Şimdi Ara

Mesut Özil: 11 Maç 0 gol 1 asist

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O kadar etkisiz oynuyor ki... Bence kadroya girmeyi hak etmiyor şu haliyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 12 Mayıs 2021; 0:9:58 >



  • Mesutun hiç bir suçu yok adam zaten hazır değil, üzerine bu sezon hiç bir maaş ücreti de almıyor. Ama takımda zerre otorite yok, Erol "oynatmazsam puan kaybında oynatmadım diye söverler" korkusundan sırf kendini aklamak için hazır olmayan adamı sahaya sürüp 10 kişi oynattırıyor takımı. Olması gereken geçen haftalarda, iş bu raddeye gelmeden "Mesut henüz hazır değil, bu sezon çok bi süre alabileceğini sanmıyorum" şeklinde bir açıklama yapıp taraftarın bu konudaki beklentilerini susturmak olurdu, maçlarda da son 30 dakika 40 dakika oynatılarak yavaş yavaş form kazandırılırdı.


    Üzerine kaç defa söyledik şu kadro, şu oyun düzeni, şu taktikle Mesut formda olsa dahi iş yapamaz, bırakın 32 yaşındaki Mesutu bu adamın 25 yaşındaki hali bile koşacak defansa yardıma gelecek bir yapıda değil. Mesuttan verim alınmak isteniyorsa ona göre kadro kurulur o da size istediğinizi verir.

  • İyi olsa Arselnal bırakmazdı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: burnaldinho

    Mesutun hiç bir suçu yok adam zaten hazır değil, üzerine bu sezon hiç bir maaş ücreti de almıyor. Ama takımda zerre otorite yok, Erol "oynatmazsam puan kaybında oynatmadım diye söverler" korkusundan sırf kendini aklamak için hazır olmayan adamı sahaya sürüp 10 kişi oynattırıyor takımı. Olması gereken geçen haftalarda, iş bu raddeye gelmeden "Mesut henüz hazır değil, bu sezon çok bi süre alabileceğini sanmıyorum" şeklinde bir açıklama yapıp taraftarın bu konudaki beklentilerini susturmak olurdu, maçlarda da son 30 dakika 40 dakika oynatılarak yavaş yavaş form kazandırılırdı.


    Üzerine kaç defa söyledik şu kadro, şu oyun düzeni, şu taktikle Mesut formda olsa dahi iş yapamaz, bırakın 32 yaşındaki Mesutu bu adamın 25 yaşındaki hali bile koşacak defansa yardıma gelecek bir yapıda değil. Mesuttan verim alınmak isteniyorsa ona göre kadro kurulur o da size istediğinizi verir.

    Çalım atıp ara pası vermek için sistem mi gerekiyor ?

  • Hocam Mesut Ronaldinho değil, hiç bir zaman 2-3 adam çalımlayıp pas atmadı. Düzgün ara pası atabilmesi için önünde düzgün oyuncu olması gerek, elbette düzgün bir taktik ile hücuma çıkılması gerek, ona pas atacak alan açılması gerek vs yani bu işler tek bir oyuncu ile mesutu koyalım bize 5 tane kaleci ile karşı karşıya pozisyon yaratsın şeklinde olmuyor. Üzerine bu adam 2 yıldır ayağına top değmemiş, takıma yeni gelmiş, ne forveti tanır ne diğer takım arkadaşlarını tanır yapmayın nasıl hemen yüksek performans bekliyorsunuz. Bu adamın bu yıl maaş almama sebebi bu zaten, bir 6 ay kadar form tutması yeniden futbola alışması gerek Arsenal 11inden oyuncu almadı Fenerbahçe 2 yıldır evde yatan bir oyuncu aldı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 22 Şubat 2021; 0:14:53 >
  • Adam akıllı arkaya sarkan, bitirici forvetimiz var da mesut mu pas atmadı?

  • Bekledigimden çok kötü, fiziği olmasa da bir adamın kumaşı olur.

    Alexin ölüsü daha çok iş yapiyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu adam 1 senedir bak 365 gündür top OYNAMAMIŞ.


    Kendini oynadığı her takımda defalarca kanıtlanmış bir isim Özil, Türk futbolu için bence bir nimet. Fenerbahçe o kadar kötü ki sağına messi soluna ronaldoyu koysam yine şamar oğlanına döner çünkü takımın başındaki vasıfsız hoca takımı hazırlayamadı sezon içinde şimdi de patlamalar başladı. Kadro iyi fakat takım ne oynadığını bilmediği için Özil ne yapsın????

