Şimdi Ara

metro turizm den %50 indirim sağlayan groupon 3 tl (yeniden) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
33.066
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sanırım yolcu limitine takılmıyor 5 yolcu varken aldım biletimi ama bileti burdan nasıl açığa alıcaz bidahaki bilet için bunu yapmam gerekiyo.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oguzßey

    sanırım yolcu limitine takılmıyor 5 yolcu varken aldım biletimi ama bileti burdan nasıl açığa alıcaz bidahaki bilet için bunu yapmam gerekiyo.


    bilet açığa alma işlemleri acentalardan yapılıyor bildiğim kadarıyla, belki çağrı merkezinden de yapılıyordur.
  • Sitede en yüksek fiyat üzerinden veriyor diyorsunuz ya: Acentelerde de aynı şekilde mi acaba fiyatlar ?

    Sitede sorun yaşıyorum mesela gidip acentede daha fazla mı para öderim ?
  • internetten bilet alıp acenteden açığa alan oldu mu başar var mı aradım internetten alınan biletler açığa çevirilmiyor dediler pekte bilgisi yok gibiydi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercinoyman

    internetten bilet alıp acenteden açığa alan oldu mu başar var mı aradım internetten alınan biletler açığa çevirilmiyor dediler pekte bilgisi yok gibiydi...

    İnternetten groupon ile bilet aldım, Adapazarı-Harem alacağıma Harem-Adapazarı almışım, bulunduğum yerdeki acenteyle görüştüm grouponda iptal etme şansınız yok, bilette tarih ve sefer değişikliği de yapamıyoruz maalesef biletiniz yandı dedi. 444lü numarayı arıyorum yine bulunduğum yerdeki terminale bağlanıyor. Bir turlu yetkili bir kişiyle gorusemedim bu nasıl bir iştir. Aldıgıma alacagıma pişman oldum.

    Fakat aşagıdaki resimde de görülüyor ki bilette değişiklik hakkımız var. İnternetten alınanlarda değişiklik olmuyor diye bir ibare de yok.

     metro turizm den %50 indirim sağlayan groupon 3 tl (yeniden)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moral83 -- 30 Kasım 2011; 11:40:32 >




  • abi metro işte şimdi küfür edecem şerefsizler ya 5 10 tane çek alacaktım böyle bişey olur diye almadım valla şimdi uğraş dur tarihi değiştirmek için illa değiştircekler ama olan bizim sinir sistemine olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzßey -- 30 Kasım 2011; 11:26:01 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oguzßey

    abi metro işte şimdi küfür edecem şerefsizler ya 5 10 tane çek alacaktım böyle bişey olur diye almadım valla şimdi uğraş dur tarihi değiştirmek için illa değiştircekler ama olan bizim sinir sistemine olacak.

    Aynen oyle hocam insanı delirtiyorlar resmen. Metro diye almayacaktım ama hadi alayım nasıl olsa kurumsal ve koklu bir firma bir sorun olmaz diye dusunup 4 tane aldım. Aradıgım kadın beni bir sure bekletip daha sonra biletinizi iptal edemiyorum bu durumda biletiniz yandı ve bu sizin hatanız buna biz bir sey yapamayız dedi. Belki isim cıktı, belki planım degisti sanane yani Bir de kampanya kapsamında acıga alma, iptal etme, sefer saat ve tarih degisikligi yok diyor, daha kampanyadan haberleri yok. Bir daha metro mu, ASLA...




  • tekrar sorayım internetten bilet alıp acenteden açığa alan oldu mu başaran var mı aradım internetten alınan biletler açığa çevirilmiyor dediler pekte bilgisi yok gibiydi..
    bu bileti açığa alma işlemi sıkıntılı gerisi pek karşık değil gibi ama bakalım...hayır birde kimsenin haberi yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ercinoyman

    tekrar sorayım internetten bilet alıp acenteden açığa alan oldu mu başaran var mı aradım internetten alınan biletler açığa çevirilmiyor dediler pekte bilgisi yok gibiydi..
    bu bileti açığa alma işlemi sıkıntılı gerisi pek karşık değil gibi ama bakalım...hayır birde kimsenin haberi yok

    bir önceki kampanya başladığında oluşabilecek bu sorunu yazmıştım. Daha önce birkaç kez metroyla gidip geldiğimden biliyorum şu zamana kadar internet bileti aldığımda tarih değiştirmelerimde hiçbiryerde değiştirmediler. Önce bileti iptal ettiler sonra tekrar ücret kesip yeni bilet kestiler. İptal edilenin ücreti de ilerleyen günlerde karta yansıtıldı. Bunda da böyle birşey olacağı belliydi. O yüzden internetten alacaklar bence yerinden alsından zaten hertürlü liste fiyatından indirim yapıyor.




  • beyler acil yardım lazım şimdi burdan kuponu alıp bileti alacağım ama alacağım arabanın yarısı dolmuş. yine %50 bilet alınıyor mu koltuk sınırlaması var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyazitcakir31

    beyler acil yardım lazım şimdi burdan kuponu alıp bileti alacağım ama alacağım arabanın yarısı dolmuş. yine %50 bilet alınıyor mu koltuk sınırlaması var mı?

    Eğer satılan koltuklardan 4 tanesi kampanyalı olarak satıldıysa kontenjan dolmuştur. Satılan koltuk adedi değil, indirimli satılan koltuk adedi önemli. Online alacaksanız deneyin. Dolduysa zaten hata verir.
  • kodları online bilet alırken nereye giriyoruz arkadaşlar yardım..
  • Arkadaşlar Şehir Fırsatı'nı arayan var mı acaba şirket kampanya koşıllarına uymuyor diye ? 8 tane kupon aldım ona göre iade ederiz.
  • ben bugun için bilet almayı düşünüyorum. online alamıyorum kod girecek yer yok, acenta dan mı almalıyım?
  • Bileti alabilen var mı acaba? Ne yaptıysam hatalı ip uyarısı veriyor...
  • ben acenta yı aradım. kodları giremiyoruz sisteme diyor. belki sistem acılabilir o zaman olabilir diyor. tam da bugun işime yarayacaktı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cigit

    ben bugun için bilet almayı düşünüyorum. online alamıyorum kod girecek yer yok, acenta dan mı almalıyım?

    Kredi Kartı ödeme kısmında kodu girebileceğiniz bir yer var.
  • Beyler bılet alamıyorum kredı kartım yok :S Yardım edermısnız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezgin999

    Bileti alabilen var mı acaba? Ne yaptıysam hatalı ip uyarısı veriyor...

    lanet olası siteleri düzelmiş. ben de arkadaşım için almaya çalışıyordum, aynı hatayı veriyordu. şimdi de 18:30 daki seferi internetten kaldırmışlar.
  • saçma sapan bi kampanya. altı üstü %50 indirim verecek elli tane şart koymuş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.