Şimdi Ara

Merhaba arkadaşlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim konumda bir kız arkadaşım ile alakalı .

Arkadaşlar öncelikle bu kız arkadaşım okulda en iyi anlaştığım kız oluyor ( du . ) Fakat sonra ne olduysa bir anda ben ona karşı soğudum o da aynı şekilde bana karşı . 1 hafta hiçbir şekilde iletişimimiz olmadı . Sonra bu hafta başı ilk sıcak temas gene onun tarafından geldi ve o gün eskisi gibi konuşuyordum onunla , ( Ondan hoşlanıyorum aslında :D ) işte ama gene bir sıcak bir soğuk davranıyor kendisi , ben de ne yapacağımı şaşırdım . Sanırsam benden hoşlanıyor diyorum ama bugün gelmişler 2 arkadaşıyla beraber çok tatlı biriyle alakalı bir şeyler konuştular ama benim tam da dibimde bu arkadaşlar . Kafayı yedim tabi kendi kendime :D . Benle konuşurken saatlerce konuşabilecek bir kıvamda bu arkadaşım , yani bana karşı biraz daha değişik bir iletişimi var sanki , ya da ben öyle olduğuna inanmak istiyorum . :D

Sizce bu arkadaşımın benden hoşlanıp hoşlanmadığını nasıl anlarım ?

Bir de malum sınav senem , ders çalışmam gerektiğini biliyorum yani kafamı başka seylerle mesgul etmemeye calısıyorum ki bu çıktı başıma . Sizce sene sonu söylemeli miyim ona bunu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobe_ceza -- 7 Nisan 2016; 19:06:16 >

Galatasaray & Arsenal & Ana Ivanovic & Rafael Nadal & Kobe Bryant & Jamie Vardy & Emre Mor & Arsene Wenger & Tim Thibodeau & PTB

• Knk bi kere sınav daha önemli bunu unutma çünkü anlattığın kadarıyla o kızdan sana çok hayır gelmeycek gibi. Kız senden hoşlanmıyor sadece üzgün olduğunda veya can sıkıntısında başvurabilceği bir erkek olarak görüyor. Sene sonu söylersen iyi olabilir sonuçta içinde kalmaz ayrıca kız reddederse (%90) de sana çok koymaz.
  • Teşekkürler kardeşim . Düşüncenizi söyleyin arkadaşlar , özellikle kızlardan cevap bekliyorum . Hem cinslerinizi benden iyi tanırsınız herhalde . Kafamı karıştıran bir şey daha var bu arada , ben ne zaman konuşsam her zaman güler yüz gösteriyor bana , yani komik olmayan bir şeye gülüyor , tabi o gülünce bende gülüyorum çünkü ondan hoşlanıyorum . :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobe_ceza -- 7 Nisan 2016; 19:40:59 >

Galatasaray & Arsenal & Ana Ivanovic & Rafael Nadal & Kobe Bryant & Jamie Vardy & Emre Mor & Arsene Wenger & Tim Thibodeau & PTB
  • Kızların doğal davranışı onlar.bizde ilgi alaka görmediğimiz için kız gülünce bişey var sanıyoruz.kanka panpa modlarıda çok olur.Ciddi düşünse o ima ederdi sana.Düşünmene gerek yok.Kızlar hoşlanınca direk o konuyu açıyor.Zaten son senen bişey olmasına imkan yok.Üni yeni hayat yeni mekan arkadaşlıklar vs. herkesin aklı orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    merhaba
    7 yıl önce açıldı
    merhaba
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.