Şimdi Ara

MERKEZİ SİSTEM DOĞALGAZ IÇIN KOMBI MARKASI ONERISI ACILL!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Yaşadığımız ilçeye (Elbistan / Kahramanmaraş) ilk defa doğalgaz gelmesi sebebiyle 5 yıldır kullanmakta olduğumuz kömürlü merkezi ısınma sistemimizi bırakıp merkezi doğalgaz sistemine geçmeyi düşünüyoruz. Bulunduğumuz ilçede merkezi sistem doğalgaz kullanacak sadece bir kaç siteden birisiyiz ve bizden başka nerede ise ilçenin geriye kalan tüm kesimlerinde bireysel doğalgaz ile ısınmaya geçildi ve geçilmeye devam etmekte. Bunun sebebi elbette öncelikle binalarda yaşayanların ve apartman yöneticilerinin birçoğunun "biz kimseden aidat toplayamayız, herkes kendi başının çaresine baksın!" mantığı. Ancak bizim sitede böyle bir sorun yok ve sitemiz 3 bloktan ve 80 daireden oluşuyor. Tüm daireler 4+1, 210 m2 brüt ve 150 m2 net alana sahip.

    Buradaki firmalardan teklif topladık ve 9000 ile 12000 arasında değişen fiyat teklifleri verdiler. Ancak, bizim bu konuya ilişkin herhangi bir teknik bilgimiz olmadığından dolayı kafamız iyice karışmış durumda. Daire sayısının en fazla olduğu sitelerden birisi burası ve bu da firmaların iştahını kabartıyor ancak biz de ne az para verip en kötüsünü almak ve daha sonra başımızı arızalarla ağrıtmak istiyoruz, ne de çok para verip kazıklanmak istiyoruz.

    Merkezi sistem doğalgaz için daha verimli denilen kaskad sistemini düşündük ve benim yaptığım ufak araştırmama göre bu konuda en iyiler buderus, veissmann, vaillant görünüyor ama tabi ECA, baymak, alarko, vs. de var. Bunların en az sorun çıkaracak olanı hangisidir? Tabi aynı zamanda servis olanakları, firma çalışanlarının tecrübesi, garanti gibi olaylar da var. Eğer bu konu ile ilgili aranızda bilgisi olan varsa acil olarak bizle paylaşabilir mi?

    Bu arada bu fiyatların içinde sıcak su için doğalgaz şofbeni de var yani anahtar teslim fiyatları yukarda yazdıklarım.

    Ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Cevap verebilecek kimse yokmu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ECA markasını tercih ediniz satış sonrası inanılmaz iyidir.

    Kaskad sistemleri de verimli çalışıyor.

    Termostatik vanalar ve şofbenleri de eca seçerseniz tek servis noktasından bir çok ürün için destek alabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.