Şimdi Ara

Mersin şehir olarak nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler üniversiteye başlıyorum Mersin'de bu sene.Şehir olarak nasıldır nerelere gitmeliyim nerelere gitmemeliyim barzoların olduğu yerler nerelerdir biraz anlatır mısınız?

• Barzolar maalesef artık heryerde dostum.Lunapark kapatılınca her yere dağıldılar.Gidilip görülecek pek bir yer yok.Türkiye'de gezilecek en çok yerin olduğu yer diyorlar ama o yerlerin hepside birbirinden işe yaramaz.

Kısacası burada yaşam yok.

Do not fear mistakes. You will know failure. Continue to reach out.

-Benjamin Franklin
  • Kaydolmaya geldiğimde gezme fırsatım olmadı pek ama bende çok gördüm etrafta.Gezilecek yerler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Orijinalden alıntı: Hols

Kardeşim başka şehirmi yoktu mersine geliyon hayat yok burda

Tercihlerde o geldi şans işte yazdığım en uzak yerdi İzmir'den gidiyorum.Artık okuyacağız yapacak bişey yok.
    Uşak nasıl bir şehir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıcak
  • Barzo , keko ne ararsan var
  • Mersinde takilacak bi yer yok ki.Takilanlar genelde marinaya takiliyolar orasi guzel hakikaten ya da foruma takiliyolar degisiyor.Kushimato ya takilma apaci dolu orasi.Ben oraya bi tek tantuni yemek icin gidiyorum.Salih usta tantuniyi tek gecerim.

Not:Adanaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: AtillaHuN

sıcak

Onu farkettim İzmirden gideceğim için sorun olmaz sıcak iklime alışığım zaten

Orijinalden alıntı: focustrans

Mersinde takilacak bi yer yok ki.Takilanlar genelde marinaya takiliyolar orasi guzel hakikaten ya da foruma takiliyolar degisiyor.Kushimato ya takilma apaci dolu orasi.Ben oraya bi tek tantuni yemek icin gidiyorum.Salih usta tantuniyi tek gecerim.

Not:Adanaliyim

sağol hocam
  • evcil olmayan hayvanları saymazsak şehir ortamı olarak fena değil kızlar izmirle yarışır.hatta şöyle söyliyim 30 dk da denizdesin 30 dk da yaylada bu yönüyle gerçekten çok güzel birşehir ama her yeri sarmışlar işte

Orijinalden alıntı: attakkann1

evcil olmayan hayvanları saymazsak şehir ortamı olarak fena değil kızlar izmirle yarışır.hatta şöyle söyliyim 30 dk da denizdesin 30 dk da yaylada bu yönüyle gerçekten çok güzel birşehir ama her yeri sarmışlar işte

Öyle valla burda bile birsürü var benim onlarla işim olmadığından sorun olmaz sanırım.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.