Şimdi Ara

Metro 2033

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kitabı alalı 2 hafta oldu.Sabırlı bir okuyucu olmama rağmen sıkıldım diyebilirim.Kullanılan cümlelerde çok fazla anlam düşmesi var ve cümleler çok uzun.150 sayfa okudum daha fazla okuyamayacağım galiba.Kitabı şahsen tavsiye etmiyorum.

• İlk bölümde banada öyle oldu. 1 ay okumadım, köşeye attım. 3 gün önce dedim 2. bölüme bakayım. Şimdilik 125'teyim, okuyorum. Ama yeni siparişler gelince önce diğerlerini bitirip sonra Metro 2033'e döneceğimden eminim
  • İlk sayfalar sıkıcı ama bu kitabın tanımlanması icin gerek zaten
    Bende ilkten sıkıldım ancak Hunter le tanıştıktan sonra olaylar akıyor şahsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwerty0034

İlk sayfalar sıkıcı ama bu kitabın tanımlanması icin gerek zaten
    Bende ilkten sıkıldım ancak Hunter le tanıştıktan sonra olaylar akıyor şahsen.

Bende ne olacak diye merak ediyorum ama elim kitaba gitmiyor.
  • oyundan tamamiyle bağımsız oyununu oynayıp ardından kitaba başlarsan görürsün yada tam tersi içinde geçerli. sırf kitapla alakası yok diye oyununu oynamadım ben....

kitapta yüzeye sonuna kadar çıkmazken oyunda artyom daha bismillah ilk bir kaç bölüm sonunda çıkıyor....
  • Oyununu oynamadım fakat kitabı ilgimi çekti alayımmı ?
  • Spoiler butonu kullanmaktan aciz insanları aramızda görmek üzücü zira kullanması çok basit ama demek ki o da bir kapasite gerektiriyor.

• Kitabın oyun ile alakası var mı? Yorumlardan anladığım kadarıyla yok sanırım. Alayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 11 Şubat 2013; 23:13:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Kitabın oyun ile alakası var mı? Yorumlardan anladığım kadarıyla yok sanırım. Alayım mı?

Kargo da ücretsizken

Link

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Kitabın oyun ile alakası var mı? Yorumlardan anladığım kadarıyla yok sanırım. Alayım mı?

Kargo da ücretsizken

Link

Çok kararsız kaldım şimdi, çok ta pahalı değilmiş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Kargo da ücretsizken

Link

Çok kararsız kaldım şimdi, çok ta pahalı değilmiş

Ben aldım şimdi

• Nasil sıkıcı dersiniz cidden anlamadim. Bir oturusta 150 sayfa okudum. Ve kitap gerçekten güzel bir kitap. Alacak olan arkadaslara bitirmeden tavsiye edebilirim.

Bu arada kitabi nicin begenmedigini de yazarsan dostum sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan Tzara -- 12 Şubat 2013; 1:35:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CiviLian.

Nasil sıkıcı dersiniz cidden anlamadim. Bir oturusta 150 sayfa okudum. Ve kitap gerçekten güzel bir kitap. Alacak olan arkadaslara bitirmeden tavsiye edebilirim.

Gaza geldim şimdi, verdim siparişimi. 3-4 güne gelir
  • quote:

quote:

Nasil sıkıcı dersiniz cidden anlamadim. Bir oturusta 150 sayfa okudum. Ve kitap gerçekten güzel bir kitap. Alacak olan arkadaslara bitirmeden tavsiye edebilirim.

Emin ol kötü değil. Arkadaşlar niçin beğenmemişler acaba ? Gerçekten çok sürükleyici bir kitap. Hem sayfalar uzun , hemde sayfa sayısı fazla. Oku oku bitmiyor.

• quote:

quote:

quote:

Emin ol kötü değil. Arkadaşlar niçin beğenmemişler acaba ? Gerçekten çok sürükleyici bir kitap. Hem sayfalar uzun , hemde sayfa sayısı fazla. Oku oku bitmiyor.

Hocam kitapta çeviri hatası var mı ? Yani fark ettiğin hatalar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

quote:

quote:

Hocam kitapta çeviri hatası var mı ? Yani fark ettiğin hatalar ?

200 e yaklastim. 2 defa yazim hatasiyla karsilastim. Daha fazlada olabilir ama gözüme carpan bu. Birde bölüm isimleri cok sacma cevrilmis diyebilirim. Bundan baska bir sorun yok.

• kesinlikle sıkıcı bulmadım. Sadece biraz ağır ilerliyor ama ben tavsiye ediyorum. Sonu da akılda kalır cinsten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delapparentia

kesinlikle sıkıcı bulmadım. Sadece biraz ağır ilerliyor ama ben tavsiye ediyorum. Sonu da akılda kalır cinsten

+1

Metro 2034 okuyan var mı? Ona pek iyi değil diyorlar

• dün aldım bende daha önce D&R dan 7.5liradan aldığım şahane hatalar 1-2 ile 5er liradan aldığım sherlock holmes 1-2 yi götürdüm sıfır diye metro 2033 ile alaycı kuş a takasladım sıfır satan bi kitapçıdan adam arkamdan gülmüştür enayi 4 kitap getirdi 2 kitap aldı diye ama aslında ben karlı çıktım dandik şahane hatalardan kurtuldum zarar etmeden
  • Zorda olsa bitirdim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.