Şimdi Ara

Metin 2 Sayesinde Golf 5 Alan Arkadaşımın Hikayesini Anlatıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size inanamayacağınız bir hikaye anlatıcam sayın dh üyeleri konu için csb diyenler ağırlıkta olacaktır
    Fakat ben hikayeyi anlatanım elçiye zeval olmaz derlermiş.
    Anlatıcağım hikaye hukuki açıdan problemlere yol açabilir mi bilmiyorum fakat üzerinden 10 yıl geçti.

Gelelim hikayemize yıl 2009-2010 falan lisenin sonlarındayız,takıldığım kafa bir arkadaşım var ama çok samimi değiliz arada birşeyler yapıyoruz ama muhabbetimiz fena değil
    O zamanlar yeni bir oyun çıkmış adı metin 2 ara ara kulağıma geliyor ama girip bakayım hevesim pek olmamış biz knigtcıyız o bebe oyunudur falan diyoruz.
    Neyse bu arkadaştan da duydum birkaç kere gel gir oyuna dedi çok ısrar etti iyi dedim madem bir girelim bakar çıkarız.
    Girdik ayı falan kesiyoruz 1. köyde,NPC'ler görev veriyor falan oyun türkçe yalnız o yanı iyi neyse biraz kastım arkadaşın yardımıyla çokta sarmadı
    Neyse dedim ben oynamam heralde iyi dedi sen bilirsin.
    Bu arada oyun kapalı betadan yeni geçmiş açık betaya bir sürü açığı var ama o zamanlar hile falan pek yok millet bilmiyor,bizim bu arkadaş ordan oraya ışınlanıyor falan baya işi çözmüş.
    Aradan 1-2 ay geçti baktım bu okulda kantinde hergün çift sucuklu kaşarlı tost yiyor,kafasına göre kola falan en pahalı çikolatalardan alıyor.
    Banada bir sürü şey ısmarlıyor,1 hafta sonra bir baktım elinde yeni çıkan iphone 4,millet başına toplanmış.Dedim nerden buldun bunu oğlum dünyanın parası,kanka paranın ne önemi var sıkıntı yok aldık bir şekilde dedi.Bizim elimizde 6600 falan var yani o dönemler akıllı telefonlar yeni yeni çıkmaya başlamış.Dedim heralde amcası,dayısı biri buna kıyak geçmiş,çocuğun babası memur annesi ev hanımı yani o telefonu kolay kolay almaycağını biliyorum.
    Neyse bir gün eve çağırdı beni,odasına bir girdim son sistem pc dizmiş.Bir tanede laptop var,harici monitorler falan ben iyice işkillendim.
    Birgün sıkıştırdım dedim nerden geliyor bu değirmenin suyu,kenara çekti bak dedi sakın kimseye söyleme
    Bu metin 2 var ya oyunda bir açık var adı düpe eşya falan ne varsa elinde kopyalıyorsun.
    Altın külçelerini,+9 doluları falan bir yöntemle kopyalıyırmuş çakal abisiyle birlikte 100 kadar hesapları varmış.
    Hepsinide ağzına kadar yang,altın külçeleri,+9 dolular,+9 abanozlarla doldurmuşlar.
    8-10 kadar internet cafeyle anlaşmış yang satışı yapıyorlar.Günde 100 kadar müşteri oluyormuş min satş fiyatları 5 tl koymuşlar.Günde bu şekilde 2-3 bin tl para yapıyorlarmış.
    Lan dedim başın belaya girmesin yok dedi birşey olmaz.İstersen sende gir dedi,ben salaklık yaptım tırstım yok dedim mahkemeye falan verirler.
    Bu herif 3-4 ay deli satış yaptı sonra bir gün tüm hesaplanırını banlamışlar,ip üzerinden ne var ne yok çarların içinde kalmış.
    Oyunu 1-2 ay falan neredeyse dondurdular,tüm hesapları incelemeye aldılar,millette çakmış tabii bu olayı oyunda deli gibi hile dönüyor.
    Bu herifi aramışlar,tehdit falan etmişler,sonra birşey çıktı mı bilmiyorum.
    Abisi o zamanlar üniversiteye gidiyordu bunlar sıfır golf 5 aldılar 45 bin tl'ye o olaylardan birkaç ay sonra
    Abisi yurttan çıkıp 1+1 eşyalı daire tumuş dayalı döşeli buda arada yanına gidiyordu.
    Bu arkadaş üniversite sınavı falan kazanamadı,dedim ne yapacan mezuna mı kalacan yok dedi ne kalacam e dedim ne yapacan oğlum,ben özele gidicem dedi.
    La dedim nasıl gidicen var bizdede birşeyler dedi.Biz mezuna kaldık ertesi sene üniyi kazandım.
    Bir ara bunun yanına gittim,bir baktım herif lüks hayat yaşıyor anlaşılan para suyunu çekmemiş dedim.
    Ne sandın dedi.Kanka dedim yanlış anlamada kaç para kaldırdın,yeni aldığımız golf var ya ondan 3-4 tane alacak kadar dedi.
    Bu da böyle bir hikayemdir.Csb veya değil dostlar anlatmaya değer bir hikayeydi,sağlıcakla kalın.

