Şimdi Ara

Metro Exodus (2019) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
16
Favori
96.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yani alın, oynayın arkadaşlar.Oyun INCREDIBLE seviyesinde.User Review'larda rezalet olmasının sebebi Tekniksel olaylar.Çok fazla sistem istemiyor oyun.Ama 1080 üzeri bir kartınız varsa rahat 4K açarsınız.Metro gibi bir oyun FPS Story Mode yokluğu çektiğimiz dönemde konuşulmaz bile.Sizde alıp, benim gibi tadına bakın.Herkese iyi oyunlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E690B3CC5

    Hay arkadaş ya. Türkçe altyazı ve pahalıdan başka tartışma yok artık oyun başlıklarında, sıktınız. 2 yorum okuyalım diyorum, 50 yorumda 1 tane düzgün oyunla ilgili görüş bulursam seviniyorum.
    Konsol sayfasında xbox iyi yok ps 4 iyi tartışması pc sayfasındada dil tartışması. Şu oyunu keyif alarak oynayın oyun çok güzel görünüyor.

    Videolardan izlediğim kadarıyla annanın ingilizce seslendirmesi harika olmuş. Mükemmel atmosferin yarısını annanın sesi oluşturuyor bence. Seslendiren mükemmel seslendirmiş. duyguları çok gerçekçi sunmuş.

    Birde şunu gördüm: Çatışmalarda ne kadar sert davranırsanız düşmanların durumuda ona göre değişiyor. Eğer pata küte herkesi indiriyorsanız son düşmanlar teslim olmayı seçebiliyor.




  • Hocam numaram değişti gsm onayı falan filan özelden yazamadım burdan yazayım.

    İlk 2-3 sefer ben de beceremedim almayı. Sonra sıfırdan turbo vpn ile hindistana bağlanarak epic hesabı açtım hesabı açarken bölgenin india olması gerekiyor yoksa hiçbir türlü olmuyor. Ben de oraya dikkat etmediğim için olmadı ilk denemelerde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakBilgin -- 16 Şubat 2019; 19:13:40 >
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Evet, hocam Rusça Aksanıyla İngilizce konuşması hoş olmuş :) İkinci dediğinizde doğru.Villager'lar farklı farklı olduğu için şayet çok güçlü savaşırsanız, bu ekip bizden daha güçlü deyip silahını yere bırakıyor.Öldürüp öldürmemek bize kalmış.
  • Ben ı7 7700 ve gtx 1070 ile extreme ve tüm ayarları fulledim. Birtek Sxaa 2 de, onu 4 yapınca bariz belli oluyor düşüşler. Onun haricinde konsol oyuncusu olduğum için şu anlık rahatsız etmiyor, gayet oynanıyor oyun. Yıllarca 15-30 fps arası oyun oynamanın faydaları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu yağmur yağarken, bir anda kesilip; havanın güneşlenmesini pek iyi yapamamışlar.Tamam 4 iklim özelliğini yansıtmaya çalışmışlar güzel fakat fırtına keşke bir anda kesilmeyip, yavaş yavaş kesilse, güneşte yavaş yavaş kendini gösterse daha iyi olurdu.Bu da benim dikkatimi çekti.
  • bitirdim oyunu, bad ending ile bitti maalesef diğerini de izledim şimdi. senaryo ilk 2 oyuna göre biraz zayıf kalmış ama gerilim yönünden diğer oyunlardan çok daha iyi olmuş, özellikle son bölümü çok beğendim. şu ışıktan kaçan akrepler çok sinir bozucuydu


    dark ones gözükmedi hiç, sonlarda gelir artyom'u kurtarır falan diye bekledim gitti adam. good ending'de ölmüyor tabi ilk oyun gibi olmuş


    15 saat sürmüş bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 16 Şubat 2019; 20:12:5 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alfekan2

    Şu yağmur yağarken, bir anda kesilip; havanın güneşlenmesini pek iyi yapamamışlar.Tamam 4 iklim özelliğini yansıtmaya çalışmışlar güzel fakat fırtına keşke bir anda kesilmeyip, yavaş yavaş kesilse, güneşte yavaş yavaş kendini gösterse daha iyi olurdu.Bu da benim dikkatimi çekti.
    Gerçek hayattada o tip hava durumları olabiliyor.
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam.O şekilde yapsalardı, daha bir gerçekçilik katardı anlamında kullanmak istedim :) Haklısınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    bitirdim oyunu, bad ending ile bitti maalesef diğerini de izledim şimdi. senaryo ilk 2 oyuna göre biraz zayıf kalmış ama gerilim yönünden diğer oyunlardan çok daha iyi olmuş, özellikle son bölümü çok beğendim. şu ışıktan kaçan akrepler çok sinir bozucuydu


    dark ones gözükmedi hiç, sonlarda gelir artyom'u kurtarır falan diye bekledim gitti adam. good ending'de ölmüyor tabi ilk oyun gibi olmuş


    15 saat sürmüş bu arada
    Hocam, ben şu anda oynuyorum 3. saati civarındayım.İnternette gördüm.Bad Ending olması için oyundaki yan karakterleri dinlemeyip hurra gitmek gerekiyormuş galiba.True Ending için hepsini dinlememiz gerekiyormuş sanırım.




