Şimdi Ara

Meta kripto para macerasına son noktayı koyuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Meta kripto para macerasına son noktayı koyuyor



    Facebook olarak faaliyet gösterdiği dönemlerde kripto para dünyasının yükselişine ayak uydurarak stabil bir para birimi için kolları sıvayan Meta, gelen büyük tepkiler sonrasında projeden çekilmişti. Novi adını verdiği bir kripto ödeme platformu ile yola devam etme kararı alan Meta şimdi bunu da kapatıyor.



    Novi kripto para cüzdanı kapanıyor



    Novi cüzdanı firmanın kripto para çalışmalarına esas teşkil etmesi amacıyla hayata geçirilmişti. Proje rafa kalkınca bir mobil ödeme cüzdanı haline geldi ve USDP stabil parasına destek vermeye başladı.



    Ayrıca Bkz.FTX borsası BlockFi platformunu satın alıyor



    Geçtiğimiz aylarda WhatsApp üzerinde ödeme yapabilmek için Novi cüzdanı entegre edilmişti. Meta yıl içerisinde Novi destekli bu mobil ödeme sistemini daha fazla ülkeye yaymayı planlıyordu ancak ne yazık ki bu olmadı.



    Meta yeni dönemde metaverse dünyasına ağırlık vermek istediği için Novi projesini bitirme kararı aldı. Böylece firmanın kripto para çalışmalarına son nokta konulmuş oldu. Haliyle WhatsApp ödeme sistemine Novi cüzdan entegrasyonu da yarım kaldı.




    Kaynak:https://www.coindesk.com/business/2022/07/01/meta-to-shutter-novi-crypto-payments-wallet-in-september-ending-libra-saga/







  • Ulan mark batırdın iyicene işleri ln

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senato masa altından sopasını gösterdi tabi Meta kripto para macerasına son noktayı koyuyor 

  • Bu kadar salak cahilce haber yapan başka bir site görmedim.Sadece bir cüzdan kapandı diye mi meta veda edecek.Adamların bir sürü desteği var metaverse cidden altına yorum yazanlar da komik.Başlıktan resmen cahillik akıyor yapmayın siz haber maber

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.