Şimdi Ara

Mesajlaşma uygulaması Whatsapp yakın zamanda sesli görüşme özelliğine kavuşabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Mesajlaşma uygulaması Whatsapp yakın zamanda sesli görüşme özelliğine kavuşabilir


    Ücretsiz bir şekilde anlık mesajlaşma, grup olarak mesajlaşma ve basit dosya gönderimi desteği sunan Android, iOS, Windows Phone gibi popüler platformlarda yer alan, pek çok kullanıcının beğenisine sahip Whatsapp uygulaması kısa süre içerisinde sesli arama özelliğine kavuşabilir. Whatsapp CEO'su Jan Koum'un Mobil Dünya Kongresinde yaptığı açıklamada bahar aylarında uygulamaya sesli görüşme servislerinin ekleneceğini duyurmuştu.

    Hindistan'dan gelen son gelişmelere göre sesli görüşme özelliğini barındıran yeni bir güncellemeyi kısa bir süre içerisinde görebiliriz. Whatsapp'ın Hindistan'daki çevirmenlere gönderdiği en son çeviri listesinde "Incoming call" (Gelen çağrı), "Outgoing call" (Giden çağrı) ve "Hang up" (Çağrıyı Kapat) kelimelerinin yer alması ise uygulamaya eklenecek yeni özelliğin çeviri aşamasında olduğunu ve kısa sürede indirmeye sunulabileceğini doğrular nitelikte. Daha önceki açıklamalara göre sesli görüşme özelliğinin ilk olarak iOS ve Android platformlarına daha sonra ise Windows Phone ve Blackberry işletim sistemlerine gelmesi beklenmekte.

    Hatırlayacak olursak aylık ortala 450 milyon kullanıcı sayısına sahip Whatsapp, geçtiğimiz Şubat ayında 19 milyar dolar gibi oldukça yüksek bir fiyata Facebook bünyesine katılmıştı. Çıktığı ilk günden beri SMS kullanımına darbe vurup operatörlerin tepkisini çeken Whatsapp, yeni özelliğiyle operatörlerden daha da çok tepki görecek gibi.

     Mesajlaşma uygulaması Whatsapp yakın zamanda sesli görüşme özelliğine kavuşabilir







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.