< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Mesai Bitsin Diye Yaşamak

-
-
Çalışsan dert yaniyosun çalışmasan dert yaniyosun be reis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evde durmadığım her an çalışmış sayılıyorum omg
-
Ay gerçek işler yoğun değil diye de yakınmak, kardeşim kitap oku gazete oku film izle biz başımızı kaşıyamıyoruz.
-
ne güzel boştaysan kanka, önceki işimde sürekli telefondan ebook okurdum, kurgu dışı okumanı tavsiye ederim roman hikaye okurken bi anda iş çıkınca bölünmesi kötü oluyor fakat kurgu dışı kişisel gelişim, tarih, siyaset ne okuyabilirsen değerlendir. Şimdi tüm gün aktif çalışmaktan belim ayaklarım kopuyor eve gelince dahi okumaya vakit ayıramıyorum
-
2 gün önce Şok Market'in müdürüyle kasada muhabbet ettik. Adam 7:30 da markete geliyorum, 21:00 de çıkıyorum dedi. Evde ne yapıyorsun diye sordum eve gider gitmez uyuyorum dedi. Haftanın 6 günü böyle.
İnsan hakları artık tüm dünya için güncellenmeli. Kimse günde 6 saatten fazla çalıştırılmamalı, çalıştıran ülkelere yaptırım uygulanmalı. Yeter artık ya bura herkes için yaşanacak bir yer haline gelsin ya da herkes ölsün bitsin. Bir yerde adalet yoksa gerisi fos artık başka bişeye bakılmaz.
-
Ben bazen keşke günler daha uzun olsa diyorum ki daha çok çalışabileyim. Biraz saçma gibi oluyor ama iş yetişmeyince mecbur evde de çalışıyorum. Yoksa saat 6 dedin mi direkt kapatırım bilgisayarı çıkarım.
-
zort
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben sok market calisaniyim kadikoy osmanaga subesi
8 saat diye girdik sirket haftalik 1 kere full diye yani sabahtan aksama diye bi kural uydurmus biri izin kullaninca full cekiyorsun yeterli elemanlari olsa herkes vardiya donecek ama yok iste
Gecen beni halitaga subesine destege yolladilar mudur tek basina kalmis magazada yaninda 1 tane bile eleman yok ben gittim en son
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunun için para alıyor istemiyorsa gelmesin
-
Seni nasıl bloklamamışım hayret. Trollüğün de bir kalitesi olur bu kadar ucuz olma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBJECT 101 -- 3 Mayıs 2022; 1:7:58 > -
En Beğenilen Yanıtlar

2 gün önce Şok Market'in müdürüyle kasada muhabbet ettik. Adam 7:30 da markete geliyorum, 21:00 de çıkıyorum dedi. Evde ne yapıyorsun diye sordum eve gider gitmez uyuyorum dedi. Haftanın 6 günü böyle. İnsan hakları artık tüm dünya için güncellenmeli. Kimse günde 6 saatten fazla çalıştırılmamalı, çalıştıran ülkelere yaptırım uygulanmalı. Yeter artık ya bura herkes için yaşanacak bir yer haline gelsin ya da herkes ölsün bitsin. Bir yerde adalet yoksa gerisi fos artık başka bişeye bakılmaz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X