Şimdi Ara

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
4
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu bölümü ilk elon muskın neuralink yayınında duymuştum adam durduk yere bize malzeme bilimci mühendisi lazım demişti dünyanın her yerinden kabul ediyoruz dedi sonra araştırdım yurt dışında bu bölüme aşırı bir talep var açıkta var adam lazım benim gördüklerim böyle

• richardfeymanınsaçı kullanıcısına yanıt
    yurtdışı durumu böyle ama Türkiye'de nasıl acaba.ytüde yazmak istiyorum ama emin de olamıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adamkararsız kullanıcısına yanıt

ben yazdım ytü de

• richardfeymanınsaçı kullanıcısına yanıt
    1. tercihin mi yoksa öylesine mi yazdın

konuştuğum mezunlardan bazıları eğer ileride üretime (çip, lityum iyon vs.) yatırım yapılırsa ciddi ihtiyaç olacağını ama şu anki gibi olursa normal ihtiyaç düzeyinde kalacağını söyledi.

• wayward one kullanıcısına yanıt
    5 yıl sonra Türkiye nasıl bir hal alacak bilmek zor.Ama ben ileride yatırım geleceğini düşünüyorum

devletin fonuyla işleyen sektörleri takip etmek iyi olabilir. bu dönem enerjiye fon gidecekmiş sanırım.

aşşağılarda biraz en son o geliyor yani

• up

• türkiyede bu işin metalurji kısmı var. Malzeme kısmı şimdilik yurtdışında var. Tabi bu adı üstünde şimdilik ileride ne olur bilinmez.

• Şuan teke tekte bu konu hakkında yayın var. Daha çok kuantum mekaniğini konuşuyorlar fakat metalurji ve malzeme bilimi bununla iç içe zaten. Çok güzel bir alan bence. Olmadı yayın tekrarını izle hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 15 Ağustos 2021; 22:35:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam, tekrarına bakacağım mutlaka.

• mbayediagne10 kullanıcısına yanıt
    üretime yatırım gelmesi durumunda bölümün önemi artabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Shepard-

Şuan teke tekte bu konu hakkında yayın var. Daha çok kuantum mekaniğini konuşuyorlar fakat metalurji ve malzeme bilimi bununla iç içe zaten. Çok güzel bir alan bence. Olmadı yayın tekrarını izle hocam

Esen Ercan ALP programdaki hocanın adı. Odtü metalurji ve malzeme mühendisi. anlar yarı anlamadan izledim. hayran kaldım. ayrıca malzeme biliminin uğraş alanlarının nerelere geldiğini gördüm şapka çıkardım. sabancı üniversitesini çok fazla övdü. kuantum bilgisayarı var dedi galiba bu okul için. tam bilemedim. yani hocayı dinlersek sabancıda malzeme bilimi okumak için yeniden sınava girilir.

• *sharku* kullanıcısına yanıt
    Sabancı malzeme üzerine çok iyi bir okul aynen hocam. Bende hayran kaldım. Keşke Sabancının ücreti uygun olsada gitsek :/
    Bide lise sağolsun fen genelkültürden hallice :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Shepard- -- 15 Ağustos 2021; 23:38:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Shepard-

Sabancı malzeme üzerine çok iyi bir okul aynen hocam. Bende hayran kaldım. Keşke Sabancının ücreti uygun olsada gitsek :/
    Bide lise sağolsun fen genelkültürden hallice :)

ah ah zamanında gidemedik zamanında.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.