Şimdi Ara

Merhabalar, Yeni Uygulamam Hakkında Fikirlerinize İhtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir android uygulama geliştirdim. Ancak test ve yorum açısından desteğe ihtiyacım var. Uygulama Türkiye ve Amerika'da 3 gündür yayında, ancak ilginç bir şekilde 0 indirilme var. İlginç olmasının sebebi uygulamamı çok beğendiğimden değil Eksikleri var şuan için biliyorum. 2 3 yıl kadar önce gerçekten çok işlevsiz ve kötü uygulamalar da yüklemiştim markete ancak yine de indirmeler oluyordu. Ya bu seferkinde bilmediğim bir hata yaptım ya da bu iş çok daha zorlaşmış. Şüphelendiğim bazı noktalar var, bunlar hakkında da fikirlerinizi almak isterim;

    1) Uygulama instagram otomasyon uygulaması, google play'de yayınlanma aşamasında sıkıntı yaşadım biraz. Kurallarını ihlal ettiğim söylenerek birkaç kez reddettiler. Ancak benzerleri ve daha gelişmiş birçok versiyonu yine markette mevcut. Mailleşme sonucunda sonunda onay aldım. Onay verdiler ancak acaba markette bir karartma uyguluyorlar mıdır?

    2) Uygulamaya instagram kullanıcı adı ve şifresiyle(doğal olarak) giriş yapılıyor, bunu görenler indirmekten vazgeçiyorlar?

    3) Uygulamayı artık bir an önce yayınlama isteğimden dolayı market açıklamasının bir kısmını benzer başka bir uygulamadan kopyaladım ve ufak tefek düzelttim bir kaç cümlede kendim yazdım. Google rank algoritması bu tarz birşeyi algılayıp ceza mı uyguluyodur?

    4) Reklamsız bu işler artık çok zor, reklam olmadan artık 3 5 download bile alınmaz?

    Uygulamamın linki : Uygulamam







  • Instagram kullanmadığım indirmedim ama elinize sağlık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar dilerim.
  • Kendomen kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler indirmiş kadar oldunuz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.