersen ancak olabilir.

Orijinalden alıntı: enjack

3 sene yan gelip yatıp son sene çalışarak 10 Bin biraz zor bence. Yanlış anlama yan gelip yattın demiyorum :D Demek istediğim önceki senelerdeki birikimlerin önemli. 3 seneyi verimli geçirip bu sene onları beslersen ancak olabilir.

yok yanlış anlamadım. Haklısın. Yan gelip yatmadım 9dan beri dersaneye gidiyorum. Her seneden üç dört tane az bildiğim konu vardır trigonometri konikler v.b. Ama kendime güvenim o kadar az ki. Etrafımdaki herkes çok iyi çünkü okulda dersanede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: *sedefkar*

quote:

Orijinalden alıntı: enjack

3 sene yan gelip yatıp son sene çalışarak 10 Bin biraz zor bence. Yanlış anlama yan gelip yattın demiyorum :D Demek istediğim önceki senelerdeki birikimlerin önemli. 3 seneyi verimli geçirip bu sene onları beslersen ancak olabilir.

yok yanlış anlamadım. Haklısın. Yan gelip yatmadım 9dan beri dersaneye gidiyorum. Her seneden üç dört tane az bildiğim konu vardır trigonometri konikler v.b. Ama kendime güvenim o kadar az ki. Etrafımdaki herkes çok iyi çünkü okulda dersanede

Önün açık olsun o zaman :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.