Şimdi Ara

METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN | PlayStation 4/Pro (2015) (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.571
Cevap
45
Favori
148.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Beyler şimdi bu oyunda bizim ana karakterimiz olan venom snake orjinal 1940 doğumlu olan naked snake mi? Değilse bu kim nasıl böyle olmuş ve naked snake nerede
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senceru

    Online sistemi nasıl olacak ? ne zaman açılır ?

    Yok mu cevabını bilen ?
  • Oyunu beğenmeyenleri anlamak güç değil. Konu olarak beğenmeyenler olabilir ben daha o kadar uzun süre oynamadım ama oynanış olarak önceki oyunlar yoğun sinematikli, daha kontrollü bir şekilde tasarlanmış bölümlere sahipti. Phantom Pain deyse biz bir alan yarattık istediğiniz şekilde, istediğiniz taktik ile geçebilirsiniz şeklinde olmuş, bu oyun tarzıda çoğu kişiye uymayabilir.
  • Beyler Episode 30'a kadar oynayanlar bir baksın...


    Karantina da bulunan hastalıklı askerlerimizi nasıl kurtarabiliriz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu dün aldım ve tam 17 saat Aralıksız oynadım. Oyun gerçekten eski MGS değil ama kesinlikle tam bir Peace Walker. Yani Peace Walkerın yeni nesili gibi. Gerçi aynı zamanda ikiside. Biri 1974-diğeri 1984. Yakın zamanlar yani :) Ben oyunu şimdiye kadar çok beğendim adamlar resmen STEALTH Oyun böyle yapılır demiş :) ama tek sıkıntı dediğim gibi oyunu tam 17 saatir oynuyorum ve 17 saatir sürekli aynı map de farklı görevleri yapmaktan sıkıldım. Sürekli Afganistan Afganistan bıktım yani. Ha görevlerin küçük vs olması beni üzmedi çünkü böyle olucağı zaten belliydi. Tek sıkıntı 11-12 episodun Aynı map de geçmesi. Neyse şimdi Afrikaya geldim kapattım makineyi. :)
    Ve bir diğer konu
    Her Bölümün bitişinde neden Credits koyarsın ey Kojima ? Sanki adam dizi çekiyo. Cidden çok saçma olmuş. Herhalde episodik bir hava katmaya çalışmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODE -RED- -- 5 Eylül 2015; 14:29:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tugay beğenmediğin bir oyun söyle bana

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barbossa.


    Beyler şimdi bu oyunda bizim ana karakterimiz olan venom snake orjinal 1940 doğumlu olan naked snake mi? Değilse bu kim nasıl böyle olmuş ve naked snake nerede



    Soruların cevabı Spoiler içinde. Yalnız oyun bitmediyse okumamanızı tavsiye ediyorum.


    Ground Zeroes da yönetilen karakter Naked Snake, yani bilinen Big Boss. Kazadan sonra o da ciddi yaralar alıyor. Phantom Pain'de ki karakter GZ da yaşanan kazada Boss ile aynı helikopter de olan doktor. Big Boss'un planıyla estetik ameliyatla görünümü değiştirilerek hipnoz yöntemiyle de kendisini ruh ve bedenen Big Boss zannetmesi sağlanıyor. Diamond Dogs kurulumu ve intikam için sahaya sürülüyor. Hastaneden kaçarken yüzü sarılı olan Big Boss hatta. Asıl olan Big Boss zaten oyunun sonunda görünecek, hepsinin açıklaması var oyunda..
  • Buldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Teşekkür ederim hocam. Hikayeyi oyundan önce öğrenmeye çalışıyorum ki oyundan zevk alayım. Ne alaka derseniz ingilizcem iyi olmadığı için oyun sırasında tam anlamıyla çözemiyorum olayları. Hocam bir de zaman olarak bu oyundan sonra geçen mgs 4 teki karakter solid snake, naked snakein klonu oluyor değil mi?
  • Arkadaşlar merhaba benim size iki sorum olacaktı. Birincisi havan topu,ağır makinalı veya cipleri balonla havaya kaldırıyorum sonra tekrar yere düşüyolar.ana merkeze gitmiyolar bunun nedeni nedir acaba.ikinci sorumda ana karargahımızdaki işçiler neye göre artıyor.bizim arttımak için bir şey yapmamız gerekiyomu.bu iki soruma cevap verebilirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barbossa.


