Anadolu Teknik Lisesi son sınıfdayım teknoloji fakültesi düşünüyorum.Benim gibi düşünen Meslek lisesinde okuyan arkadaşların lys'deki denemelerindeki ortalama yaptığınız netler nedir?
benim ortalama netlerim: Matematik 40-43 geometri 22-23 fizik 10 civarı kimya 12-15 biyoloji 10-12
açıkcası fen'den bişey bilmiyorum sadece matematik geometri biliyorum(orta derece) diğer arkadaşların durumlarını merak ediyorum.
lys netlerimi bilmiyorum hiç girmedim hevesim kırıldı calısmadım 8 gun kaldı zaten seneye artık
quote:
Orijinalden alıntı: meteor4in
cok iyi bana göre benim ygs1 : 296
lys netlerimi bilmiyorum hiç girmedim hevesim kırıldı calısmadım 8 gun kaldı zaten seneye artık
seneye başarılar o zaman sana . lisede şuanda benim gibi düşünen ve lys bilen ( en azından lys1 ) 4-5 kişiyiz tüm bölümlerde toplam her lisede böyle olduğna göre arkadaşların kaç net yaptığını merak ediyorum gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: IengineerI
quote:
seneye başarılar o zaman sana . lisede şuanda benim gibi düşünen ve lys bilen ( en azından lys1 ) 4-5 kişiyiz tüm bölümlerde toplam her lisede böyle olduğna göre arkadaşların kaç net yaptığını merak ediyorum gerçekten
bölüm ne? makinaysa bu netlerle rahat yerleşirsin
quote:
quote:
quote:
elektrik elektronik bölümüm senn nedir
ohhhoo odtüde mtok olsa yine girersin. kafanı yorma bu netler çok şükala
Meslek Liselilere göre iyisin.Bölüm=Elektrik-Elektronik . Benimki Mat:20-21 Geo-14-15 Fizik-Kimya-Biyoloji=Berbat biraz mat-geo çaılıyorum işte.Fazlada değişmez.
Mat 15-35 arası geo 5-15 arası fizik 10-20 arası kimya 5-10 arası (mat sınavından sonra sadece organik çalışıcam) biyoloji 10-20 arası
ticaret meslek mezunuyum, alan bilgisayar
Sen merak etme her türlü girersin sonuçta bize ekpuan gelmediği gibi puan da kesiliyor (her türlü zarardayız), çok fazla rakibin yok
quote:
Orijinalden alıntı: Metal Yorgunluğu
Mat 15-35 arası geo 5-15 arası fizik 10-20 arası kimya 5-10 arası (mat sınavından sonra sadece organik çalışıcam) biyoloji 10-20 arası
ticaret meslek mezunuyum, alan bilgisayar
Sen merak etme her türlü girersin sonuçta bize ekpuan gelmediği gibi puan da kesiliyor (her türlü zarardayız), çok fazla rakibin yok
mtok puan kırılmıyor eğer mtok ise :D
ticaret meslek mezunları için alan dışı sayılıyor, teknik mesleklere alan içi
Bunları yapabiliyorsan yorum yapmıyorum :D bÖLÜM:Bilişim T. oKUL:And.Meslek l. LYS netleri: Sallıyacağım. YGS1:279
quote:
Orijinalden alıntı: by.powerman
Bunları yapabiliyorsan yorum yapmıyorum :D bÖLÜM:Bilişim T. oKUL:And.Meslek l. LYS netleri: Sallıyacağım. YGS1:279
yani çok klasik olacak ama çalışınca oluyo
11 sınıfa geçesiye kadar bu teknoloji fakültesi olayı yoktu o güne kadar boş zaman geçirmeyim bari mat. bilipte lise bitireyim diye calısıyordum 2 senedir fln calısıyorum , her okuldan 1 kişi kazansa bile kontenjan dolacak artık sınavı beklicez sanırım
quote:
quote:
11 sınıfa geçesiye kadar bu teknoloji fakültesi olayı yoktu o güne kadar boş zaman geçirmeyim bari mat. bilipte lise bitireyim diye calısıyordum 2 senedir fln calısıyorum , her okuldan 1 kişi kazansa bile kontenjan dolacak artık sınavı beklicez sanırım
senin okulun durumu nasıl yani varmı baya kazanacak öğrenci?
quote:
Orijinalden alıntı: VoLken7
quote:
quote:
senin okulun durumu nasıl yani varmı baya kazanacak öğrenci?
5 kişi falan bu civarda netler yapıyoruz ( bilgisayar + elektrikte toplam 5 kişi ) sizin okullardaki durum nedir ?
valla bizim okulda teknik elektrikten barajı geçen 3kişi var zaten 25kişilik sınıf okul birincisi atek pc de 345puan
genel olarak durum kötü :D
quote:
quote:
quote:
quote:
elektrik elektronik bölümüm senn nedir
benim makina senin bölümün puanları yüksek ama bu sene fazla calısan olmamıstır ben bile deli gibi calıstım sıfırdan başlayıp dısarı cıkmadım ama 2.ye eşeklik ettim calısmadım benim gibi cok vardır.rakibin az bence dert etme
ben meslek lisesiyim. ygs1 puanım 365. Ham puanlı sıralamam 64 binlerde. okul 90 puan veriyor. 455 puanla boğaziçi yada odtü bilgisayar öğretmenliği(BÖTE) gelirmi.? şimdi teknoloji fakültelerine LYS ile öğrenci almaya başladılar. şimdi millet öğretmenliklere yüklenirse benim için kötü olucak . ben z<aten BÖTE istiyordum. millet gidicekti mis gibi YGS den teknoloji fakültesine BÖTE puanları düşücekti mis gibi. korkuyorum ya
quote:
Orijinalden alıntı: k4n44t
ben meslek lisesiyim. ygs1 puanım 365. Ham puanlı sıralamam 64 binlerde. okul 90 puan veriyor. 455 puanla boğaziçi yada odtü bilgisayar öğretmenliği(BÖTE) gelirmi.? şimdi teknoloji fakültelerine LYS ile öğrenci almaya başladılar. şimdi millet öğretmenliklere yüklenirse benim için kötü olucak . ben z<aten BÖTE istiyordum. millet gidicekti mis gibi YGS den teknoloji fakültesine BÖTE puanları düşücekti mis gibi. korkuyorum ya
böteler bence yükselmez yani oradan cıkınca 10 sene ataman olmuyor gidip gene özelde çalışıyorsun , teknik öğretmen sıfatıyla(yani elektrikte böyle bilgisayar öğretmenliğide böyledir sanırım) ondan dolayı herkes teknolojiye yönelecek ( herkes dediğim 1 okuldan anca 5-6 kişi çıkar max. zaten meslek lisesi çöp lisesi bunu okuyanlar bilir , toplama çıkarma yapamayan adamlar var 12. sınıfda). diye düşünüyorum.yani teknolojiye yönelip teknoloji müh. ünvani almak isteyeceklerdir.
benimde merak ettiğim konu 2.sınava 1 v2 özellikle kaç meslekli girer:D
quote:
Orijinalden alıntı: VoLken7
benimde merak ettiğim konu 2.sınava 1 v2 özellikle kaç meslekli girer:D
270 bin civarı sayısalcı girecekti sanırım meslek liseliler bunun çok küçük bir kısmını oluşturuyordur ama net rakam söylenemiyor sanırım
Bir de ben ham puanla 89. bindeyim ve marmara böte 68,5 binle filan almış geçen yıl. ek puan vs 85 puan eklenecek ham puanımın üstüne, bu puanla 65 binlere düşebilir miyim sizce?