Şimdi Ara

Mete Yarar ' a karşı başlatılan linç kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aman deyim sadece kendi dediğinize he diyen adamları yüceltin , zamanında fetocuların her yere sızmasına izin verenler belli sonra da dalga geçer gibi "fetocuların ilk çıkardıkları derginin adı sızıntı , mesajı ta orda vermişler" diyosunuz , geçen katıldıkları programda sabah gazetesinin bir öznesi ile tartıştığı için Mete Yarar hakkında linç kampanyası başlatmışlar , kendi kanallarına da çıkmasına rağmen aralardan cımbızlayıp çıkardıkları kanalları göstermişler . Böyle devam edin menfaatlerinize çalışan adamları kahraman gösterip , sizi eleştiren adamları itibarsızlaştırın.. sizin ettiğiniz çarkları bilmiyoruz sanki iki yüzlü sabah . Zaten şu şöyle olsun dediğinizde he paşam oldu paşam diyen adamlar lazım size , şöyle olsa olmaz mı diyen adamların ipini çekiyosunuz tek tek .

    http://www.sabah.com.tr/gundem/2016/07/19/feto-kanallarinin-aranan-adami-mete-yarar-cark-etti
    Edit :http://www.takvim.com.tr/guncel/2016/07/19/mete-yararin-derin-celiskisi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lycosthene -- 20 Temmuz 2016; 4:16:14 >







  • hahaha gülüyorum resmen ya adam geçen akşam cnn yada ntv olması lazım gerçekleri 2dk konuştu diye ne yapıcaklarını şaşırmışlar
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    CNN ' delerdi hocam , sabahın öznesine Hükümetin Komiseri dedi ya bu laf zorlarına gitmiş olacak . İşin kötü yanı şu , daha dün twitterda facebookta bu adamın sözlerini yazanlar yarın adamın hakkında atıp tutacaklar . Ben çok iyi takip ediyorum Mete Yarar'ı Ülke TV'ye de çıktı TRT'ye de çıktı her türlü kanala çıkıp çatır çatır konuşuyor adam , düşünen insan istemiyorlar ki başkalarını da uyandıracak diye.
  • Benim bildğim kendisi sık sık a habere de çıktı zaten

    Bakın yakında ortaya çıkar bu sabah ve türevleri değişik bir imaj oluşturuyorlar bende.. Bakalım yoksa işin medya ayağında bir güç ele geçirme yarışımı var diye düşünmeden edemiyorum
  • :)
    bu abimiz bayadır tartışma progrqmlarinda boy gosteriyor.
    hatta trt de belgeseli filan vardi.

    orduya yazık ettiler deyince, muhalefet adamı bağrına bastı.
    belkide yeni farkına vardi :)

    BOŞ KONUŞMUYOR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya hadi onu bunu geçtim de , sen yılda 130 tane tekzip yiyen 68 tane yalan haberine düzeltme getiren gazetesin sen kimsin de öyle olmadığı halde tutup adama çark etti deyip fetocu kanallara çıktığı fotoğraflarıyla operasyon yapıyosun ya sinirden gülüyorum valla
  • Ülkenin böyle adamlara ihtiyacı var gerçekleri saklamadan konuşuyor.
  • kendisi emekli özel kuvvetler bordo bereli binbaşıdır.

    20 seneyi aşkın hizmeti vardır tskda emekliliğine 1.5 sene felan kalmışdı kendi ayrıldı emekliye kendisi arkadaşımdır dostumdur.

    bazen geldiğinde benim tarafa görüşürük.

  • Bu adam aylarca Trt de program yapmadı mı.
  • Su linklerden eklemislerya feto kanallarinda bunu yapti diye .

    O donemde ananiz babaniz hain dese inanan kesim diyor bunu.
    Saksakciligin marsa kadar ulastigi zamani ornek gosteriyor.
    Kendilerinin 10000 katini yapip unuttugu zaman dilimini hatirlatiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 20 Temmuz 2016; 9:47:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu dincilerin hepsi boyle..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darbe engellendi, yaşasın demokrasi demek tam bir yalandır.

