Şimdi Ara

CLOSED XXX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-29229928E -- 16 Mayıs 2021; 1:34:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • İTÜ Merkezi Geçiş diye aratırsanız tüm sorularınız sayfalarında detaylı bir şekilde açıklanmış durumda, yazmıyorsa öğrenci işlerini ararsanız detaylı bilgi veriyorlar. Süreç Ağustos ayında başlıyor.

  • Geçiş başvuruları genellikle 1-15 Ağustos arası oluyor. Bayram-pandemi nedeniyle tarihler kayabilir. İtü'nin sayfasından sürekli kontrol edin duyuruları.


    İstenilen belgeler.


    Öğrencisi olduğunuz üniversiteden Ağustos ayında alınmış mühürlü,kaşeli,imzalı öğrenci belgesi ve trankript belgesi.


    ÖSYM yerleştirme sonucu ve üniversiteye giriş sınavınızın sonucu. (bunları ÖSYM sitesinden girip pdf şeklinde indiriyorsunuz)


    Son 6 ay içerisinde çekilmiş biyometrik fotoğraf.


    Daha önce ek-madde 1 ile geçiş yapmadığına ve geçiş yapmanda herhangi bir engel olmadığına dair belge.(bunu isteyince öğrenci belgene veya transkripte not olarak düşüyorlar. ekstra bir belgeye gerek yok.)


    Başka bir belge istediklerini hatırlamıyorum. Başvuru zamanında İTÜ form açıyor sitelerinde oraya kayıt oluyorsun sana başvuru numarası falan veriyorlar. Üye numarası gibi. Onunla giriş yapıp formları dolduruyorsun. İstenilen belgeleri PDF şeklinde yüklüyorsun.


    Hazırlık ile ilgili bir şey diyemeyeceğim. İTÜ 2. sınıf ve üzerinde okuyup başvuranlara hazırlık okuma hakkı tanımıyor. İngilizce yeterlilik belgesi istiyor. (İTÜ'nün kendi sınavı veya toefl,ielts vs. girmen gerekiyor) Aksi takdirde başvurunu tamamlayamıyorsun sitede. Şimdi sen bu sene başında hazırlığı geçip direkt 1. sınıf mı başladın yoksa gelecek sene mi 1. sınıf olacaksın. Ağustos ayında alacağın öğrenci belgesinde kaçıncı sınıf yazar onu bilemiyorum. Öğrenci işleriyle görüşürsün bunu.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.