  • alfekan2 A kullanıcısına yanıt
    evet bazı bölümlerde kimseyi öldürmemen gerekiyor, sadece oyun sonunu değil genel olarak etkiliyor 1-2 yer.
  • BurakBilgin kullanıcısına yanıt
    teşekkürler dostum, benim hiç bir türlü kabul etmiyor maalesef cibuti'den bile deneme yaptım almıyor. Her türlü kombinasyonu denedim. mecburen ilaçlı versiyon bekleyeceğiz.

    parası ile oyun alalım diyoruz onada izin vermiyolar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manyaqçocuk

    maalesef dostum farklı isimler ve farklı bankalar ile bile denedim akla gelebilecek her türlü kombinasyonu denedim ama olmuyor sürekli aynı hata. napalım bizde ilaçlı versiyon çıkınca oynarız artık

    epic games'ten bir daha da 1 kuruş para harcarsam allah belamı versin. umarım yakın zamanda iflas ederler.
    Bende hindistan vpn ile hesap açtım alıyorum güvenlik hatası veriyor satın almıyor naptıysam olmadı bendede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, oyunum volga bölümünün sonuna doğru çöktü ve save dosyalarım çöp oldu. Volga bölümünün sonuna kadar tüm yan görevlerini tamamlanmış (ayıcık, gitar, armor gibi), ve bölümde iyi son alan birisi varsa save dosyalarını atabilir mi acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi michsky -- 16 Şubat 2019; 22:21:44 >
  • So say we all kullanıcısına yanıt
    paranız 3-5 gün içerisinde iade edilecektir mi diyor sizde de? Bankadan kontrol ettim hiç bir çekimde yok karttan hani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manyaqçocuk

    paranız 3-5 gün içerisinde iade edilecektir mi diyor sizde de? Bankadan kontrol ettim hiç bir çekimde yok karttan hani.
    Aynen ya çok saçma 2 gündür deniyorum olmadı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • So say we all kullanıcısına yanıt
    bizim bilgisayarı modemi vs. direkt olarak mac adresinden mi banladılar acaba? Ben hindistandan umudu kestim sıfırdan biraz daha pahalı yerlerden bile vpn+yeni hesap deneylerim oldu ama mümkünatı yok halledemedim.

    Artık ya başkasına aldıracağız parasını vereceğiz veya kırılmasını bekleyeceğiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyaqçocuk -- 16 Şubat 2019; 22:39:51 >
  • İstasyon olduğu yeri geçmek 3 saat mü sürer ya her yeri didik didik ettim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun 1 haritasını sevmemiştim ama 2 harita olan çöl kısmını sevdim. 1 kısmı sevmeme nedenim oyunun o kısmının çok fazla ara sahne barındırması ve aksiyonun kesilmesi.

    Bu arada çöl kısmının sanırım sonuna geldim ama bir yer var tepe gibi oraya gitmem lazım ama o tepeye çıkış yolunu bulamadım. Haritanın sol kısmının üst noktasına yakın bir yerde görünen yuvarlak içinde çarpı işareti olan yer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Oyunun 1 haritasını sevmemiştim ama 2 harita olan çöl kısmını sevdim. 1 kısmı sevmeme nedenim oyunun o kısmının çok fazla ara sahne barındırması ve aksiyonun kesilmesi.

    Bu arada çöl kısmının sanırım sonuna geldim ama bir yer var tepe gibi oraya gitmem lazım ama o tepeye çıkış yolunu bulamadım. Haritanın sol kısmının üst noktasına yakın bir yerde görünen yuvarlak içinde çarpı işareti olan yer.
    şimdi aynı şeyleri yazmak için foruma girmiştim.

    haritada bug var sanırım hocam. tamamen aynı yerdeyiz. 1 saattir dolanıyorum ama yok, zaten gösterdiği yer en son görevi yaptığımız yer farklı bir yer göstermesi gerekiyor.

    youtube'dan aynı görev sonrası milletin haritasını inceledim;

    BİZİM HARİTAMIZ (kırmızı ile kare içine aldığım yerde görev olmalı)



    OLMASI GEREKEN



    En son görevde aldığımız haritayı ana merkeze götürmemiz gerekiyor ama bizim haritamızda hala eski yer gözüküyor. Ben genede youtube üzerinden baktığım yere gideceğim şimdi.

    Bakalım ne olacak ama %99 haritada bug var o bölümden sonra.



    EDIT: Evet youtube'dan baktığım yere gittim ve haritam sonunda değişti. Nasıl rezil bir bug bu ya 1 saatir dolanıyorum yapacağınız oyunu cidden seveyim bütün olaylar beni mi buluyor ne?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 16 Şubat 2019; 23:44:32 >




  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.