Şimdi Ara

Metroid Prime 4 ve Pokemon 2018'de Çıkacak [Güncelleme]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
      Güncelleme: Nintendo, bu haberin birçok sitede yayınlanmasından sonra VentureBeat'e ulaştı ve yanlış anlaşılmayı düzeltti. Açıklamada yer verilen Kirby ve Yoshi oyunları dışında 2018 için onaylanan yok.
     
      Orijinal Haber: Metroid Prime 4 ve yeni Pokemon oyunu 2018'de Switch için çıkacak, Nintendo Amerika kurumsal iletişim direktörü Charlie Scibetta doğruladı.
     
       Nintendo Amerika kurumsal iletişim direktörü Charlie Scibetta,
     
    "Bu yıl için güzel bir oyun listesi duyurduk ve gelecek yıl Metroid 4 ile gelen bazı büyük oyunlarımız var. 2018'de Metroid, Kirby, Yoshi ve yeni Pokemon oyunları gelecek. Önümüzdeki yıl ve ötesindeki oyun listemiz konusunda kendimizi iyi hissediyoruz."
     
       Metroid Prime 4, Nintendo E3 Spotlight esnasında resmi olarak duyurulmuştu. Birinci şahıs macera oyunu Metroid Prime 4 Retro Studios tarafından değil yeni, yetenekli bir ekip tarafından geliştiriliyor. Ancak Metroid Prime yapımcısı Kensuke Tanabe bu projeye liderlik ediyor. Bunun dışında oyun hakkında pek fazla bir bilgi yok.
     
       Pokemon rol yapma oyunu da Nintendo E3 Spotlight esnasında duyurulan bir başka diğer oyun. Pokemon Company başkanı Tsunekazu Ishihara E3'te sadece oyunun geliştirildiği bilgisini vermişti.








  • 3DS'e ve Switch'e duyurulan 2D ve 3D Metroid oyunlarının 2 yıldan beri geliştirildiği söylentisi uzun zamandır nette dolaşıyordu. Kensuke Tanabe yönetiminde yeni bir stüdyo ile oyunun seneye yetiştirilmesi mümkün görünüyor, oyunun sadece logo ile duyurulması bile 2 milyona yakın youtube tıklanması ve sosyal medya üzerinden E3'te en çok konuşulan 2. oyun olması bile 10 yıllık hasretin büyüklüğünü anlatmaya yeter. Seneye iki konsol firmasının da birbirinden güzel özel oyunları piyasaya çıkacak. Tek üzüntüm Last of Us 2'nin PS5'in çıkış oyunu olması yönündeki olasılığın oldukça artması. Sağlık olsun bakalım.
  • Nintendo oyun konusunda kalitesini korumaya devam ediyor , özellikle xbox sunumunu görünce değerini bir kez daha anladım , seneyede bu 2 oyun çıkarsa gerçekten dolu dolu bir konsol olacak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.