Şimdi Ara

Metin2 Turkey Ana Konu (Sohbet, Yardımlaşma, Bilgi, Destek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
1
Favori
9.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Forumda beni daha önceden belki tanıyan vardır. Wom2 den tut metin2 sg ye kadar bir çok metin2 serverı ve bir çok pvp serverı denemiş biriyim. Hepsinden belli bir noktadan sonra sıkıldım. Bırakma sebebim genel olarak aynıydı, eski TR deki canlılığı hiçbirinde bulamamak.

    TR ye başlayalı 3 hafta kadar oldu. Oyunun çok değiştiğini ve iyice paraya döndüğünü düşündüğüm için TR yi komple kafamdan silmiştim. Bir bakmak için girdim, çok hoşuma gitti ve hala oynamaya devam ediyorum. Öncelikle okey eventinin sınırsız olması çok büyük avantaj. 3 haftada okey eventinden kazandığım paranın haddi hesabı yok. Hesabımı dizdim sayılır. Başlarken sadece 5 TL eldiven parası atmıştım, kastığım paralarla üstüne biraz para atarak 3100 ep bile satın aldım. 3 haftalık zaman diliminde işten arta kalan vakitlerde haftaiçi 2-3 saat kadar oynayarak karakteri farm yapacak kıvama getirdim sayılır. Şuan iyi ki başlamışım diyorum. Köyde boş boş dururken vs atmak isteyenleri, abi 20k verir misin diyenleri, ks atanları, oda dolu kardeş diyenleri bile özlemişim :) En iyi yönlerinden biri ise ticaret çok aktif. Her türlü itemi çok rahat bulabiliyor ve satabiliyorsunuz.

    Forumda oynayan, oynamak isteyen varsa bu konu altında bir toplanalım istedim. Oynamak isteyen varsa mavi bayraktayım. İtem ve yang olarak çok büyük bir yardımım dokunmasa da yardımcı olmaya çalışırım.

    Edit: İş yoğunluğumdan dolayı bir ara oyuna vakit ayıramadım. Hala oynuyorum. 90 levele kadar yükseldim

    Edit 2: Bıraktım.

    Edit 3: Yeniden başladım (25.04.2018)

    Edit 4: Celay arkadaşımın verdiği büyülü silah hesap ban yedi. Destanda oyunu bırakan bir arkadaşımdan hesabını aldım. Ban yediği için büyülü silahta banlandı.

    Edit 5: Arkadaşlar tekrar Turkey serverına başladılar. Bir hesap satın aldım. 56 level büyülü silah. Skiller P-M7-M8. Simyaları full takılı. Hepsi efsanevi, mat ve 5/5. Manusu, porkisi var. Bakalım yakın zamanda neler yapacağız :) 13.08.2018



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cazoria -- 13 Ağustos 2018; 11:15:3 >



  • Ben de oynuyorum ama çok fazla giremiyorum haftasonları felan beraber oynayabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam ediyor musun hâlâ ?
  • Devam ediyosan bende baslarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar merhabalar,

    Metin2 Odin serverinda 2010-2012 oynamis bir oyuncuyum.

