Şimdi Ara

Metro Exodus (2019) [ANA KONU] (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
16
Favori
96.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BooMANx kullanıcısına yanıt
    ultrada 100fps ile oynuyorum 1070 ile. hairworks advanced physx kapatın dx11 kullanın
  • Oyun kendi kendine 2k ya yakın bir çözünürlüğe alıyor.Ne yaptıysam düzelmedi.Optimizsayon pek başarılı değil.Dalgalı bir performans vermekte.Dx 12 kapalı,hairworks advanced physx kapalı ultra ayarlarda 1070 ile 35-75 arası oynuyorum.İsmi aklıma gelmeyen bir ayar var onu kapatıp deneyeceğim birde.Update bekleyip öyle oynamak gerekir bence.Bir nebze de olsa düzelir.


    Metro Exodus (2019) [ANA KONU] Metro Exodus (2019) [ANA KONU] Metro Exodus (2019) [ANA KONU] Metro Exodus (2019) [ANA KONU]

    Metro Exodus (2019) [ANA KONU] Metro Exodus (2019) [ANA KONU] Metro Exodus (2019) [ANA KONU] Metro Exodus (2019) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 17 Şubat 2019; 13:39:44 >




  • Gtx 1070 gibi, kendisinden bir önceki nesildeki serinin Titanına eş değer kartı perte çıkardılar helal olsun vallahi. Ama utanmadan birde ps4'e Xbox One yaparlar aynı oyunu. 1.6 tflops'luk tablet işlemcili cihazlara.

    Oyun aşırı güzel, aşırı detaylı, atmosfer mükemmel. Ama felaket zorluyor sistemleri. Yeni motto "metro exodus açar mı?" olabilir o derece.

    Alex kendini aşmış Digital Foundry'de ... Oyunu çok detaylı çok güzel incelemiş teknik manada, sunum çok güzel, pek çok bilinmeyen yada anlam verilmeyen katmanı da açıklıyor, izlemenizi tavsiye ederim.





  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Oyun güzel ama optimize sorunu ve Çöl haritasında oynanışı ciddi şekilde etkileyen harita bug'u düzeltilmeli. Bu arada oyunu ben şu an 2 ayırıyorum.

    Çölden önceki haritada ara sahnelerin fazla oluşu oyunu oynarken beni çok sıktı. Aksiyonu baltalıyor çünkü. Oyunu kolay seviyelerden biri ile oynuyorum ama onda bile mermi sıkıntısı var. En zoru düşünmek bile istemem.
  • 300 lira vermekten kurtulduk desenize. Ortamlara düşmesini bekleriz artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K E N -- 17 Şubat 2019; 15:15:21 >
  • oyunun surukleyiciligi super olmus ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K E N kullanıcısına yanıt
    nerde düşmüş? düştüğü yok
  • Gtx 1070 ile ultra ayarlar full açık ortalama 80 fps yoğun sahnelerde 30-35 e düşüyor. Oyun yer yer optimize sıkıntısı var ama genelde akıcı oynanabilirlik var. @b0Ni

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda yan görevleri yaptıkça, oyunun seni görevlendirme olayı hoşuma gitti.Eşyallar gittikçe daha da fazlalaşıyor Artiyomski'nin üstünede :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: B-2 Spirit

    nerde düşmüş? düştüğü yok
    Sadece unlocked olarak düşmüş. Crack şuanlık yok.
  • Bu arada şöyle bir sistemim var:

    Amd fx8350 4ghz işlemci
    r9 270x 4gb ekran kartı
    16gb ram
    ssd
    1080p monitör

    bu sisteme benzer bir sistemde oynayan varmı? Medium ayarlarda oynatsa yeter.
  • Yıllar önce sistemlerimiz aca crysis full ayar açarmı diye konuşurduk herkesin hayali o tarz sağlam bir makinaydı. Bu gün herhalde Metro Exodus full açarmı dicez
  • Oyunda Çöl bölümü bitti başka yere geçtik ama galiba yine harita bugu oldu. Kayıkla ufak bir mesafe gittim. Karaya çıkar çıkmaz haritada gitmen gereken yer nedense değişti.

    Tam kuzey yönde bir yer gösterilirken karaya varınca daha yakın bir alanı göstermeye başladı. 1 harita dışında oyunu beğendim ama cidden bu buglar can sıkmaya başladı.
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    crysis hala yeni çıkan birçok oyundan güzel graifkleri var. Metro sorun oakdar graifkleri hoş olmamsına rağmen çok sitem istemssi.
  • Sizinle kısmen hem fikirim. Crysis 1 renk paketi biraz soluk kalıyor ama texture kalitesi olarak hala yanına yaklaşabilen oyun yok. Crysis 1 de Texture dokuları baya yüksek çözünürlük. Şuan o çözünürlükte doku paketi kullanan oyun yok.
  • Arkadaşlar oyunu indirdim bir heyecanla icona tıkladım ama bir baktım oyun açılmıyor. Monster Abra A5 V13.4 var. Nvidianın son driverı yüklü. Oyunun trademark bilgilerinin yazılı olduğu ekran geliyor ordan sonra hiç bir hata vermeden direk kapanıyor. Var mı dizüstünde oyunu açabilen ?
  • Bende bir kac kez menudeki options contunie falan yazilarin oldugu iconlar gelmedi. Birde yukleme ekranlarindaki hold E yazisinin gelmedigi oldu. Gorev yoneticisinden kapatip tekrar girmeye calistigimda guvenli modda acalim mi sorusunu sormustu. Bir kontrol edin sizde, arka planda sormus olabilir. Olmadi steamden indirdiyseniz dosyalari dogrula yapin.

    Not : notebooktaki ekran kartini bilmiyorum fakat nvidia oldugunu farz ediyorum, 3-4 gun once yeni driver paketi cikmisti onu da deneyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 418.91 kurulu. Dosyaları doğruladım bir farklılık çıkmadı. Oyun kapanınca görev yöneticisinde oyunla alakalı bir şey kalmıyor. Exeye sağ clickle tıklayıp Nvidia ile aç denedim o da olmadı. legal, intro, credit videolarının adını değiştirip girmeye çalıştım bu sefer loading user data geliyor orada oyundan atıyor. Steamde gelişmiş seçeneklerden -DX11 ile açmayı denedim yine açılmadı.
  • Safe mode olarak acmayi sordu mu hic? Windows, driver vs herseyin guncel oldugunu farz ediyorum. Son ve uzak ihtimal olarak Nvidia Experience uzerinden optimize et/kendi ayarlarini kullan bunlari deneyebilirsiniz. Baska bisey aklima gelmiyor, steam gruplarinda veya oyunun forumunda elbet bu sorunlari yasayanlar vardir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Safe mode olarak açmayı sordu hem no hem yesi denedim. Yesde hiç girmiyor siyah ekran gelip kalıyor. No da bir önceki mesajda yazdığım şeyler oldu.Windows güncel. Geforce Experience kullanmıyordum ama dediğinizi deneyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.