  • birileri 2 oyuncu transferiyle 100 milyonluk vergiden kurtuluyor kyk borcunun faizini ödeyemeyen adamlar da burda birbirini yiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerinde müthiş bir baskı var. Gelişi olay oldu ve Türkiye de gündem hep Mesut' tu. Ondan beklentiler çok yüksek. Mesut ta bu işin farkında. O yüzden etliye sütlüye çok karışmadan oynamak istiyor. Dün sahada Maldonado dan resitaller sundu. Açıkçası hata yapmak istemedi. Belki takım 1-0, 2-0 gibi bir farkla önde olsaydı o cesareti toplar taraftarın gözünün pasını silerdi.


    Fakat büyük futbolcu bu zamanlarda belli olur. Hani şu veteran maçları olur ya, Ronaldinho vs. gösteri maçına çıkar. Adam futbolu ve antreman'ı bırakalı seneler olmuş fakat o topu ayağa alışı, tutuşu pas verişi eskileri hatırlatır. Ben açıkçası Mesutta bunu göremedim. Umarım bu baskıdan dolayı eli ayağı tutuluyordur. Yoksa 2 sene de forma giymese sahada en azından 1 olumlu hareketini görebilirdik.

  • Form geçici, klas kalıcıdır(!) Ölüsü bile oynar(!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Özil: 11 Maç 0 gol 1 asist

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç bir zaman van persi olmayacak.

    bekleriz, sıkıntı yok.

  • mesut tek başına hiçbir şey yapamaz, iyi bir takıma seviye atlatan oyuncu olur. fbde şuan takım oyunu yok dolayısıyla mesuttan katkı beklemek saçmalık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesele mesut değil sistem yok sistem takımın başında erol bulut varkende sistem olmaz.


    Edit:hoca demişim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRAZYMonkeyX -- 22 Şubat 2021; 11:30:21 >
  • 90 dakika oynayacak fizik gücü olmadığını göremeyen t.direktörde daha büyük sorun var.

  • Mesut'un garson olduğunu düşünürsek, müşterisi olmayan iş sahibinin işletmesine, garson alması ne kadar mantıksız olacaksa, Mesut'un durumu da budur. Yemek pişiyor lakin, servis edecek müşteri yok... Sırf oyuncu almak için yapılan transferlerin faturasını Mesut'a çıkarmak yanlış..

    Mesut Özil: 11 Maç 0 gol 1 asist

    Bilmem kaç maçtır bizimle olan forvetlerimizin, gol krallığı listesin de adı dahi yok...

    Mesut Özil: 11 Maç 0 gol 1 asist

    Mesut kardeşimiz müşterisi varken başarısı ortada... Salgın, yüksek ücreti ve sakatlığı... Arsenal'in vazgeçmesindeki en büyük etken.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 22 Şubat 2021; 13:40:42 >
  • mesut düzgün oynaması için önüne dünya yıldızı forvet koyacakmışız 3 tane. Ne diye aldık o zaman bu adamı. Bundan çıkan sonuç mesut çöp bir futbolcu. Önümde ronaldo arkamda modriçle bende dünya yıldızı olurum. futbolcu iyiyse iyidir kötüyse kötüdür bunun ifi elsesi yok. Mesut içi geçmiş posası çıkmış bize faydası değil zararı olacak bitik bir topçu. Aynısını kötürum sakat van persie için dediler. Adam 2 maç oynasa 3 maç nadasa çekiliyordu sanıyolar vitor oynatmıyor. Hep bi başkaları suçlu gibi.

  • martax32 kullanıcısına yanıt

    O adamları yıkan biz olduk... Destek vermektense her olumsuz yorumun altına imza attık.

    Antalya'nın Etoo'su...

    Alanya'nın Love'si...

    Galatasaray'ın Drogba'sı... Sneijder'i...

    Bu gibi nice futbolcular da gözden düşmüş, saygın klüblerin çöpe attıkları futbolculardı. Ama ligimizde takım taraftarlarınca her şartta destek olunarak küllerinden doğrulmuş isimlerdir. Acı ama taraftarımız, bu adamı da 5 maçta gömdüyse, 5 maç varlık gösteremeyen Messi'de onların gözünde hiç kalır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hersh -- 22 Şubat 2021; 13:54:34 >
  • rakiplerimiz mesut ayarında bir oyuncu alana kadar ezeli rekabet bitmiştir diyen üyeler vardı. noldu onlar ?

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.