Şimdi Ara

Metallica - Hardwired...To Self-Destruct (49. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
9
Favori
29.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stxanger





    İzlediğim en samimi röportajlardan biri sanırım bu.
  • Şehirler için özel videolar yayınlıyorlar. Umarım İstanbul'a geldiklerinde de böyle bir video yaparlar.



  • Samimi, güzel bir röportaj olmuş. Her röportajda ailesine çok değiniyor.
  • quote:

    Kirk Hammett: “Spit Out The Bone Son Albümün Everest Dağı Gibi”



    Metallica’nın son albümü Hardwired… To Self-Destruct’ın en hızlı ve en beğenilen şarkısı “Spit Out The Bone”. Yapılan bir çok anket bunu gösteriyor. Şarkı henüz hiçbir Metallica konserinde canlı olarak çalınmadı. Bunun nedeni merak ediliyordu ve Kirk Hammett sebeplerini anlattı.

    Variety tarafından yapılan röportajda konuşan gitarist Kirk Hammett, Spit Out The Bone ile ilgili düşüncelerini şu şekilde anlattı:

    “Spit Out The Bone, son albümün everest dağı gibi. Bizim için en yüksek zirve ve en keskin viraj.

    Albümdeki diğer şarkıların sololarını yazarken doğaçlama yaptım ama bunda yapmadım. Bu şarkıdaki enstrümantasyon, üzerinde hassas çalışmamı gerektirecek şekilde sıkı.

    Çalmak ne kadar zor? Henüz canlıda çalmamış olacak kadar… Bu yaz bu şarkıyı çalacağımızı söyleyip duruyoruz. Bunun için çalışıyoruz.”

    Evet, Spit Out The Bone gerçekten de Kirk’ün anlattığı gibi bir şarkı. Albümün zirvesi…


    http://turkgitar.net/kirk-hammett-spit-out-the-bone-son-albumun-everest-dagi-gibi/
  • quote:

    Kirk Hammett, Metallica Düşmanlarına Sağlam Giydirdi: “35 Yaş Sendromu Yaşıyor Olabilirler”


    Herkesin kabul edebileceği üzere, Metallica dünyanın en çok fana ve destekçiye sahip gruplarından biri. Bu durum aynı zamanda Metallica’dan nefret eden bir kitlenin var olmasına da sebep oluyor olabilir.

    Metallica gitaristi Kirk Hammett, Philly tarafından yapılan röportajda konuştu ve “Metallica artık eskidi” düşüncesine sahip metal müzik dinleyicileriyle ilgili düşüncelerini anlattı. Sert ifade kullandığını söylemem gerekiyor. Şöyle konuşmuş:

    “Grup ile ilgili bu tarz konuşanlar hakkında fark ettiğim bir gerçek var ki, onların bakış açıları ve yaşam tarzları öngörülebilir (tekdüze). Belki de 35 yaş sendromu yaşıyorlardır.

    Ne yapmak istersek onu yapıyoruz, iç güdülerimiz ile hareket ediyoruz. Eğer iyi hissettiriyorsa, devam ediyoruz. Odanın dışındaki insanların söylediği şeylerle ilgilenmiyoruz. Biz 4 kişiyiz ve sadece bizim ne düşündüğümüz önemli.”

    Kirk Hammett, Metallica’daki konumu itibariyle her zaman dengeleyici bir görev üstlenmiştir. Genelde hedef gösterici ve negatif yorumlarda bulunmaktan kaçınan bir kişiydi fakat son dönemde bu biraz değişti. Trump’ı hedef alan birçok röportajı var.

    Şu an yukarıda okuduğunuz demeci de eski Kirk olsa biraz daha yumuşak dile getirirdi diye tahmin ediyorum. Ancak görüldüğü üzere şu an çatır çatır konuşuyor. Sağa sola sallıyor. İlginç hakikaten.



    http://turkgitar.net/kirk-hammett-metallica-dusmanlarina-saglam-giydirdi-35-yas-sendromu-yasiyor-olabilirler/
  • quote:

    Lars Ulrich Kendisinin Yerine Metallica’da Çalmasını İsteyebileceği Davulcuyu Açıkladı



    Metallica davulcusu Lars Ulrich, 98 Rock tarafından yapılan röportajda konuştu ve kendisinin yerine Metallica’da çalmasını isteyebileceği davulcuyu açıkladı. Şunları söyledi:

    “Eğer bunu seçebilseydim, James Hetfield riff’lerinin ardında duymak istediğim davulcuyu seçmem gerekseydi, Phil Rudd’u (eski AC/DC davulcusu) seçerdim.

