Şimdi Ara

Metrodaki eski ''Spetsnaz''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün üniversitede konferans vardı ordan dönüyorum.Metrodayım.İstasyonun birinde yaşlı bir amca bindi trene.Şöyle 80 yaşlarındaydı(zaten sonra 82 yaşında olduğunu öğrendim).Yaşlıydı ama bir çokları gibi beli bükük halsiz biri değildi yani dim-dik duruyordu.Hani şu müharebeler görmüş eski askerler olur ya aynen öyle bir tipi vardı.Neyse bu amca duruyor metroda tam benim yanımda.Biraz sonra 20-25 yaşlarında bir adam bindi trene.Tam amcanın önünde duruyordu ve omuzunda kamuflaj çanta vardı.Amca bunu görür görmez kolundan tutup genci kendine taraf çekti.Diyalog aynen şöyle.Y.A-yaşlı amca.G-genç
    Y.A:Askermisin?
    G:yok değilim
    Y.A:bu çanta ne o zaman?
    G:Hiç öylesine çanta
    Y.A varya sen düşman askeri olsan ben bu yaşımla seni yenerim.(Genç gülüyor)
    İşte bundan sonra yaşlı amca trenin içinde gence dövüş teknikleri göstermeye başladı.Her türlü aikido hareketlerine benzer şeyler gösterdi.Genç çocuğa elini uzat diyor oda uzatınca çekip kolunu buruyor falan.Neyse bu muhabbet amca trenden inene kadar sürdü.İnerkende:bak evlat ben eski Spetsnazım ama yaşlandım artık 82 yaşındayım,şimdi sıra sizde hem ayrıca sporla falan uğraş şöyle dövüş sporlarıyla dedi ve indi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.