    İlk basta 4aysk4 adinda 72 level 4G li bedensel karakterim vardi. Sonrada. Merdo adinda 88 level 4P li okcu karakterim vardi. O donem oyunu birakmak durumunda kalmistim. Simdi Turkey’de basladim,suanda 60 level a bir sura kastim. Birde tabi okcu Merdo var :) Ozlemisim oyunu. Herkese selamlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şuan oyuna gelmenizi önermem. Oyunda won bugu yapıldı piyasa uçtu yönetim düzeltmeye çalışıyor ama sanırım en az 2-3 ay piyasa düzelmez
  • Piyasa düzelmeye başladı gelebilirsiniz arkadaşlar
  • Ben mavide başladım. Görevleri yapa yapa 20 level oldum ve itemleri de +6ya yükselttim. Yarın zindana gidip madalyon kasmayı planlıyorum. Bu arada arkadaşlar, 10 level olduğunuz zaman 7 günlük at veriliyor. Kaplumbağa gibi gezmektense hiç değilse ayağınız yerden kesiliyor. Buna ek olarak güzel exp iksirleri de veriliyor. Yani gameforge yeni başlayan oyuncular için teşvikler veriyor diyebiliriz. Bug un etkisi olacak ki pazarda göz attığım her şeyin fiyatı uçuk gözüküyor. Umarım piyasa rayına oturur.
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Eskiye göre hafif oturdu sayılır piyasa. En son yanılmıyorsam at madalyonu 1.5m, etp 500k idi. Direk 30 levele kasıp etp satıp itemlerini ufaktan toplayabilirsin aslında :) Ek olarak o atın süresini uzatmak için sana apocalypto çerezi gibi bir şey veriyor. Seyise gidip o çerezle süresini 7 gün daha uzatabiliyorsun bilgin olsun
  • Şu okeyi nasıl oynuyorsunuz? Hep bronz sandık çıkarıyorum, zaten kendimi bildim bileli kumar oyunlarında hep kötü olmuşumdur. Şimdi aynen senin dediğin gibi 30 level oldum ve etp kasıyorum, şuan 25-26m civarı para kastım. Bir süre 30 levelde kalmayı düşünüyorum, +9 beşgen kalkan, ölümcül plaka vs. halledince kasarım. Silah sıkıntısı da yok zaten. 20 levelin silahını kullanıyorum 10 gün sonra 30 level silahını alırım. Bu aralar item satın almak pek mantıklı gelmiyor, fiyatların iyice düşmesini beklemek gerek.

    Yeni başlamak isteyenleri 2.köyde kasabilirim ve pot ihtiyacını karşılayabilirim. Ben de yeni olduğum için elimden en fazla bu kadar geliyor.
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Okey biraz şans işi ama kartları sayarak iyi puan alabilirsin. Tüm renklerin 6-7-8 ini yaptığın zaman garanti gümüş alıyorsun yani 25m tertemiz
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Az önce 300 puanla ucu ucuna gümüş çıkardım, tam konuya gelip ''kaça satayım?'' diye soracaktım, gerek bırakmadın. Günde 1 tane set yapıyorum 2. köyde. Keşke her gün gümüş çıkarmayı becerebilseydim etpye gerek bile kalmazdı o zaman.
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    50 level ol okey kart setine doyacaksın :) Çırak sandığından sana bir eldiven veriyor. Bu eldiven sadece oyunda olduğun sürece işliyor ve 7 gün süresi var. Site eldiveniyle birleşince droplar aşırı artıyor. Ben 1 hafta tapınakta okey kart seti, kutsama, düşerse efsunlu itemler(kask,kolye vb.) kasmıştım. 1 Haftada çarı adam etmiştim, ne kadar düştüğünü sen düşün Üstelik ayışığı ve futbol topu eventinde yine tapınakta iyi miktarda sandık kasabilirsin. Atını zırhlanmasını bekle, veya kesebiliyorsan erkenden bir şaman açıp git. Aradaki farkı göreceksin
  • Biraz dün yaptıklarımdan bahsetmek istiyorum

    Sürgünde 90'dan 92'ye kastım. Kasarken 35 ort ve 31 ort zehir düşürdüm. Okey oyunundan altın sandık çıkarttım, açtım, destansı cor çıktı. Açtım efsanevi yakut çıktı, hemde 5/5 Yakutu 23 wona sattım. 70 silahımın 5 günü kaldığı için en az +35 ort 9 zehir yapmam gerekiyor bu yüzden düşürdüğüm 35 ort zehiri 9 basmayı denedim. Yaklaşık 6 kez +9 denedim. Metalle, ejderha parşomeniyle bastım ama başarısız oldu. 20 wona yakın harcamam sonucunda +1'e düşünce 13wona sattım. Elimde 70 won kadar param oldu. 8 tane altın sandık aldım, açtım. İşime yaramayacak şeyler çıktı. Kuşağımın emiş derecesini arttırmak için yeni bir kuşak alıp tokuşturdum. Sonuç başarısız

