Şimdi Ara

Windows 11 güncelleme sorunlar.......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, son güncelleme sonrası bilgisayarımdaki kayıtlı txt dosyamın kaybolduğunu farketim.önemli bir dosyaydı.kendim silmiş olabilir miyim onuda düşünüyorum.ama....................

-recuva

-power data recovery

-EaseUS Data Recovery 

-Tenorshare 4DDiG 

hepsini full sürüm kullandım bu dosyayı detaylı taramada da bulamadılar.roaming klasöründe sadece artığı çıktı oda çalışmıyor kısayol diyor.saydığım programlarla tarama işlemleri sadece 1 gün sonra yapıldı.yani sonuç yok.benzer aynı yada farklı sorunlar yaşayanlar oldumu.lütfen paylaşın.

saygılar.......................................

• merhaba,arkadaşlar sorunla ilgili bazı sonuçlar elde ettim.sebep bambaşka olabilir.eğer dosyayı ben sildiysem,güçlü ihtimal bu çünkü recovery yazılımları bulamadığına göre..........Ssd de trım adında bir bir durum varmış ben bunu ilk defa öğrendim,ve benim ssd de trım aktif,yani bu özellikle açıksa dosyayı karadeliğe gönderiyor ve kurtarmak imkansız oluyor,bu arada komut ile kapatmak mümkün..........bendeki durumun asıl sebebi bu.......

şimdi doğru teşhis koyduğumuza göre,arkadaşlar bilen varsa ssd den trım olarak silinen bir dosyayı ama recovery yazılımı ama komut ama power shell vb.... ne varsa bana lütfen yardımcı olun.bilen varsa paylaşımını bekliyorum.bu konuyla ilgili ayrı başlık açmayacağım.şimdiden teşekkür ederim.

saygılar......................................................

• merhaba arkadaşlar konuyla ilgili olarak,bir arkadaşım vasıtası ile bir bilişim uzmanından bilgi aldım.uzman konunun güncelleme ile ilgili olduğu söylüyor.çözüm olarak dosya bulunana kadar olaydan hemen önce yüklenen güncellemeden başlanarak güncellemeler kaldırılacak ve her kaldırılan güncellemeden sonra recovery yapılacak.dosya bu şekilde bulunabilir diyor.ancak bu işlem çok riskli ,sistem hasar alabilir ve çökebilir diyor...kararsızım.....................

saygılar.............................................

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.