Şimdi Ara

Mercedes w211 E220 CDİ TEST İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mercedes w211 konusunda pek bir bilgi bulamadık. Bizim kuzenlere alıcaktık aracı bir inceleme videosu çekelim dedik şuan aracı pek bilmesek de

    Araç 2003 model. Fiyat aralığı çok geniş. Çünkü kondisyon, paket ve motor farklılıkları fiyatı etkiliyor. Baktığımız zaman bugün bu aracın satıldığı fiyatlara C segmenti 0 ve D segmenti yaklaşık 5 yaşında bir araç alınabiliyor. 15 yaşını devirmiş ikinci el bir aracın bakımsızı size denk gelirse kötü günler yaşayabilirsiniz. Videoda buna da değinmeye çalıştık.

    Bunların dışında test aracımız çok da yorulmuş gibi değildi. Döşeme ve derileri hala canlıydı ve yırtık ve deforme pek bulunmuyordu. Motor anlamında da eksperin söylediği değer dışında kullanım açısından da kötü hissettirmiyor. Bunun için testimizdeki araç piyasadaki araçlara emsal teşkil edebilecek bir araç diyebiliriz.

    Ülkemizde her geçen gün fiyatların arttığı araç piyasasında E segmenti fakat 15 yılı devirmiş bir Mercedes mi D segmenti 5-10 yaş aralığında başka bir model mi, yoksa 1-2 yaşında ya da 0 olan C segmenti baz paket bir araç mı alınmalı? Videoda buna da farklı açılardan yaklaşmaya ve sizlere karar verme konusunda yardımcı olmaya çalıştık.
    https://www.youtube.com/watch?v=0TvTJ-uNj7g







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.