Şimdi Ara

Merkezi yatay geçiş sonrası obp kırılıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
5.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merkezi yatay yapılan seneden bir sonraki sene obp kırılır mı?

Mesela 2014 te sınava girdin 2015 te merkezi yatay geçiş yaptın 2016 sınavına girdin obp 2015 te kırık olur evet ama geçiş yaptığım için 2016 da da mı kırık olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up
  • Olmaz.
  • Kırılacağını zannetmiyorum. Orada direk şöyle diyor. Bir üniversiteye yeni yerleşmiş bir öğrencinin OBP'sinin %50si değerlendirilir. Yani tercih yapıp kazanmak kritik burda. Diğer geçişler ilgilendirmez olayı.

• Hocam kaynak gösterebilir veya yönergelerden alıntı yapabilir misin? İçimin rahatlaması adına..
  • merkezi geçiş sınavsız geçiş sayıldığından birşey olmaz . ben de yaptım ama kural bu şekilde olduğundan kafa rahat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up kırılır mı obp? :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de bu bilgiye ihtiyacım var, 2015 lys ile yerleştim bu yaz m.yerleştirme ile yatay geçiş yapacağım 2018 de de lys ye girip tekrar yerleşmek istiyorum ve 2018 de puanim kirilacaksa yatay geçiş yapmayacagim

• Hayır kırılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: efesliefe

Benim de bu bilgiye ihtiyacım var, 2015 lys ile yerleştim bu yaz m.yerleştirme ile yatay geçiş yapacağım 2018 de de lys ye girip tekrar yerleşmek istiyorum ve 2018 de puanim kirilacaksa yatay geçiş yapmayacagim
    Kırılıyor muymuş hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Kırılıyor muymuş hocam?

Alıntıları Göster
    Yok kırılmadı hocam tam eklendi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2020'de üniversiteyi kazandım, 1 yıl hazırlık okudum ancak geçemedim. İngilizcenin zorlayacağını anlayınca myp ile yatay geçiş yapıp başka bir üniversitede aynı bölümün türkçesine geçtim. Bu sene üniversiteye gitmeyip YKS'ye hazırlanacağım puanımda kırılma olur mu ?

Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.