Şimdi Ara

Metal Müzik Grubu Kurmak İstiyorum.Kuşadası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 14 yaşındayım,rythm gitaristim ama basit lead soloları çalabiliyorum.Kuşadası içi MAKSİMUM 20 yaşında baterist,Lead gitarist,Bas gitarist ve vokalist arıyorum.Profosyonel çalmak şart değil ben 2 yıldır gitar çalmaktayım.Herhangi bir kursa gitmişliğim yok.Şarkıları hep TAB ile ve kulaktan çaldım.Sadece yabancı Metal dinliyorum,Rock ile pek aram yok.Cover yapmak istediğim favori Metal gruplarım:

    Metallica,Iron Maiden,Black Sabbath,Megadeth,System of a Down,TOOL,Skillet vs.Yapacağımız coverlar,Metallica ağırlıklı olacaktır.Yaşıtım bulmak çok zor olacağı için yaş sınırını 20 ye kadar yükselttim.

    İletişim için İnstagram hesabım:ahmet.emin_tatoglu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tüm enstrümanları çalabilen değerli dost @The Mandalorian aklıma geldi, bir projemizde ben de vokalleri yapmıştım hatta. Gerçek bir virtüöz ancak kendisi 53 yaşında olduğu sanırım size uymaz hocam. Ben de sağlık sorunlarım nedeniyle vokali bıraktım :(

  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Cluster

    Tüm enstrümanları çalabilen değerli dost @The Mandalorian aklıma geldi, bir projemizde ben de vokalleri yapmıştım hatta. Gerçek bir virtüöz ancak kendisi 53 yaşında olduğu sanırım size uymaz hocam. Ben de sağlık sorunlarım nedeniyle vokali bıraktım :(

    Ben müziği bıraktım, genç arkadaşımıza başarılar dilerim. Müzik insan ruhunu dalgalandıran, okşayan ve ona ince zevkler tattıran üstün bir sanattır umarım genç arkadaşımız da bu amaçlarla yola çıkmıştır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.