Şimdi Ara

Mersinde 300 bin rus ve ukraynalı yaşıyormuş ! Mersin nüfusunun %15 i Rus ve Ukraynalıymış !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akdeniz illeri londra olma yolunda ! sadece suriyeliler değil rus ve ukraynalılarda çok fazlalar !

Kapasitesini aşan Mersin'de risk artıyor: Yazlık ve yayla evleri dahil tüm konutlar doldu

Yıkıcı depremlerin ardından bölgeden yaşanan yoğun göç, çevre illerdeki barınma, altyapı ve sağlık hizmetlerini de tehdit ediyor. 400 binden fazlası kayıtlı olmak üzere bir milyona yakın göç aldığı tahmin edilen iki milyon nüfuslu Mersin, en fazla göç alan kentlerin başında geliyor. Yazlık ve yayla evleri dahil kentteki tüm konut stoku da dolmuş durumda.

RUS VE UKRAYNALI SAYISI 300 BİN

Bu nedenle ev fiyatlarının da artış gösterdiğini belirten Canpolat, “Zaten Akkuyu Nükleer Santrali nedeniyle Rusya’dan 2 ila 3 bin arasında bir personel Türkiye’ye gelmişti. Ama şu anda santralde çalışsan sayısı 30 ila 35 bine çıktı. Ayrıca Rusya ve Ukrayna savaşı nedeniyle de 200 ile 300 bin arasında Rus ve Ukraynalı geldi. İkliminin de uygun olmasından dolayı da Hataylılardan çok fazla göç aldık” dedi.

Kaynak:

www.ntv.com.tr
    Kapasitesini aşan Mersin'de risk artıyor: Yazlık ve yayla evleri dahil tüm konutlar doldu
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/kapasitesini-asan-mersinde-risk-artiyor-yazlik-ve-yayla-evleri-dahil-tum-konutlar-doldu,3ptSMClnaU26305biiK-0w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 30 Aralık 2023; 14:50:49 >

• Antalya da öyle

Ele gecirdiler memleketi

Rusya her zaman baska ulkelerdeki vatandaslarini bahane ederek mesela Gürcistan Ukrayna Moldova gibi oralara savas açmıştır toprak işgal etmistir

50 sene sonra rus donanması Antalya'ya dayanirsa hic sasirmayin Amerika'nın gücü giderek azalıyor rusyanin gucuyse artiyor adamlar hem karadenize hakim hem suriye üzerinden guney sinirimiza ve denizimize hakim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Rusya'nın Türkiye'ye diş geçirecek gücü yok. Dünyada Slav halklarını tek asimile edebilen devlet Osmanlı idi. Bu geleneği devam ettirip biz de asimile ederiz.

• Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt

Hangi partiye oy verirler acaba ruslar ve urkaynalilar vatandaslik alirlarsa ben CHP diye tahmin ediyorum

• Türkçü Kayı kullanıcısına yanıt
    50 yil sonra olacak diyorum okudugunu bi anla

Rusya geleceğin süper gücüdür küresel isinma ile donuk topraklari çözülecek kuzey deniz yolu acilacak paraya para demeyecekler

Cin ve abdnin arkasindan 3. Büyük ekonomi olacaklar eee sovyet mirasindan kalan savas gucuyle ekonomi birlesince çok büyük bir güç olacaklar

Suan abd bosuna mi ukrayna savasini cikardi by kadar ugrasiyor trilyon dolar harciyor saniyorsun

Ben uyarilarimi yazayim da devlet ister kaale alir ister almaz cok da fifi benim Antalya'da 1 tane aile konutum var sadece onu da borc harc derken kaybedecegim yakında

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hamza senden böyle bir cevap beklemezdim Rusya süpergüç falan olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    Bütün göstergeler o yönde araştırabilirsin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.