    Genel olarak başarısız bir gündü. Ne zararım ne karım var, gün sonunda zararı ve karı nötrlemeyi başardım
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Aslında 50 level için kuleyi düşünmüştüm etp, okey taşı kasmak için. Ama tapınak bu kadar iyiyse orada takılırım. 2.köyden çıkabilmem için en az 1 haftaya ihtiyacım var. Atım anca zırhlanır. Ezik de olsa ölümcül bulurum inşallah o zamana kadar. 100m param oldu ama bir şeyler almaya yetmiyor. Şu 7x diyarı, botların basesi 2.köy metin2nin imtihan yeri gibi yav Az daha katlanacaz artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celay

    Aslında 50 level için kuleyi düşünmüştüm etp, okey taşı kasmak için. Ama tapınak bu kadar iyiyse orada takılırım. 2.köyden çıkabilmem için en az 1 haftaya ihtiyacım var. Atım anca zırhlanır. Ezik de olsa ölümcül bulurum inşallah o zamana kadar. 100m param oldu ama bir şeyler almaya yetmiyor. Şu 7x diyarı, botların basesi 2.köy metin2nin imtihan yeri gibi yav Az daha katlanacaz artık

    Tapınak kuleden daha iyi. Başlangıç için güzel bir para hpli iç item ihtiyacını karşılayabilirsin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cazoria kullanıcısına yanıt
    Eyvallah. Eğer böyle itemlerin varsa veya pazarda görürsen söyle de hemen alıvereyim :) Hpli item deyince aklıma gümüş bilezik görevi geldi, tüm çarlarımla onu yapayım hiç olmazsa +6 bilezik yaparım kendime.


    EDİT: Bu gece pazara çıktım: +9 kaplan(20m), 1k hpli kolye(14m), 1k hpli ayakkabı(15m) aldım. 1,5k veya 2k hpli itemler almak istedim ama gerçekten pahalıydı. 1,5klı itemler 50-60mden başlıyor. Yarın geriye kalan 50m in biraz üstüne koyarak efsunsuz demir kask alacağım. At zırhlanana kadar diğer eksiklerimi de halledip çarımı tapınağa hazır hale getireceğim. 50-55 levelde expyi dondururum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celay -- 5 Aralık 2017; 3:13:0 >
  • Celay C kullanıcısına yanıt
    Bence gayet güzel bir başlangıç yaptın. Elime item geçerse yardımcı olmaya çalışırım
  • Beyler illa bi servere başlayacaksanız gelin buraya beraber oynayalım. Ch2 bile tıklım tıklım dolu. Pazara ne koysam yarım saat içinde alınıyor. Eğer gerekirse discord veya tsde grup da kurabiliriz. Keşke bu forum biraz canlı olsaydı da ''DonanımHaber'' diye lonca bile kurardık.
  • Abovv etpnin fiyatı fırlamış. Birkaç gün önce 400kdan satılırken şimdi 550-600klara dayandı. Hatta 1 saat önce simyacının önüne bir adam gelip ''1mden etp alınır'' yazdı. Tabi ki ben trollüyor diye düşündüm, maksuz herife tic attım harbiden 1m verdi etpye. Sevabına almıştır herhalde Para sıkıntısı çekersen hiç gurur yapma, aç bi tane 30 level 10 numara etp kasar. Gerçekten güzel para ediyor. Eğer buraları okuyan varsa tavsiye ederim, 1 ay bu işi yapsanız çar orta halli dizilir. Yalnız bazı hıyarlar piyasayı düşürüyor, herkes yüksek fiyatlardan koysa mecburen seve seve alacaklar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celay -- 7 Aralık 2017; 0:12:4 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.