    Tamam darbeler kesinlikle olmasın, ama bu ülkede demokrasi ve fikir özgürlüğüde yok! Bunu kabul edin... AKP ve tabanı sadece kendisi için var, muhalif olamaz. Olanların hepsi düşmandır, onlarla birlikte yaşanamaz...
  • Istedikleri kadar saldırsınlar Mete Yarar'a, ona saldıranların zamanında fetönün şakşakçılığını yaptığını çok iyi biliyor bu millet. Zamanında Fetö deme hoca hzretlerine diyen adamlar şimdi adama terörist diyorlar, bu ne yaman çelişkidir böyle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lycosthene

    CNN ' delerdi hocam , sabahın öznesine Hükümetin Komiseri dedi ya bu laf zorlarına gitmiş olacak . İşin kötü yanı şu , daha dün twitterda facebookta bu adamın sözlerini yazanlar yarın adamın hakkında atıp tutacaklar . Ben çok iyi takip ediyorum Mete Yarar'ı Ülke TV'ye de çıktı TRT'ye de çıktı her türlü kanala çıkıp çatır çatır konuşuyor adam , düşünen insan istemiyorlar ki başkalarını da uyandıracak diye.

    Dinci kesimden olmama rağmen haklı buluyorum bu adamı.
    Olayı anlatıyor kimse bişe demiyor, bunun yanısıra laik paşaları içeri alıp hainleri neden yerleştirdik deyince millet başlıyor bağırıp ağlamaya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben a haberi falan tvden sildim komple

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacemonkey kullanıcısına yanıt
    Hocam biz de dindarız da yani bunların yaptıkları akıllara zarar ya söyleyecek laf bulamıyorum cidden , mesela Milli Gazete'ye bakın 6 haberlerine cevap düzeltme gelmiş onun dışında tekzipleri yok . Bu mesele vicdan ve namus meselesi , insanlara kolaylıkla iftirayı atıp algı yaratıyorlar toplumda . Tabi böyle kıymetli insanlara yapılınca da öfkeden duramıyo insan yerinde . Milli gazete örneğini de daha dinci olduğu için veriyorum ki zaten bunu sadece akp medyası yapmıyor diğer gazeteler ve medya grupları için de geçerli .
  • Sengoku Iori kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam katılıyorum , bunu söyleyince de şu cevabı veriyorlar : "Darbe yapınca da onun yanına geçtiniz ama çapulcular" halbuki herkes aynı yolunda devam ediyor sıkıntı yok , ülke de üçe ayrılmış durumda bi tarafta akp yi ölümüne savunanlar bir tarafta akp nefretiyle akıllara ziyan şeyler yapacak olanlar diğer tarafta da aklını kullanan gerçekleri gören bir avuç insan
  • Bu kadar Fetullahçı subay TSK'da nasıl barınabildi, çoğalabildi?TSK 1984-2015 yılları arasında 400 subay ve astsubayı Fethullahçı diye ordudan atmıştır. Yalnız bunların 398’i 2003’den öncedir ve TSK 2003’de 2 astsubayı ordudan ihraç ettikten sonra bir daha AKP’yi aşarak Fetullahçı tasfiye edememiştir!

    Yani Erdoğan’ın “ne istediler de vermedik” sözü devletin her kurumunda uygulanmıştır!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam çıkıp TV'de ''Ergenekon'da o cesur komutanları sırf kemalist diye yargıladır.O aslanlar savunmalarında bizi idam edin ama fetocuları orduya almayın dediler lakin dinletemediler sonucu da bu oldu'' dediği için Twitter'da bazı AKP li kesim feci sövdü Mete Yarar'a.
  • Boş konuşmayan bir adam ama populizmi ve medyatik olmayı seviyor.
    hangi tv veya radyo kanalını açsan o var, iki gündür ayşe arman ın röportajında o var ve her şeyi ben bilirim havasında aynı şeyleri tekrar ederek konuşuyor. Stüdyolarda mı yatıp kalıyor merak ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 20 Temmuz 2016; 13:30:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.