Şimdi Ara

METRO MARKET KAĞITHANE 25 KASIM AÇILIŞ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
9.722
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelen Maili paylaşıyorum.. fiyatı güzel ürünler var.. ihtiyacı olanlar inceleyebilirler..

http://www.metro-tr.com/metro_mail/mcc-tr/catalog/1187068/KagithaneNonfood.pdf

• Teşekkürler paylaşım için...
  • Rica ederim.. umarım işinize yarayacak ve alabileceğiniz ürün içeriyordur..
  • o kadar da sıcak değil,idare eder işte
  • Kağıthane'nin neresinde, bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sæm

Kağıthane'nin neresinde, bilen var mı?

Krokisi budur....

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

o kadar da sıcak değil,idare eder işte

ben de dün broşürünü incelemiştim, açılışlık bi indirim göremedim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski ürünleri toplamışlar kampanya diye satıyorlar hem de metro üyesi şirket olma şartıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: metrikk

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

o kadar da sıcak değil,idare eder işte

ben de dün broşürünü incelemiştim, açılışlık bi indirim göremedim..

Ozaman işin iyi tarafından bakın... Sabahın köründe kalkmanız gerekmeyecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: Bipper

quote:

Orijinalden alıntı: Sæm

Kağıthane'nin neresinde, bilen var mı?

Krokisi budur....

Teşekkür ederim.

• gelmek isteyen şişliden veya çağlayan adliyenin ordan çağlayan dere minibüsleriyle, kağıthane beşiktaş 62 ile ve şişli kağıthane 65g ile gelebilir.yeri ayazma camisinin be kağıthane anadolu lisesinin tam karşısında.yanında fusion hotiç depo ve wekemin outletleri var.
  • lanet inşaat yüzünden yolun anasını ağlattılar,her sabah/akşam araba ne hâle geldi..
    trafikten bahsetmek bile yersiz..

konu ile alakasız oldu ama içimde kalmıştı

ilk sayfadaki tv,ip4 ve pc fiyatlarında yanlışlık var,KDV'siz yerine KDV'li yazılmış kırmızı fiyatlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sê7êN SKY -- 23 Kasım 2011; 15:34:51 >
  • çok iyi farketmişssin... Aslında Mağazadaki broşürde de o şekilde basılı ise o fiyattan bile alabilirsin.. yani yasa alırsın diyorda alabilirmisin o muamma tabi

düzeltme :: Tipografik hatalardan Metro Gros market sorum ludeğildir. Bişi alamazsın yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bipper -- 23 Kasım 2011; 16:01:10 >

• 700tlık notebook nerelerde daha ucuz? Acer notebooku yarın kısmetse alıyorum. İtirazı olan varsa şimdi konuşsun, yoksa sonsuza kadar sussun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kunter -- 24 Kasım 2011; 17:36:05 >
  • Metro ile ilgili şöyle bir bilgi vereyim, 120 gb'lık ps3 599 tl kampanyası vardı. Gittim ürün ellerinde kalmamıştı, hakikaten de öyleydi. "Ancak isterseniz bu üründen bu fiyata getirtebiliriz size." dediler. Ben de sevindim tabi, yaptım sözleşmeyi. Birkaç gün sonra aradılar "Sony artık 120 gb üretmiyormuş, 320 gb'lık ürünlerden geldi elimize. Gelip bu ürünü alabilirsiniz." dediler. Başka marketlerden, sabahın köründe gitmene 50 tane stoğu olmasına ve önünde 5 kişi olmasına rağmen alamıyorsun ürünü. Metro ise hem stoğu bittiği halde kampanyalı satışa devam etti, hem de yüksünmedi 320 gb'lık ürünü de aynı fiyattan verdi.
  • IPHONE 4S açılışa özel olarak kdv dahil 1600 tl ye satılacak stokta sadece 80 adet var çoğu üründede bunun gibi büyük indirimler var özellikle samsung lcd tv lerde...
  • Dün akşam iphone4 için sözleşme yaptık. Geldiği zaman haber verecekler, gidip alacağım. Peşin alım fiyatı 1.500.-TL'ye geliyor. Benim gördüğüm garantili bir ürün için en uygun fiyat bu. Garantisi Pegasus bu arada. Araştırdığım kadarıyla Gold'un firmasıymış. Bu garanti ile kötü bir tecrübe yaşayan var mı arkadaşlar?
  • 700 liraya kaptık bi hp, acer kalmamştı teşhir ürününü de vermediler. amd işlemcili notebook deneyelim bir de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CENKKK

IPHONE 4S açılışa özel olarak kdv dahil 1600 tl ye satılacak stokta sadece 80 adet var çoğu üründede bunun gibi büyük indirimler var özellikle samsung lcd tv lerde...

Hocam o cihaz 4S değil , Iphone 4. yorumunuzu okuyunca hemen inceledim insert'u fakat hevesim kursağımda kaldı. 4S olsa 1 tanede ben alırdım o fiyattan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzeki

Dün akşam iphone4 için sözleşme yaptık. Geldiği zaman haber verecekler, gidip alacağım. Peşin alım fiyatı 1.500.-TL'ye geliyor. Benim gördüğüm garantili bir ürün için en uygun fiyat bu. Garantisi Pegasus bu arada. Araştırdığım kadarıyla Gold'un firmasıymış. Bu garanti ile kötü bir tecrübe yaşayan var mı arkadaşlar?

mediamarkt garantili 1500TL'den satmıştı daha önce,firma garantili bir ürün için 1500TL biraz yüksek geldi açıkcası bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.