Şimdi Ara

Merkezi Yatay Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devletten özele yaptığımız zaman özelde bursluya yetiyorsa puanımız burslu giriyoruz değil mi bölüme

• www.yok.gov.tr
    YÖK Güz ve Bahar Dönemi Ek Madde 1 Uygulama İlkeleri
    https://www.yok.gov.tr/ogrenci/guz-ve-bahar-donemi-ek-madde-1-uygulama-ilkeleri

Merkezi Yatay Geçiş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kaann26 K kullanıcısına yanıt
    Benimki merkezi geçiş ama.Yks puanıyla yani

• Ben de bu yıl devletten %50 burslu programa geçiş yaptım. Vakıflarda bildiğim kadarıyla kontenjan olayı okulun kararına bağlı. Mesela 25 kişi almıştır burslu programa, %30’u 6-7 kişi ediyor ama burslu olarak kabul edeceği kişi kontenjanını 2-3 ile sınırlı tutabiliyor.

Puanın %100 bursluya yetiyor muydu peki

• Hayır

Benim yetiyor işte 20 puan ya da 10 puan Fazladan hatta.Senin yaptığın yatay geçiş Yani ortalama ile benim ki yks puanı ile

• hocam o burs işini arayıp öğrenin derim üniversiteden üniversiteye değişiyor siz hangi üni hangi bölümü düşünüyorsunuz ve nerede ne kazandınız
  • Evet, senin kabul edilme şansın yüksek. Bu arada ben de merkezi yatay geçiş hakkını kullandım, ortalama ile değil.

• suicidalMert kullanıcısına yanıt
    Marmara’da siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiker kazandım %100 ingilizce olarak
    İstediğim yer Yaşar üniversitesi yönetim bilişim sistemleri
    Marmara’da hazırlığı geçip Yaşar da hazırlık okumadan ilk sınıfa başlamayı düşünüyorum hocam
    Sıralamam da 43k idi

Bu Ocak ayında da acaba açma şansları var mı merkezi geçişi bilginiz var mı hocam ? Birde nerden nereye geçmiştiniz

• Hocam şuan kazandığınız yerde hazırlığı geçtiğiniz zaman diğer okulda da hazırlığı geçmiş olduğunuzdan emin misiniz ? Bende Odtüye merkezi geçiş yapmayı düşünüyorum ama geçmeden önce sınav yapıyorlarmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicidalMert

Hocam şuan kazandığınız yerde hazırlığı geçtiğiniz zaman diğer okulda da hazırlığı geçmiş olduğunuzdan emin misiniz ? Bende Odtüye merkezi geçiş yapmayı düşünüyorum ama geçmeden önce sınav yapıyorlarmış.
    Hocam sınav olacak zaten öyle geçerli olma durumu yok.Ama Marmara'nın hazırlığını geçen adam Yaşar üniveristesinin hazırlığını da geçer diye biliyorum.Bu arada ODTÜ en baba hazırlıklardan birini veriyor
  • Cumhuriyet üniversitesi tıptan TOBB ETÜ mühendisliğe geçiş yaptım.
    Bahar dönemi için kontenjan açmak üniversitelerin isteğine bağlı diye biliyorum, yökün sayfasında açıklanıyordu detayları.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.