Şimdi Ara

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (2015) / Ground Zeroes (2014) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
765
Cevap
14
Favori
30.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Helikopter kazası sonrası skullslarla savaştığımız bölümde takıldım. Her türlü yardımı bekliyorum. Birde canım sonradan artmıyor hep kırmızıda duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuh 2016 haziran ney o zamana kim öle kim kala
  • oha be tamamlayıp çıkarsalardı 1 sene sonra online çıkarmak ne
  • Yanlış mesaj.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsNBeer -- 5 Eylül 2015; 14:19:38 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GunsNBeer

    Yanlış mesaj.

    ground zeroes'u ne yapıcan? steam de zaten 31 TL
  • quote:

    Orijinalden alıntı: plastik cerrah

    Helikopter kazası sonrası skullslarla savaştığımız bölümde takıldım. Her türlü yardımı bekliyorum. Birde canım sonradan artmıyor hep kırmızıda duruyor.

    Tank enkazlarını kendine siper et.
    Senin üzerine gelen skull tam sana saldıracakken düşmanı yakalama tuşuna bas (klavyede ne bilmiyorum xbox kolunda RT) ardından yavaş çekim olur tekrar bas skull un elindekini palayı ona sapla.
    3-5 sn sabit duracak elinde ne varsa sık terbiyesize.
    Bu yöntemle canları azalacak sende öldürmeye başayacaksın.
    Yoksa ölmüyor şerefsizler zırhları var.
    1 saat önce geçtim o bölümü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fuusrodah -- 5 Eylül 2015; 17:07:58 >




  • gençler 10 görev bitti ama 11. görev açılmadı bir şey vs mi araştırmak gerekiyordu ki sonra yaparım diye diye hikayede yardırıyodum kaldım mal gibi
  • Silah geliştirmeleri nereden yapıyoruz? Sniper a susturucu takmak istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gopgop

    gençler 10 görev bitti ama 11. görev açılmadı bir şey vs mi araştırmak gerekiyordu ki sonra yaparım diye diye hikayede yardırıyodum kaldım mal gibi

    Ana görevlerde tıkanma yaşıyorsanız yan görevlere bakın. Senin mesele haritanın yukarısında yan görev var diğer yan görevler gibi mavi ile değil sarıyla gösteriyor oralara bi git.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gopgop

    gençler 10 görev bitti ama 11. görev açılmadı bir şey vs mi araştırmak gerekiyordu ki sonra yaparım diye diye hikayede yardırıyodum kaldım mal gibi

    Önceki sayfadaydı sanırım cevabını vermiştim.


    Tam yerini söylemeyim size kalsın, haritanın yukarı taraflarına geçerken bir geçit var genişce, orada başlıyor 11. görev.Yani direk başlıyor, helikopterden falan halletmiyorsunuz.Yada hiç ilerlemiyorsa yukardaki arkadaşın dediği gibi yan görevlere bakın.


    @SLOWDIVE


    Oyunun belli bir yerinde bir YAN görev serisi var, onu tamamlayınca customize yapabiliyorsunuz silahlara.Tam nerede olduğunu yazmıyorum spoiler olmasın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 5 Eylül 2015; 21:16:11 >




  • beyler ben adamları üsse gönderiyorum, direk göreve mi geçiyor onlar yoksa bi ayar çekmek lazım mı ? birde bende full d ve e var.
  • Uzak görevlere at ile gitmek sıkıntı çabuk bir yolu var mı?
  • erdem3463 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler buldum guzel baglamışlar bulması biraz zor olsada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

    Uzak görevlere at ile gitmek sıkıntı çabuk bir yolu var mı?

    Anti Air Radar'lar var onları bomba ya da c4 ile yok et o zaman helikopter görev bölgelerine daha yakın yerde iniyor ama dikkat et kırmızı noktalarda ateş açarlar.
    Yok ettiğin radar sonsuza kadar gidiyor, yenilenme olayı yok.

    Radar da şöyle bir şey:
    http://media1.gameinformer.com/filestorage/CommunityServer.Components.SiteFiles/imagefeed/featured/konami/metalgearsolid5/review/10tips/radar610.jpg
    Sürekli dönüyor, hallet onu tamamdır.




  • Beyler Emiricch'i alırken bir sorun çıktı. Biraz ilerledim diye görev iptal gibi bir şey dedi. Ne yapmam gerekiyordu? Var mı bir bilgisi olan?
  • Beyler bir sorum var


    Ben quiet denen kızı vurdum şimdi oyunda artık görünmeyecek mi youtubeden denk geldim vurmama seçeneğide varmış
  • Başta iyi gibiydide, hep aynı yerlerde dolanıyor olmak sıktı biraz. A noktasına gidiyorsun görev yapıyon, sonra B'ye gidiyon yine görev yapıyosun. Sonra bi bakmışın gene A noktasına başka bi yan görev koymuş, tekrar oraya gidip onu yapıyorsun. Tabi bunlar birbirine çok uzak noktalar oluyor, arada atla gitmek bayıyor. Hele bide aynı mekanlara girip tekrar tekrar aynı adamları öldürmek çok sıkıcı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreamcream

    Başta iyi gibiydide, hep aynı yerlerde dolanıyor olmak sıktı biraz. A noktasına gidiyorsun görev yapıyon, sonra B'ye gidiyon yine görev yapıyosun. Sonra bi bakmışın gene A noktasına başka bi yan görev koymuş, tekrar oraya gidip onu yapıyorsun. Tabi bunlar birbirine çok uzak noktalar oluyor, arada atla gitmek bayıyor. Hele bide aynı mekanlara girip tekrar tekrar aynı adamları öldürmek çok sıkıcı.

    Afganistan çölünden kurtulsam diye dua ediyorum. O derece...
  • ya beyler oyunu g2a dan almayı düşünüyorum fakat taksit yapıyorlar mı world kart geçiyor mu bide rus key hep vpn mi değiştirmek gerekmiş ben pek anlamıyom vpn değiştirirsem intim bi sıkıntı olurmu face falan girerken ?
  • beyler bu oyunu yada mad max i satın alacağım ama çok kararsızım mad max daha bir cazip geliyor bu oyunun önceki oyunlarını hiç oynamadım ama roman gibi hikayesini okudum oyunun evreninden haberim var oyun kendini çok tekrarlıyor mu ? görevimiz hep şu bölgeye git şu adama suikast düzenle şeklinde mi ? biliyorsunuz steam'e oyunu beğenmezsek geri verme seçeneği geldi ama 2 saate anlaşılmıyor böyle oyunları en az 5 saat falan oynamak lazım ondan.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.