Edir:Bazı arkadaşlar sürekli tarihleri sorgulamış oyun ile çok igilenmediğim için net hatırlamıyorum ama 2009'da bu şekilde para kırdı bu arkadaş oyun piyasada 1 yıldır falan varmış.Hadi 2007'de kapalı beta olmuş olsun.ÇÜnkü türkiyeye kapalı beta gelmiş.
    Türkiye'ye gelme tarihini baz alın oyun 2005'te çıkmış olabilir ama 2005 te türkiye server oynuyorum diyen ağır sallıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scr4m92 -- 9 Mayıs 2020; 22:19:43 >

• Hocam tehdit eden kimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hani sık kardeş de biraz ufak sık.

Orijinalden alıntı: Omisis046

Hocam tehdit eden kimdi?
    Bu şirketin admaları falan aramışlar mahkemeye vericez vs. gibisnden göz korkutmuşlar
    Ama daha sonra arkasından birşey çıkmadı bildiğim kadarıyla

Orijinalden alıntı: unraveling

hani sık kardeş de biraz ufak sık.
    Kardeş miktarları bilmem ama adamın babasının altında 96 vectra vardı.
    2 ay içinde sıfır golf 5 aldılar
    Kirada oturan adamlar bunlar o prayı verecek güçleri yoktu.
    Gerisni bilmem ne kadar para vurmuştur.
    Babasına da internette yazılım ıvır zıvır falan işi yapıyoruz gibisnden birşeyler demişler ne kadar yedi bilmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okulda kola satılmaz csb çugu

• Bahsettiği yılları 2010 bizim okulun önünde 2li bile satıyorlardı ne kolasından bahsediyorsun 😊

• oyunun icine edildigi dönem.....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE

okulda kola satılmaz csb çugu
    Kardeşim şimdiyi bilmemde o zamanlar gazlı içecek falan sıkıntı olmuyordu.Eski zamanlar

Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE

okulda kola satılmaz csb çugu
    nasıl satılmıyor la ?

Sen lise 2 deyken ben anaokuluna gidiyordum ozamanlar.

Simdi uni sivanina hazirlaniyorum.lise sonum.

Bolum ne senin hocam?

• İyi hatırlıyorum inanılmaz tezgah kurulmuştu o eşya kopyalamada var ya. Konu sahibi belki az bile anlatmıştır. Çok deli paralar döndü o zamanlar. Tam hatırlamıyorum da oyunda en üst kişiler GA mı GM rütbesindekiler mi görünmez olarak pazarda dolaşır şüpheli pazarları banlarlardı. Önce Knight Online sonra Metin2'den çok ekmek yedi kafayı kullanan.

Çünkü Metin 2 2009-2010 çıkmadı 2005
    Beta ise Türkiye açık değil idi yani adam her türlü kesiyor

• knk 2009 2010 oyunun acilmasi, daha beta olmasi palavra. 2007 civarlari acildi. item kopyalama da palavra. arkadasinin bahsettigin seyleri yapabilmesinin tek yolu gm olmasi. gm ler anlattigina benzer paralar kaldirdilar item satarak

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.