Şimdi Ara

• MetallicA Fan Club • (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
646
Cevap
2
Favori
64.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aranızda banada yer varmı
    Ben .. Kimmiyim Bir KIRK HAMMETT Aşığı :)
  • Yanlız burayı kuran unuttu galiba burayı millet anca ekleyin yazıo gidio bilgi paylaşımında bulunsak daha iyi olmaz mı?? Konuşsak faln böle tartışsak azcık...

    mesela...

    Load albümünün kapağındaki resmi grup üyelerinin bir cam arasına konulmuş sprm, kan, ve tükürüğünden oluşuomuş.. Ben bunu yeni öğrendim...Ne kadar ilginç yaa nerden akıllarına geldiise böle bişeyi yapmak
  • quote:

    Orjinalden alıntı: --ReVaN--

    Yanlız burayı kuran unuttu galiba burayı millet anca ekleyin yazıo gidio bilgi paylaşımında bulunsak daha iyi olmaz mı?? Konuşsak faln böle tartışsak azcık...

    mesela...

    Load albümünün kapağındaki resmi grup üyelerinin bir cam arasına konulmuş sprm, kan, ve tükürüğünden oluşuomuş.. Ben bunu yeni öğrendim...Ne kadar ilginç yaa nerden akıllarına geldiise böle bişeyi yapmak


    Metallica fanım bunu senden duyuyorum ilginç gerçekten şaşırdım :)..
    Sahibi unutmuş :) olsun biz burayı kaynaştırırız : )

    biz unutmazsajk sorun yok nickim eklenmesede olur

    Bu arada arkadaşlarr bilginiz varmı bizim elemanlar The Ecstacy of Gold şarkısını We All Love Ennio Morricone başlığı altındacover yapmışlar inanın dinlerken tüylerim diken diken oldu kırk yir çalıyor öff damarlarımdaki kanın ne kadar hızlı aktığını hissetim bilmeyenler varsa kesinlikle dinlemesini tavsiye ederim :)




  • Süper şarkı hele James'in bağırması çok hoş
  • beni de ekleyin dicem ama ekleyen yok sanırım olsun bende sizleyim
  • Eklenmesekte olur burda olmamız yeterli :)

    Revan o ee eee demsi jamesin beni ağlattı ya bu kardarmı olur böylemi olurrr öff yaa şu an low man S lyrics'i dinliyorum gökyüzünde bir tura çıktım

    Yeni albümlerini büyük bir açlıkla bekliyorum
  • yha nour kaliteli bişe olsun son albumler olablr buyuk ihtimal
  • BENİDE EKLEYİN




  • Bensiz Metallica mı Duymamış olıyım


    Beni de ekle sana zahmet




  • yaz kardeş bnide yaz En Buyuk MetallicA
  • beni ekleyinnnn
  • beni de üyeliğe al
  • hocam beni de yaz kadroya dicem de bakan yok galba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvydas -- 1 Temmuz 2007; 13:30:44 >
  • Beni de alın nolur alsanıza aranıza
  • Benim olmadıgım MetallicA clubı mı olur ekle hocam
    Buraya metallica 91 de oldu diyenler gelmesin metallica 03 de MEtallicA ydı 2008de de MetallicA olacak cunku MetallicA digerleri gibi 1 grup deil sadece her album yeni bir METALLİCA!!!!!!!!!!!!




  • Benide eklerseniz adam gbi olur üye tablosu bensiz metallica club olmaz solsun yani benide ekleyin sakın unutmayınn Sanitarium




  • Ritchie Fan Club Açıldıhttp://forum.donanimhaber.com/m_15571939/tm.htm
    Müzikten Anlayanlar Baksın
  • EKLEYİN KARDEŞİM BİZDE METALCİYİZ BİZDE METALLICA CIYIZ




  • benide ekleyin.


    ayrıca bugün saat 21:00 & 22:00 arasında NTV de canlı yayınlar metallica var.


    bide geçenlerde bilboard dergisi metallicayla ilgili bi vcd vermişti.onu izleyin derim.
  • İster ekle ister ekleme
    ___________________________________________________________________________

    Metallica'dan kısa haberler...

