Şimdi Ara

Metacritic, Kullanıcı Puanı Sisteminde Değişikliğe Gitti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 0 verecek adam 2 gün sonrada verir tutmaz bu sistem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar bir adet LEŞ gibi oyun yaptı kimse kabullenmek istemiyor. Kötüydü arkadaşlar. Kötü bi oyunun kötü bi finaliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • encuni kullanıcısına yanıt
    İyide hocam Last of us 2 yi saymazsak witcher 3 en yüksek kullanıcı oyu sayısına sahip yani en çok oylanan oynanan oyun diğer oyunları örnek verecek olursak
    Last of us 1(2 platform): 23,035
    Gta 5 (5 platform): 21,150
    RDR 2 (3 platform): 18,274
    God of war: 14,160
    FINAL FANTASY VII REMAKE : 5,601
    Last of us 2: 118,726
    Hadi hocam witcher 3 herkese hitap eden bir oyun değil diğerleride mi öyle. Last of us 2 de kesinlikle bir sorun var. Oyların birçoğu sahte, normal şartlarda last of us 2 gibi büyük çaplı bir oyunun 20 gün içinde 10 bin kadar oyu olması lazımdı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliemr -- 8 Temmuz 2020; 20:17:17 >
  • last of us bazi güruhlar önce sjw var dediler oyun çıktı öyle bir şey yok hikaye de bu eşcinsel muhabbeti o kadar göze sokulmamış ki insanın gözüne batmıyor netflixteki gibi değil şimdi de bu abby karakterinden hater lık yapıyorlar oyun tek kelimeyle mükemmel muhtemelen ps4 e teknik anlamda grafiklerde oynanışta ki akışta gelmiş en iyi oyun insanlar sadece hikaye den oyunu yerden yere vuruyor saçmalık bu sene goty i alır bu kadar ağlamanın da bir anlamı yok sanki adamlar istese 3.oyuna joeli koyamaz kimler hangi mezarlardan çıktı şimdiye kadar hey yavrum heyy
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

    Madem 0 verenler oynamamış 10 verenlerin oynadığını nereden biliyoruz?


    Konu kilit.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şimdiye kadar çıkan en gerçekçi oyundur tlou2. Prerealistik bir oyun, realistik döneme de ya santa monica ya da naughty dog ile geçeceğiz. Goty yi kimseye kaptırmaz.
  • Oyunun belli başlı konularda downgrade yemiş olması ekstra canımı sıkıyor, Naughty iyice gözümden düşmeye başladı. Önce cillop gibi gösterip sonra grafik detayı düşür ne güzel pazarlama.
  • Hocam sen ciddi ciddi bir oyuncunun bu oyunu oynayıp bitirip 0 puan verebileceğine inanıyor musun? İsterse cin alinin tatile gitme hikayesi olsun, sırf dünyasının anlatımı, gameplayi, müthiş teknik detayları için 7 7.5 verirsin hikaye olmasa bile. Ayrıca daha puanlama sistemi açılır açılmaz oyunun puanı 3 falandı ve binlerce kişi oy kullanmıştı. Twitter'da süperkahraman hikayesi bekleyen tipler örgütlenmiş beyler 0 veriyoruz diye gruplar kurmuştu. Haterlık yapacam diye komik olma bence.
  • mementopolis kullanıcısına yanıt
    Adam akıllı eleştirmiyor çünkü insanlar.Sahtekarca eleştiri yapıyorlar yarısı oyunu oynamadan eleştirdi yarısıda sırf lgbt düşmanlığı için eleştirdi.Bu resmen sahtekarlık haksızlık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun kabız kısımları vardı şunlara gerek yokmuş dediğim ama ölüsü 8 puanın üzerinde bir oyundu. Herkes biliyor zaten sıfır puan muhabbetinin niye olduğunu, pek üzerinde durmaya gerek yok. Saldırı, nefret ya da protesto amaçlı bir puanlamaydı.

    Yapımcıları ve aktörleri tehtid edenler bile var, sıfır puanla kalsalar iyi kudurmuşlar artık. Oyun çok çarpıcı anlatıyor anlatmak istediği şeyi, bazı teknik yönleri ile zaten bu nesil RDR 2'den sonra last of us 2 gelir.