    Teşekkür ederim hocam. Hikayeyi oyundan önce öğrenmeye çalışıyorum ki oyundan zevk alayım. Ne alaka derseniz ingilizcem iyi olmadığı için oyun sırasında tam anlamıyla çözemiyorum olayları. Hocam bir de zaman olarak bu oyundan sonra geçen mgs 4 teki karakter solid snake, naked snakein klonu oluyor değil mi?




    Denediğiniz yöntem baya yanlış aslında, oyun bittikten sonra anlamadıklarınızı başlıktan sorsanız, araştırsanız daha iyi olur derim. Olanları bilerek oynamaktan ne kadar keyif alınır netice de.

    1964 – Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    1974 – Metal Gear Solid: Peace Walker
    1975 – Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes
    1984 – Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
    1995 – Metal Gear
    1999 – Solid Snake
    2005 – Metal Gear Solid
    2007/09 – Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
    2014 – Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    2016/18 – Metal Gear Rising: Revengeance


    Kronolojik sıralama bu. The Phantom Pain döneminde Solid Snake, asıl Big Boss'un klonu daha çocuk. Ve ilk görevi 1995 de geçen oyunda orijinal Big Boss tarafından veriliyor. Ve görev boyunca bazı olaylardan sonra The Phantom Pain'de ki Venom Snake ile çarpışıyor, onu öldürüyor hatta. MGS 4'de ise erken yaşlanma hastalığına yakalanıyor. Finalde de öldürdüğünü zanettiği asıl Big Boss ile karşılaşıyor. Oraları direk görmek lazım, birer baş yapıttır tüm bu sahneler.
  • oyunu oynamaya bugün başladım, daha önce serinin herhangi bir oyununu oynamamıştım, başlamadan önce internetten konuyu ve karakterleri birkaç saat araştırdım, tabi pek yeterli olmadı, neyse oyuna başladım ve daha ilk bölümdeyim ama birçok şeyi atlıyorum sanırım, ingilizcem de çok iyi değil, edinebileceğim bir Türkçe rehber var mı? silahlar, üs, kullanım, harika vs hakkında rehber ihtiyacım var.

    tşk.

  • Hocam şimdi mgs 4 ün sonunda orjinal naked snake ile solid snake karşılaşıyor konuşuyorlar falan. O sonda tekerlekli sandalyedeki adam kim? Birde solid snake, venom snake i öldürüyor muydu
  • iyide venom snake kim ,yıllardır bitirmediğim platformda oyunu kalmayan bir oyun hakkında hiç bişey bilmiyorum ,ne kadar acı bir durum ,keşke dünya dili ingilizce olsaydı ,hiç bişey anlamıyorum ...birde venom snake çıktı ,liquid snake kim o zamaan ? tövbeler olsun ...oyun 1984 geçiyor ama emmerich görevinde içerde patriot guns da çekilmiş fotolar var ,hatta aklım burada karıştı dedim bu oyun ilk metal gear solid anlatıyor olmalı dedim...yoksa işin içinden çıkamayacam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Barbossa.


