Şimdi Ara

Merkezi Uydu Sistemi (MDU4) ve Digiturk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, sitemize Türksat, Hotbird ve Digiturk için merkezi sistem kuruldu ve  Merkezi Uydu Sistemi (MDU4) ve Digiturk bu multiswitchden 1 adet konulmuştu fakat sinyal problemlerinden dolayı sonradan bir tane daha aynısından konuldu. Benim problemime gelince önceden pace marka sd kutu ile mcm, trttürk, fashion tv, trt avaz gibi kanallarda mozaiklenme oluyodu hatta bazıları hiç izlenmiyordu. Geçen hafta eski tüplü tv'den led tv'ye geçiş yaptık ve digiturk kutumuzu da Humax 9503 HD ile değiştirdik. Fakat gene bazı kanallar (Nickelodeon HD, ESPN America HD, Fashion TV HD, MTV Live HD, History HD, TRT TÜRK) arama sonrası ya hiç bulunmuyor yada E48-32 sinyal yok hatası veriyor. Eski bireysel antende sd pace kutu ile hiçbir sorun yaşamıyorduk. Anteni kuran arkadaşlar, digiturk teknik servisi de ne yapacağını bilmiyor. 12 senelik bir digiturk üyesi olarak digiturkün artık eskisi gibi kaliteli olmaması, hd yayınların tatmin etmemesi ve bu gibi sorunlar yaşamak digiturkten oldukça soğuttu. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forgottenh -- 17 Şubat 2013; 2:00:35 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: evergl

    Merhaba, sitemize Türksat, Hotbird ve Digiturk için merkezi sistem kuruldu ve  Merkezi Uydu Sistemi (MDU4) ve Digiturk bu multiswitchden 1 adet konulmuştu fakat sinyal problemlerinden dolayı sonradan bir tane daha aynısından konuldu. Benim problemime gelince önceden pace marka sd kutu ile mcm, trttürk, fashion tv, trt avaz gibi kanallarda mozaiklenme oluyodu hatta bazıları hiç izlenmiyordu. Geçen hafta eski tüplü tv'den led tv'ye geçiş yaptık ve digiturk kutumuzu da Humax 9503 HD ile değiştirdik. Fakat gene bazı kanallar (Nickelodeon HD, ESPN America HD, Fashion TV HD, MTV Live HD, History HD, TRT TÜRK) arama sonrası ya hiç bulunmuyor yada E48-32 sinyal yok hatası veriyor. Eski bireysel antende sd pace kutu ile hiçbir sorun yaşamıyorduk. Anteni kuran arkadaşlar, digiturk teknik servisi de ne yapacağını bilmiyor. 12 senelik bir digiturk üyesi olarak digiturkün artık eskisi gibi kaliteli olmaması, hd yayınların tatmin etmemesi ve bu gibi sorunlar yaşamak digiturkten oldukça soğuttu. Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

    Digitürk HD'yi ne kadar farkla aldiniz ?

    Sinyal yok diyorsa kesinlikle merkezi sistemde sorun vardir. M.Hiz. aramaniza gerek yok. Siz en iyisi yöneticiyi arayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multiswitclerde digitürk sorun yaratabiliyor. bir usta cagırıp digitürk antenini multiswichden ayırtıp daha sonra digitürkün kendi dfagıtıcısı ile digitürk izleyenlere ulaştırın.
  • marka kötülemek istemem ama next multi switch lerde hep sorun çıkıyor. digi türk olsun d smart olsun hep sorun.
  • Digiturk hd yayınlarını taahütsüz aylık 8 TL ye açtırdım (paket ücretleri hariç tabiki), taahhüt verince bütün fiyatlar düşüyor fakat taahhüt olayını sevmiyorum. Mesajımın tamamını okursanız merkezi sistemde sorun olduğunu yazmıştım. Antenden gelen kabloyu bahsettiğiniz ayırıcı ile de direk bağladım fakat o zaman da sitedeki diğer digiturk kullanicilari etkileniyor. Bu sorunları yasayanlar için mdu5 den bahsediliyor bilgisi olan varmı bunun hakkında?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.