Şimdi Ara

Metal Müzik Altyapılarım Dinlermisiniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar müziği,programları,kayıt kültürünü iyice hazmettikten sonra artık bir demo albüm çıkarmanın vaktinin geldiğini düşünüyorum altyapılarımı oluşturmaya başladım sizlere ilk 3 şarkının vokalsiz olarak 1 er dakikalık tanıtımlarını dinletme ihtiyacı hissettim yorumlarınız benim için değerli Altyapının davul,gitar,bass ve diğer enstrümanlarının melodisi,yapım aşaması ve mixajı tamamen bana aittir...

Parçaların tanıtımlarını online dinleyebilirsiniz...

1.Altyapı

http://www.zshare.net/audio/871562398434671f/

2.Altyapı

http://www.zshare.net/audio/871562790c92bb4e/

3.Altyapı

http://www.zshare.net/audio/87156354222a76a3/

• Kusra bakmada olmamış bence.
    1.sinde vasat doom metal grubu havası var.
    2.sinde need for speed müziği havası var.
    3.yü çözemedim.

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Kusra bakmada olmamış bence.
    1.sinde vasat doom metal grubu havası var.
    2.sinde need for speed müziği havası var.
    3.yü çözemedim.

Saol yorumun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onz -- 27 Şubat 2011; 21:51:13 >

Beauty is no more it's all gone
    And utopia will not come
    Trust i can not feel, only pain
    And my burning mind has gone insane

• quote:

Orijinalden alıntı: onz

Ses efektlerini sevmedim
    alternatif rock sevmem zaten

Rock ve metal müzik dallara ayrıldığından herkes sevecek diye birşey yok zaten altyapıların üstüne scream ve brutal vokal girdiğinde yakalamaya çalıştığım mistik havanın oluşacağına inanıyorum...

Orijinalden alıntı: Thrash Metal

Nasıl yaptığını sorabilir miyim ?

Cubase,fl studio gibi müzik&aranje programları ve onlarca vst ile oluşturdum altyapıları tabiki üstüne 2-3 yıllık program hakimiyeti ve bilgi birikimi...
    2.Bence güzel olmuş bu.Yalnız bi yerden sonra hızlanma bekledim fakat biraz daha aynı melodi çaldı eğer o düşündüğüm yerden hızlansaydın süper olurdu.(Mesela 27. saniye)
    3.Başta güzeldi fakat sonradan gitar hızlanınca melodileri pek uyuşmamış sanki..

Biraz Industrial metal havası var sanki şarkılarda sevdiğim yanlarından biri buydu..En çok sevdiğim 2. bu arada

• Bloodbath
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

1.Fena değildi bu güzel..
    2.Bence güzel olmuş bu.Yalnız bi yerden sonra hızlanma bekledim fakat biraz daha aynı melodi çaldı eğer o düşündüğüm yerden hızlansaydın süper olurdu.(Mesela 27. saniye)
    3.Başta güzeldi fakat sonradan gitar hızlanınca melodileri pek uyuşmamış sanki..

Biraz Industrial metal havası var sanki şarkılarda sevdiğim yanlarından biri buydu..En çok sevdiğim 2. bu arada

Yorumun için teşekkür ederim,1 dakikalık kısmını dinlediğin için hareketlenme beklediğini biliyorum devamında aynen o dediğin hareketlenme var

Edit : Evet industrial metale kaçan yanları var ama şuan için bu altyapıları bir kategoriye koyamayız çünkü belli bi konsept içinde yapmadım Türünü çözebilen veya bi kategoriye koyabilen varsa söylesin bizde karşılaştıralım bilgi sahibi olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 27 Şubat 2011; 22:08:44 >

• Bir tek ikincisini dinledim, sanki boks maçına çıkıyorum havası verdi ama güzel yinede emek vermişsin bu kadar. Orta hallerde olmuş ellerine sağlık..

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahamet

Bir tek ikincisini dinledim, sanki boks maçına çıkıyorum havası verdi ama güzel yinede emek vermişsin bu kadar. Orta hallerde olmuş ellerine sağlık..

Teşekkürler yorumun için Evet bir yarış filmi soundtracki havasında gibi farkettim onu

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

Cubase,fl studio gibi müzik&aranje programları ve onlarca vst ile oluşturdum altyapıları tabiki üstüne 2-3 yıllık program hakimiyeti ve bilgi birikimi...

Hocam bu arada tüm enstrümanları siz kendiniz mi kaydettiniz? Mesela davul falan..Yoksa programdan mı?

• Bloodbath
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

quote:

Hocam bu arada tüm enstrümanları siz kendiniz mi kaydettiniz? Mesela davul falan..Yoksa programdan mı?

Fl studio ve cubase ana program olarak adlandırılabilir.Addictive drums,superior drummer gibi bu ana programın içinde davul için notalar çıkarabileceğiniz ek programlar mevcut örneğin superior drummer v2.0 ( 18gb lık bir boyutu var ) Tonlar hazır kaydedilmiş geliyor ancak her bi notayı tek tek kendiniz yazıp birleştirmelisiniz...

• Yorumları alalım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 28 Şubat 2011; 3:17:12 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.