    10 puanda çok zorlama bir puan, 9 bana göre ideal.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 8 Temmuz 2020; 22:50:12 >
  • Piyasadaki en yüksek kaliteli oyun büyük ihtimalle. Rdr2 ve bu. "Adamlar kötü oyun yapmışlar" gibi yorumlar içi boş, popülist söylemler. Bunu oyunu iki defa bitirmiş biri olarak söylüyorum. Sosyal medya sağolsun ilk oyunu oynamamış adam bile yayıncı abilerin sözleriyle oyunu çöp ilan edebiliyor. Bu sistem pek bir işe yarar mı bilmem ama bir yerden başlamak lazım. Hatırlıyorum oyun türkiyede piyasaya sürüleli 13-14 saat sürmüşken burada birkaç kişi oyunu bitirdiğini iddia edip çöp diye nitelendirilmişti. Burada sorun oyunun en az 20+ saat sürmesi... Zorlama plot hole'lara verilen cevaplara kulak tıkamak, oyunu yapanları, seslendirenleri tehdit etmek, oyunu beğenen yerli yersiz tüm oyun basınına ağıza alınmayacak sözler etmek gibi pek çok iğrenç vakası var bu hater'ların. Verdikleri sıfırların bir karşılığı yok bende.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenrir00 -- 8 Temmuz 2020; 21:41:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanicilar yanlis yapiyor.Her oyuna "must have,essential"felan yazip maas ceklerini tiripıl A yayincilardan gelmesini beklemeliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kullanıcı puanı kısmı tamamen kaldırılmalı. Kullanıcı puanları fanboy/hater oranından başka bir şey değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlama kısmında pek bir etkisi olmaz, yinede çok önceden gelmesi gereken bir değişiklikti..
  • 0 verenlerin çoğu ps4 sahibi bile değildir amaç çok açık belli yeni konsol çıkışı manipülasyon

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İçinde lgbt, feminen, siyahi gibi azınlık unsurlarının yer aldığı film, dizi, oyunlar eleştirmenler tarafından her zaman en az 7/10 alıyor. Ürün ne kadar kötü olursa olsun bir politik hizmet verdiği için eleştirmenler yüksek puan verme ihtiyacı duyuyor. İnsanların eleştirmenlere güveni kalmadı. Bütün eleştirmenler tarafından 10/10 aldığı ama oyuncuları memnun etmediği için insanlar metacritiğe gidip kendi seslerini duyurmak istediler. Bu yüzden tlou2 bu kadar yoğun yorum aldı.

    Oyunu bitirmeden yorum yapmasınlar diyen insanlara sorum, başına oturduğunuz istisnasız bütün oyunları bitiriyor musunuz?


    İlk oyunun ana karakterlerini villian yapmaya çalışan, ilk oyunda önemsiz bir npc olan kadını gidip protagonist yapan tlou2'nin yerden yere vurulmasını çok doğru buluyorum. Bir tane bile eleştirmen bunun hikayesi ne ak böyle diyemedi.




  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Adamlar 10 numara oyun yapmış,oynanış mükemmel daha bitirmedim oyunu ancak çiftlikteyim bitmesine çok az kaldı. Final ne olursa olsun savaş mekanikleri çok iyiydi. Bunu kimse inkar edemez. Abby sahneleri gereksiz uzundu bu bir eleştiri benim açımdan. Ama finalin kötü olması oyunu sıfır puan yapmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steam gıbı bır platformda en azından kac saat oynadıgını secerek ınsanlardan daha verımlı yorumlar alabılıyoruz.
    kısı 2 saat oynamıs yorumlamıs oyunu ama baska bırı 30 saat oynamıs ve yorumlamıs. ıkısının arasında bır cok acıdan farklılıklar gosterıyor dogal olarak.
    bır sekılde guvenılır yorumlara ve puanlamalara ulasmak gerekıyor en dogru olanıda bu olmalı.
  • Yahu insanlar TEPKİ göstermek istediler hala anlamıyorsunuz. Sırf oyunu oynarken sinirlenip metacritice kaydoldum diyen var 0 puan vermek için.

    10 puan verenler hiçbir zaman hedef olmuyor ama 0 puan verdiyseniz linç ediliyorsunuz.

    Madem öyle 0 puanı kaldırın hatta başlangıcı 5 yapın 5-10 puan arası oylama yapılsın nasıl fikir?

    Tekrar ediyorum hala öğrenemediniz 0 (SIFIR) puan verenler tepki için verdiler. 10 (ON) puan verenler de tepkiye tepki oyu verdiler.

    Hatta ilk dakikalar hem 0 hem 10 verenler oldu ama ne hikmetse sadece 0 puan verenler hedef oldu.

    Komik olmayın.

    Ayrıca Steam gibi puanlama yapılabilen bir yer olmadığı sürece pek bir anlamı yok.
  • Sony parayı basıp seçimleri, pardon kullanıcı oylarını sıfırlamalı. Kedi de kullanılabilir
    Sonra tekrar kimse uğraşmaz düşük puan vermeye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.