    Grubun basçısı yeni albüm hakkında konuştu ve soloların olacağını doğruladı.

    Yunan Rock Hard dergisi, Metallica'nin basçısı Robert Trujillo ile 22 Mayıs 2007'de bir röportaj gerçekleştirdi. Bu röpotajdan birkaç kesit (Yunanca'dan çeviri):

    Rock Hard: Çıkacak olan albümde, son turnenizde çaldığınız 2 parçanın da olup olmayacağı konusunda ne diyeceksiniz?

    Trujillo: "Öyle olacağını sanmıyorum. Albümde sadece şarkılardan birinden alıntılar bulunabilir. Oturup bütün şarkıları tam anlamıyla dinlemedikten sonra emin olamayız ve her şarkının sound'u mükemmel olmalı. Ama şunu söyleyebilirim ki; duyduğunuz bu iki özel şarkı için buna gerek yok, en azından bu şekliyle gerek yok."

    Rock Hard: Yeni albümün sound'unu tanımlayabilir misin? Lars Ulrich, "St. Anger" piyasaya sürülmeden hemen önce albümün henüz oturmadığını, kötü ve silik olduğunu kesin bir dille söylemişti. Yeni albüm için siz de bu tür sıfatlarla karşılaşabilir misiniz?

    Trujillo: "Şunu söyleyebilirim ki; bu albüm dinamik, ağır, mükemmel bir durumda ve siz de büyük olasılıkla albümdeki soloları duyunca heyecanlanacaksınız. Buna ek olarak, Lars bu kez düzenli bir şekilde davul ayarlarını yapmayı unutmadı! Bana göre bu albüm 'Master Of Puppets'ın dinamiği ve karakterinin bir bileşimi, insanların sevdiği 'black albümü"nün melodik stili kadar güzel, melodik kaygıdan uzak oldu. Genel müzik stili kadar, çoğu mevcut materyal; yerinde, ağır, dinamik ve kesinlikle şaşırtıcı. Tabiki de bunun 'St. Anger'dan daha iyi yönlerde farklılığı olduğunu söylemeliyim."

    METALLICA gitaristi Kirk Hammett geçtiğimiz günlerde Avusturyalı web sitesi Krone'ye konuştu. Gelecek olan albümün 15 yıl içinde yaptıklarının en iyisi olacağını söyledi. Hammett ayrıca kaydın şarkı sıralamasının olağanüstü olduğundan da bahsetti. Hammett; "Bizler geçmişte yaptığımız müziğin gelecekteki müziği de yaratması amacını taşıdığından da bahsetmekten çekinmiyoruz. İnsanlar bu albümde eski kelimelerimizin etkisinin devam ettiğini ve bu kelimeleri kullanarak yeni şeyleri açıklamak istediğimizi göreceklerdir. Bana göre bu albümle beraber kesinlikle köklerimize doğru bir gidişat içindeyiz" dedi.

    Hammett aynı zamanda yeni kayıtlar hakkında, "fazlasıyla gerçekçi, gerçekten hızlı ve ağır parçalardan oluştuğu; şarkıları yazarkenki yaklaşımlarını değiştirdiklerini; birçok değişiklik yaptıklarının ipuçlarını verdi ve "inanıyorum ki herşey çok daha iyi olacaktır" dedi.

    Gitarist Hammett, albümde "daha yavaş ve melodik" yazılmış olan bazı ayarlamalardan dolayı da şarkı listesinin nasıl olacağına emin olamadığını söyledi.

    Grup, bu yaz sonuna doğru albümü tamamlamak için Avrupa'daki bir festivalden dönüşü bekliyor. Piyasaya sürülüş tarihi olarak da 2008 yılı planlandı."

    ALINTIDIR (MetalTR.net)




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.