Şimdi Ara

MerkürNet - 100 Mbps 150TL / 12 Ay Taahhüt ## Taahhütsüz / 140TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349
Cevap
29
Favori
38.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • simos35 kullanıcısına yanıt

    çok sağ olun değerlendireceğim bakalım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Geçtiğimiz hafta merkur.net abonesi oldum. 50Mbit aldım. Genelde speedtest 47-48Mbit arasında gösteriyor. Upload ise 7-8Mbit Arasında. Fiyatına göre fena sayılmaz.

    Referans kodu belirtirseniz 1 ay yeni aboneye 1 ay referans olana verecek diye düşünmüştüm. Ama sadece referans olana bedava 1 ay kullanım veriyorlarmış.

    Benim referans kodumla abone olursanız. Faturama indirim yasıdıktan sonra hesabınıza 45TL gönderebilirim. (90TL fatura ödeyeceğim için yarısı)

    Faydaları paylaşalım hep birlikte kazanalım. 


    Referans No:QIJOCBX0WF


    www.merkurnet.com.tr?ref=QIJOCBX0WF




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavibuz -- 7 Kasım 2022; 9:39:24 >




  • Teknik ekip berbat uzak durun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gibi bir sorun yaşadınız?

  • simos35 kullanıcısına yanıt

    100 mbps hızım var, Dslam kilidi açılmış 88 Mbps sabitlemisler hızımı hattım 130 e kadar destekliyor. müşteri hizmetleri aradım teknik ekibe yönlendirme yaptılar dslam kilidinin ne olduğunu bilmiyorlar hattımin kaldırmadıgini söylediler derdimi anlatamadım bir türlü.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7C8DAEABE -- 21 Ekim 2022; 23:52:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun dışında sorununuz var mıdır acaba geçiş yapmayı düşünüyorum da.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • simos35 kullanıcısına yanıt

    İletişim ekibi kesinlikle Millenicom'dan daha iyi. Genelde hızlı bir dönüş yapıyo'lar. Online işlemlerden destek kaydında ve de WhatsApp üzerinden. Şimşek hızıyla diyemem ama genelde birkaç saate dönüş oluyo'. Kesinti gibi bir durumda ise 2-3 dakikadan kısa sürede döndüler meselâ bana. Belki denk gelmiştir o an ama kesintide direkt bir dönüş yaşıyorum WhatsApp üzerinde. Dönüş olmayan destek kaydı durumu da yaşadım. Orada destek kaydını kime yazacağınızı seçebiliyo'sunuz. Satış Noktası'nı seçtiğimde dönülmedi. Teknik ve Müşteri Hizmetleri kısımlarını seçtiğimde hızlı denebilecek süreçlerde yanıt aldım. Zaten şimdi baktığımda Satış Noktası'na destek kaydı atmayı kaldırmışlar. Bu üçünün yanında Muhasebe var. Orasıyla henüz bir işim olmadı. Kesinti de Türk Telekom altyapısı ile alâkalıymış. Aynı mahallede tanıdığım birisi Türk Telekom kullanıyo'. Aynı zamanlarda kesinti yaşadık onunla.





  • bugün itibarı ile bende millenicom 100 mbps den ayrılıp 50 mbps taahütsüz (1 ay deneyeceğim ) e geçtim.millenicomda 100 mbps hız dediler.hattım 60 ı kaldırıyor dedim bana 50 verin dedim.yapmadılar.3 yıldır milennide idim.sağolsunlar 100 mbps hız için taahütsüz kasımdan itibaren 179,90 dediler.yani sağolsunlar 180 değil.bende internetten bakarken tesadüf eseri merkürnet i gördüm.irtibat kurdum.50 mbps hız için taahhütsüz deneme için .geçiş işlemi hiç kesintiye uğramadan (cuma günü başvurdum.pazartesi saat 10 da geçiş işlemi tamamlandı. bugün devamlı kontrol ettim.milleni den 35 i geçmeyen hız 45 lerde geziyor.şu ana kadar çok memnunum.1 ay sonra 12 ay taahütlü ye geçeceğim.10 lira daha düşük olacak.yani sabit fiyat 110 tl.tavsiye ederim bu firmayı.sorularıma hızlı bir şekilde dönen izmir de bir telekominikasyon firması benim referans kodu kullanabilirsiniz. ref: QJW99J7Z31





  • Bu tracert atamama sorununu nasıl çözdünüz?

  • Arkadaşlar bende başvurdum.12 ay fiyat garantisi olması iyi.Yılbaşı sonrası büyük zam gelir diye düşünüyorum.Ayrıca mobilde de Bimcell den hatlarımı Vestelcell'e geçiriyorum 2-3 gün içerisinde.

  • powerboard kullanıcısına yanıt

    Size ait modem var mıydı,modem olayı nasıl oldu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bügün bende geçiş için başvuru yaptım 12 ay taahhütlü olmasından dolayı 48 saatte geciş sağlanacak dediler karşı taraf onay verirse

  • Çarşamba günü başvurdum.Bugun geçiş oldu. Şimdilik sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma sabah başvuru yaptım cumartesi akşam netspeed interneti kesildi faturayı kesip yolladılar dün akşamdan beri internet yok kullanıcı adı şifre talep ettim modem arayüzüne girdim modem ip aldı ama inter yok halen

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün gecis tamamlandı şuan bi sıkıntı yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yakupkaratas255 Y kullanıcısına yanıt

    benim kendi modemim olduğundan ben istemedim.ancak isterseniz kiralık olarak modem veriyorlar.aylık 10 veya 15 tl gibi bir rakkama.ödemenizin üstüne ekleniyor.vazgeçersenizde geri iade ediyorsunuz diye biliyorum.su ana kadar çok memnunum.hiç sıkıntım olmadı.

  • Mavibuz kullanıcısına yanıt

    Başvurdum sizin referans numaranızı verdim şuan 24mb taahütlü paketine başvurdum whatsap ile hayırlısı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet 2 gündür çok kötü durumda. Aynı sorunu yaşayan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.