    Hocam şimdi mgs 4 ün sonunda orjinal naked snake ile solid snake karşılaşıyor konuşuyorlar falan. O sonda tekerlekli sandalyedeki adam kim? Birde solid snake, venom snake i öldürüyor muydu





    Solid Snake, Metal Gear yani çıktığı ilk görevinde Venom Snake i öldürüyor. Big Boss u ortadan kaldırdığını zannediyor MGS 4 e kadar. Tekerlekli sandalyede olan karakter David Oh (Major Zero, Cipher) birden fazla kod adı var kendisinin. CIA özel harekatı FOX'un komutanı. Snake Eater oyununda Naked Snake (Big Boss) e görevi veren ve telsiz konuşmalarını yaptığımız adam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 5 Eylül 2015; 15:09:07 >
  • algıda seçicilik
    METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN | PlayStation 4/Pro (2015)
    METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN | PlayStation 4/Pro (2015)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LewsTherinTelamon -- 5 Eylül 2015; 15:10:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abstergo78

    iyide venom snake kim ,yıllardır bitirmediğim platformda oyunu kalmayan bir oyun hakkında hiç bişey bilmiyorum ,ne kadar acı bir durum ,keşke dünya dili ingilizce olsaydı ,hiç bişey anlamıyorum ...birde venom snake çıktı ,liquid snake kim o zamaan ? tövbeler olsun ...oyun 1984 geçiyor ama emmerich görevinde içerde patriot guns da çekilmiş fotolar var ,hatta aklım burada karıştı dedim bu oyun ilk metal gear solid anlatıyor olmalı dedim...yoksa işin içinden çıkamayacam


    1964 – Metal Gear Solid 3: Snake Eater
    1974 – Metal Gear Solid: Peace Walker
    1975 – Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes
    1984 – Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
    1995 – Metal Gear
    1999 – Solid Snake
    2005 – Metal Gear Solid
    2007/09 – Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
    2014 – Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
    2016/18 – Metal Gear Rising: Revengeance

    Kronolojik sıralama bu. The Phantom Pain bir açıdan kronolojik hikayenin kırılma noktasıdır. Daha sonra yaşananlara direk etkisi var.

    Oyunu bitirince her şey açıklanıyor da, bitirip anlamadıysanız Spoiler ı okuyun.


    Ground Zeroes da yönetilen karakter Naked Snake, yani bilinen Big Boss. Kazadan sonra o da ciddi yaralar alıyor. Phantom Pain'de ki karakter GZ da yaşanan kazada Boss ile aynı helikopter de olan doktor. Big Boss'un planıyla estetik ameliyatla görünümü değiştirilerek hipnoz yöntemiyle de kendisini ruh ve bedenen Big Boss zannetmesi sağlanıyor. Diamond Dogs'un yeniden kurulumu ve intikam için sahaya sürülüyor. İlk bölümde hastaneden kaçarken yüzü sarılı olan karakter gerçek Big Boss

    Solid Snake, amacı 20. yüzyılın en büyük askeri olan Big Boss'u klonlayarak mükemmel askeri yaratmak olan "Les Enfants Terribles" projesinin bir ürünü olarak 1972'de doğdu. Projenin arkasındaki kişiler tamamıyla aynı olan bir klon yaratmak yerine tüm "baskın" genlerin öne çıktığı bir klon yaratmak istediler. Böylece Solid ve Liquid Snake yaratıldı, biri Big Boss'un baskın (Dominant) genlerini diğeri de çekinik (Resesif) genlerini aldı. Ancak Liquid daha sonra kendisini Solid Snake i yaratmak için kullanılmış bir araç alarak gördüğü için Boss ve Solid Snake e karşı düşman oluyor. Solid Snake, Big Boss u öldürüp, Liquid'in planları bozduğunda Solid e daha fazla düşmanlık besliyor.
  • Kardesim ilerki bolumlerde Mgs havasina girebilecek miyiz ? Radar patlat, onu kurtar falan nedir bu ya :)) birde helikopter cagirip oyunu bitirince zor donuyorum oyunun basina :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Anladım hocam bu senaryoya roman yazılsa yeridir
  • MGS 1 remake ve MGS 3 : snake eater oynayasim geldi. Madmax bittikten sonra öfkeyle bıraktığım MGS V e tekrar yonelicem. Umarım haksızlık etmiş olurda utaniriz. Yoksa durum vahim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.