Şimdi Ara

Merdivenlerde sevgilimi sırtımda taşımak zorunda kalıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kız arkim var ama çok formda değil. açıkçası birazcık kiloları var. boyu 142 felan kilosu 106 ve bu aşırı kilosu yüzünden 5. kata çıkarken çok yoruluyor. Aşkım beni taşır mısın diye soruyor. ben de tabii kıramıyorum sırtıma alıyorum. 5. kata kadar çıkartıyorum (asansör yok) ayrıca geçende film izlemeye gittiydik sinemada komedi izliyorduk. Sonra o an filmde bir espri geçti şu şekilde ''Ya arkadaş bunlar ne tüketiyor böyle, bu nasıl bir kokudur inek leşi gibi...'' bu sözler karşısında gülmeye başlayan seyircilerle birlikte, gülen kız arkadaşımda hızını alamadı ve birden gülünce ağzındaki patlak mısırlar önde oturan yaşlıca teyzenin dekoltesinin içine düştü ayrıca önde oturanlar şaşkınlık arkaya dönüp bize baktıklarında da kız arkadaşım yüzlerine patlak mısırlar fışkırtarak gülmeye devam ediyordu. bununla birlikte kız arkadaşım daha çok gülmeye başladı ve tam bu sırada garip seslerle birlikte çeşitli kokularda duyulmaya başlandı. bütün salon hızlıca boşalmaya başladı herkes burnunu tıkamış gidiyordu. ben neden böyle oldu bilmiyorum ama benim burnuma da filmdeki adamın bahsettiği espride ki ''inek leşi'' gibi bir koku geldi...

• geri döndü beyler

2016-2017 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU
  • Okumayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OKUMAYIN!

Karadeniz Teknik Üniversitesi
    Metalurji ve Malzeme Mühendisliği (2011)
  • abi gerçekten sıktı :/

Asus P8P67 Deluxe - Core i5 2500k 3.3 ghz @ 4.6 ghz - Noctua NH-D14 cpu soğutucu - Gigabyte GTX 770 OC 2GB 256 Bit GDDR5 - Cooler Master GX 750 750w psu - GSKILL 16 GB(4x4GB) RipjawsX DDR3 1600 MHz CL9 1.5v - Intel X25M 80 gb ssd - Samsung hd103sj 1tb 32mb sata2 - 2x Samsung B2230H + B2230N 21.5 inch Full HD 5ms - Creative MEGAWORKS THX 550 5+1 Home Cinema 500 Watt RMS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ezikmisin sen hemşo?1430 kiloluk kızı napcan lan?

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

JamesX defol git lütfeen

/>
    />
    />
    />

• ***isteğiniz üzere gösterilmedi***

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeswesheR -- 30 Ağustos 2012; 2:49:21 >

Orijinalden alıntı: JAMESx

quote:

Orijinalden alıntı: Cereal Killer

JamesX defol git lütfeen

/>
    />
    />
    />

•  Merdivenlerde sevgilimi sırtımda taşımak zorunda kalıyorum
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • Bu neden geri geldi

• Jamesx'i görünce okumadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Steam: PeerNet

Oo\SKYLINE/oO
  • quote:

ayrıca önde oturanlar şaşkınlık arkaya dönüp bize baktıklarında da kız arkadaşım yüzlerine patlak mısırlar fışkırtarak gülmeye devam ediyordu. bununla birlikte kız arkadaşım daha çok gülmeye başladı ve tam bu sırada garip seslerle birlikte çeşitli kokularda duyulmaya başlandı.

/>

Orijinalden alıntı: Kelt

geri döndü beyler

+2012

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.