Şimdi Ara

Metro Exodus İnceleme Puanları (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 83 çok düşük. Apex Legends bile 90dan aşağı inmedi
  • 80 ve üzeri puanlar az sanılıyor sanırım, 80 ve üzeri puan alıyorsa oyun ve türünü de seviyorsan gönül rahatlığıyla alıp oynayın demek.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Bana bir tane Pc'ye sorunsuz çıkan Ubisoft oyunu göster? Ama onlara dayıyorlar 85-90'ı Metro gibi atmosferi müthil olan bir oyuna veriyorlar 60-70'i. Boş muhabbet hem bu Meta ortalaması ne zamandan beridir bir kriter oldu anlamadım, saçmalık.


    Ya meta puanlarını artık kimse takmamalı. Eskiden 65 puanlı oyunların bile gideri vardı; türü seviyorsan her türlü keyif alıyordun. Şimdi millet 80'e burun kıvırıyor şişirme puanlar yüzünden.

    Metro gibi oyun zaten çok yok. Kıymetini bilmeli.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Xbox sürümünde ne eksik ps4 sürümünde ne fazla bu fiyatlar için ?demekki kur falan bahane.isteyen istediğine satabiliyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetalpertr

    Devil May Cry V Steam Zam yedi sanırım. 399 tl normal versiyon. 426 tl deluxe

    <table style="display: inline-block;" border="0" cellpadding="1" cellspacing="1" bgcolor="black"><tbody><tr><td><div><a data-test="test" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="https://store.donanimhaber.com/92/c0/16/92c016c36d9bf6a2174482b21283b513.jpg" target="_blank" data-href="https://store.donanimhaber.com/92/c0/16/92c016c36d9bf6a2174482b21283b513.jpg" target="_blank"><img alt="Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın" src="https://store.donanimhaber.com/92/c0/16/92c016c36d9bf6a2174482b21283b513.jpg" width="320" onload="if(this.width>this.height){this.width=320}else{this.height=240}" border="0"></a></div></td></tr><tr><td style="color: White; text-align: center;">Orijinal boyut için tıklayın</td></tr></tbody></table>


    PS2 de onunla büyüdük ama almıcamız için sorun yok isterlerse 700tl desinler. Metro bekleyip almış olma sebebimizde belli zaten :) gold sürümü 123TL idi aldık. Bu saatten sonra RDR2 zam yemeden verdiğim specialına fiyat 380idi. Jübileyi onunla yaptım daha oyun alma gibi planım yok :)




  • oyun tamamen baştan yapıldı, aynı oyunun cilalısı değil, hem görsellik hem oynanış mekanikleri yeni nesile yakışır, metro re nin önüne geçermi acaba diye düşünürken re 92 metro 82 ortalama, cyberpunk tlou 2 de çıkmaz bu sene, sekiro da dark soul dünyasının skin giydirilmiş hali gibi, re 2 ye goty hayırlı olsun diyebiliriz gibi gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 14 Şubat 2019; 11:7:42 >
  • Bu punları hala ciddiye alan varmış. İlginç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar hep hype kültüründen oluyor, illa 90 alıp goty adayı olacak sanki her oyun. açın bakın önceki 2 oyunun puanına. onları sevdiysen bu da aynı zevki verir işte, ortalama üstü bir oyun belli ki 80 puan az değil. kırdıkları puanları da buglardan vuruş hissinden seslendirmelerden falan kırmışlar sanırım. önceki oyunlar da çok farklı değildi zaten, bu yüzden ikisini de bitirememiştim. meta ortalamasına da çok takmamak lazım o da ayrı mevzu, 65 70 ortalamaya sahip çok çok sevdiğim, 90'lık oyuna tercih edeceğim oyunlar var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kollaps -- 14 Şubat 2019; 11:52:17 >
  • Oyungezer 90 vermiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: IslakBanyoTerliği

    Bu punları hala ciddiye alan varmış. İlginç.


    Puan değil hocam. Ben cons mu ne yabancının eksi yön olarak yazdıklarını önemsiyorum. Seslerin berbat, npc diyaloglarının leş ve yükleme ekranının uzunluğunu böyle öğrendim mesela :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Xbox sürümünde ne eksik ps4 sürümünde ne fazla bu fiyatlar için ?demekki kur falan bahane.isteyen istediğine satabiliyor.


    İsteyen istediğine satamıyor, birçok oyunun fiyatının sonradan yükselmesi buna örnek gösterilebilir.Pazar payı büyük olan ucuz oyun satınca, Aral game bey oyunlarını o fiyatlara satarsa zarar ediyormuş , birde rekabeti engelleme oluyormuş. “Rekabeti Sınırlayıcı Anlaşma, Uyumlu Eylem ve Kararlar ile Hakim Durumun Kötüye Kullanılması Halinde Verilecek Para Cezalarına İlişkin Yönetmelik” den yola çıkarak Rekabet kurulu, Sony e ucuz oyun sattığı için ceza kesiyor ve sattığı ürünlerin fiyatlarını yeniden düzenlenmesini mecbur kılıyor, ama adamlar ellerinden gelen neyse yapıyorlar buna rağmen.Böyle nedensiz,aslını bilmeden atma tepkilerle Aralın elini güçlendiriyorsunuz başkabirşey değil....




  • Ortalama puan 80'de kaldı diye millet ne kadar dövünmüş ya. 80 az mı yahu? Kafayı yediniz iyice.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 85 Almş çöp

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    rambocuk kullanıcısına yanıt
    Önceki oyunların tıpatıp aynısı Far Cry ve CoD gibi serilerdeki oyunlar da aşağı yukarı puanlar alınca 80 puanın eski kıymeti kalmadı. Çıkan çoğu oyun zaten 80 puanla çıkıyor.

    @rambocuk
    Hocam oyun çok güzel standart oyuna göre müthiş olmuş ama oyun yepyeni bir şey değil yani doğrusu ben olsam GoTY vermezdim ama son sözü ben söylemiyorum olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bu sene en çok beklediğim fps;DOOM Eternal.2019'un en iyi oyun olabilir.Tabi Dying Light 2'de ikinci adayım.Paramı bu oyunlar için saklayacağım....
  • Aynen, haklısın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crapdown 3 notlarını da heyecanla bekliyoruz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crackdown 3 puanları geldi neden haber yapmıyorsunuz?
    Beklediğimden daha büyük çöp çıktı.
  • metacritic 83 ise bu oyun olmuş demektir

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Irkçı firmaların verdiği puanlara bakan var mı cidden ya hepsi çöp.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.