Şimdi Ara

Metro Exodus (2019) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.777
Cevap
16
Favori
96.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    1080p, 70 fps e düştü en fazla dikkat ediğim kadarıyla, 3.bölüme geldim gayet iyi gidiyor. dx12 kapatıp denesin çökenler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Şubat 2019; 12:49:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    Arkadaşlar konuyla alakasız ama bilgisayar işlerinden pek anlamadığım için burdan sorayım. Asus G752VS laptop var bende. Desktop replacement olarak geçiyor, içerisinde 1070 var. Bunun için notebook driver mı yoksa normal driver mı indirmem gerekir?
    Otomatik bulma var Nvidia'nın sitesinde bir deneyin isterseniz, yanlış bilgi vermiş olmayayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 15 Şubat 2019; 13:1:50 >
  • Oyunu yaklaşık 1 saat kadar deneyimledim. GTX980 ile en düşük 40, en yüksek 120 fps civarı aldım. Çöl haritasında neler olacak, onu merak ediyorum. Bir kaç noktada özellikle scriptlerin girdiği sahnelerde fps drop oldu onun dışında anlık drop yaşamadım. Grafikler çığır açacak seviyede falan değil fakat çok da kötü değil. Yaratık ve çoğu silahın(3 silah deneyebildim) sesleri zaten hala aynı. Daha önce de dediğim gibi biraz kolaya kaçmışlar o konuda. Bu arada karakter yüzlerine gayet çalışılmış fakat figüran diyeceğimiz karakterlere pek özenilmemiş. Hikaye şimdilik güzel başladı.

    Oyun ayarları ;

    Dx11, 1080 ultra, m.blur low, hairworks ve a. physx kapalı şekilde oynuyorum.

    Aldığım bir kaç ekran görüntüsü ;
    https://steamcommunity.com/id/forzahalil/screenshots/?appid=412020




  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    O şekilde hep hata alıyorum hocam. Java kurulu olduğu halde tekrar tekrar java kurduruyor sonrada hata veriyor. Bu arada bende vpn ile aldım oyunu iniyor. Konu sahibi arkadaşa teşekkürler. Umarım bir sorun çıkmaz ilerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki saattir oyundayım.1060 ile yüksek ayarda, DX 11 ve diğer seçeneklerin de hepsi aktif, 50-60 fps alıyorum. Ara sahnelerde drop oluyor onun dışında gayet akıcı oyun. Korktuğum başıma gelmedi, medium da 40 fps ile oynamaya hazırlamıştım kendimi.
    Tabii ki grafikler çok süper değil, güzel ama abartılan kadar değil. Ayrıca oyundan hiç beklentim yoktu hatta leş gibi olacak diye düşünüyordum fakat baya yanılmışım, cidden çok hoşuma gitti.
    Ne kadar güzel olsa da doğruya doğru, steam den ucuza ön sipriş ile almamış olsaydım, korsan indirmeye bile tenezzül etmezdim.
  • mesai bitsede evde gidip başlasak.... ön yükleme tamamlanmıştı... büyük bi yama gelmemiştir umarım.
  • Performans testlerine baktığıma göre gayet iyi görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Preload sonrası dosyaları çıkartıyor, ardından 400-450 mb gibi bir güncelleme indiriyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

    Preload sonrası dosyaları çıkartıyor, ardından 400-450 mb gibi bir güncelleme indiriyor.
    Çok birşey değilmiş. Bilgi için teşekkürler.
  • arkadaşlar bu sistemde 1080p çözünürlükte hangi ayarlarda güzel oynayabilirim? 45-50 fps üstü kabulüm.

    i5 6500 , sapphire rx480 8 gb , 8 gb ram
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evo_4

    O şekilde hep hata alıyorum hocam. Java kurulu olduğu halde tekrar tekrar java kurduruyor sonrada hata veriyor. Bu arada bende vpn ile aldım oyunu iniyor. Konu sahibi arkadaşa teşekkürler. Umarım bir sorun çıkmaz ilerde.
    Yes, I believe it still matters. Desktop drivers may not work correctly or damage a laptop if installed. If you go to the Nvidia Support, you will see that the gtx 1xxxx doesn't have a "M" on it but does have its own separate drivers for Laptops. Here is the latest for GTX 1070 using Windows 10 x64 :https://www.geforce.com/drivers/results/122545 .

    You should read this disclaimer about installing Generic Nvidia drivers in a OEM Laptop. (From the Driver's download page):

    Release Highlights
    As part of the NVIDIA Notebook Driver Program, this is a reference driver that can be installed on supported NVIDIA notebook GPUs. However, please note that your notebook original equipment manufacturer (OEM) provides certified drivers for your specific notebook on their website. NVIDIA recommends that you check with your notebook OEM about recommended software updates for your notebook. OEMs may not provide technical support for issues that arise from the use of this driver.


    Also it has been posted in the past, that using Nvidia Generic drivers in a laptop may void your warranty on the Laptop if it needs to be RMAed.


    Laptop versiyonunu indirmeniz tavsiye edilen ve uygun görülen hocam. Zaten pek fark yok ama bazı güç profilleri değişiklik gösterebiliyor. Laptop 1070 sürücüsü en uygunu gibi duruyor.




  • DLSS VS TAA
    https://www.youtube.com/watch?v=YSlg0KinhOc

    dlss tamamen boş dokuları bluer yapıyor net değil.
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bunu deneyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun neden online bağlantı istiyor bilen var mı? Steam'i ofline moduna alıp açınca uyarı veriyor ve açılmıyor.
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Ben sizinkine benzer bir konudaki tartışmaya, bir yetkili tarafından verilen cevabı sadece alıntı yaptım. Orada ki eski bir sürüm. Sadece belirtmek adına laptop sürümünü indirmeniz gerektiğine yönelik yönerge olsun diye koydum oraya.

    Güncel 418.91 sürümünühttps://www.nvidia.com.tr/drivers/results/142829
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    Arkadaşlar oyun neden online bağlantı istiyor bilen var mı? Steam'i ofline moduna alıp açınca uyarı veriyor ve açılmıyor.
    Denuvo'dan dolayı olabilir belki.
  • Aksam baslamayi dusunuyorum 😉

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çölde geçen bölümde fırtına falan çıkınca baya düşüyor fps, 30lara indi
  • Oyunu epicten alıp, steam de kısayol olarak açtığımda oyunu baştan başlatıyor ilginç yani, epic ten girince kaldığın yerden devam ediyor.
  • 1080 Tİ-8700K

    2K Extreme ayarlar Advanced Physx Hairworks On Tesselation Full DX12 etkinken ortalama 62 FPS

    2K Ultra diğer ayarlar aynıyken ortalama 75 FPS

    Bu değerleri Benchmark sonuçlarından elde ettim.Oyun içi değerler daha yüksek durumda çünkü benchmark için seçilen sahneler oldukça yoğun grafik içeriyorlar.1080 Tİ için önerilen ayarlarda 1440p Ultraydı fakat Extreme ayarlardada akıcı bir şekilde oynayabiliyorum.Genel grafik kalitesi ise Last Light Reduxun bir miktar iyileştirilmiş hali ayrıca ara sahneler doğrudan oyun içi grafikleriyle işleniyorlar.Bazı anlarda özellikle ara videolar girmeden önce anlık fps düşüşleride mevcut muhtemelen DX12 den kaynaklıdır.Oyunun henüz ilk bölümündeyim ve bu nedenle oynanıştan daha çok performans konusundaki izlenimleri aktarmaya çalıştım.




  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.