Şimdi Ara

Metro Market Keriz Silkeleme Taktigi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar konuyu sicak firsatlara acmamin sebebi sicak firsat sanip metro markete gidecek olanlar icin uyari yapmak istememdir.
    Metro marketlerde bazi urunlerde kdvli bazilarinda kdvsiz fiyatlar yazilarak algi oyunu yapildigini zaten biliyor ve dikkat ediyordum.
    Bugun tum deniz baliklarinda yuzde 25 indirim reklamini gorunce somon alayim dedim ama almaz olaydim.parafin ekim kampanyasiyla da birlestirip 100 liraya tamamladim.ancak kasada yuksek bir fiyat cikinca baktim ki somon fiyati hic dusmemis.neyse itiraz ettik balik reyonuna bakan kravat takan ama tanimadigi bir kadina sen diye konusma hakkini kendinde goren gorevli somonun kultur baligi oldugunu deniz baligi olmadigini soyledi.ben de dediginiz dogru olsa bile bu algi yaniltmasi yaparak urun satmaya girer reklamin altina acikca bunu yazmalisiniz dedim.zaten herkes bilir fln gibi konustu.beyefendiye gore cipura levrek somon deniz baligi sayilmiyormus.heralde beyefendiler bu baliklari evde yetistiriyorlar ben oyle anladim.
    Zaten fiyatlar kasada dusecek diye not dusup millet uyanmasin ucuz sanip bol bol alsin mantiginda olduklarini sonra anladim.
    Metroya gidecek olan arkadaslari bu oyuna kanmamalari konusunda uyarmak istedim
    Metro Market Keriz Silkeleme Taktigi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ben de arada bir balik almak icin gidiyordum ama bugunku muameleden sonra yolum dusmez artik.ayrica baliklarin deniz baligi olmadigini itiraf ettiklerine gore nerde yetistirildikleri bir muamma olan baligi da almam artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.