    O, progresif davullar yazdığım dönemlerde benim en büyük ve ana ilham kaynağımdı. Justice sonrasındaki Black Album ve Loud’ta yaptığım çılgınca davul perküsyonları ve bunları hissedebilmek tamamiyle onunla ilgiliydi. Phil Rudd, bu saydığım şeylerin oluşturduğu piramidin tepe noktası.

    James Hetfield riff’lerinin altında Phil Rudd’un çaldığı davulları dinlemek harika olurdu.”

    İlginç… Phil Rudd gerçekten beklenmedik bir seçim. Alice In Chains davulcusu Sean Kinney demesini beklerdim ve tercih ederdim. Gitar destekleme olayını Kinney gerçekten çok iyi beceriyor.

    Bu soruyu James Hetfield’a sorup onun vereceği cevabı almayı çok isterdim. Eğer bir gün onunla röportaj yapma şansına erişirsem bunu kesinlikle soracağım.

    Öte yandan, Phil Rudd bildiğiniz üzere uyuşturucu problemleri sebebiyle AC/DC’den kovuldu ve şu sıralarda boş geziyor. Son dönemde devamlı olarak AC/DC hakkında demeçler veren Rudd, bir bakıma Angus Young’a “beni al başkanım” alt temalı mesajlar gönderiyor.


    http://turkgitar.net/lars-ulrich-kendisinin-yerine-metallicada-calmasini-isteyebilecegi-davulcuyu-acikladi/
  • Telefona atıp dinleyesim gelmiyor şarkıları. Bitane çok güzel diyebileceğim şarkı yok. Hepsi standart şarkılar. Albüm çıkarmak için yapılıp çıkarılan hem kendilerini yormuşlar hemde millet para verip almış. Eskisi gibi şarkılar artık yapamayacaklar artık anlaşıldı. Metallica bitti. Ha konserler yine çok güzel olur eski şarkıları söylerler gider izler eşlik ederiz falan ama yeni hiçbişey beklemem bundan sonra neydi ne oldu adamların s&m'den sonraki hiç bi albümünü telefona atıp dinliyesim gelmiyor şarkıları. Çok enteresan ama Iron Maiden'da aynı dönem grubu o da efsane ama hala her çıkardığı albümde çok çok başarılı şarkıları var...
  • Billboard en iyi Rock albümü seçilmiştir. Tebrik ediyoruz, the moon shaped pool'a verilmeyen ödül için :'(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedomfighter kullanıcısına yanıt
    Metallica'nın bittiğine katılmıyorum, sadece ben değil sektörel analiz ve değerlendirmelere göre de hala çok başarılılar. İlk seferde standart gelse de, 3-4. dinleyişlerde beyin, önceden fark etmediği pek çok harmoniyi yakalıyor ve beğenmeye başlıyor müziği. Hardwired benim sonradan sevdiğim bir albüm olmuştu. Ama S&M sonrası soğuk geldiyse ve Iron Maiden'ı çok beğenen biriysen.. normal. Iron Maiden'ı bir numara gören hiçbir tanıdığım pek beğenmedi bu albümü. Kulak zevkiyle alakası olsa gerek.






  • .


    (
    )










  • .


    (
    )










  • .


    (
    )




  • 15 Mayıs'ta düzenlenen Acoustic-A-4 Cure konserine bu sefer James Hetfield katılmamış gibi görünüyor. Hiçbir yerde videosunu bulamadım. Afişte de ismi yazmıyor.









    .


    (
    )








  • Spit out the bone
  • İlk gördüğümde dikkat etmediğim için bu sene de çıkmasını bekliyordum.
  • İlk videodan daha güzel olmuş. Bazı konserlerde özel çekimler yapıldığı söyleniyordu. Demek ki bunları hazırlıyorlarmış.
  • 360 derece videoları pek sevmiyorum. Hem çözünürlüğü düşük oluyor, hem de bir yere bakarken diğer tarafı kaçırıyorum.

    NBA videosunu güzel yapmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.