Şimdi Ara

Mercedes S Serisi (W221) Ölümlü Kaza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ncap s class da 64 km ile test ediyor micra yıda. 64 km yüksek bir hız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhani

quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Her ikisi de kemer takmamış. Videoda görülüyor. Kemerler arkadan takılmış.

Videoyu büyüterek izledim, şoför tarafında emniyet kemeri arkadan takılı değil. Yani muhtemelen şoför takıyordu. Yolcu tarafında ise kemer arkadan takılı.

18. Saniyede adam zaten ön konsola yapışmış şekilde görülüyor-Allah rahmet eylesin.

Bu kaza emniyet kemerinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Altanda S serisi olsada kemersiz olmaz.

Merso beton bloğa köşeden vurmasına rağmen bence çok sağlam kalmış. Sürücü kadın muhtemelen boynunda kırıklar olmuştur çarpmanın etkisiyle.

13. saniyeye bak. Sürücü koltuğunun sırt kısmından geçen kemer çok net görünüyor.
    Yani arkadan bağlı.

• Geçmiş olsun, Allah ölenlere rahmet eylesin. Evel geldiği zaman S serisi X serisi Q serisi tanımaz, Abs, esp, msr, dsf falan nice üç hrfliler gelse gelse kurtaramaz.

• Emniyet kemeri olmadigi zaman guvenlik onlemlerinin cogu anlamsiz kaliyor. Aha bu da kanit.

• quote:

Orijinalden alıntı: LTE-A

Yine bilemedin cahil kardeş. Fetullah gülen beni bağlamaz. Ben hemşehrim olduğu için destekliyorum. Fotoğraf vs. ekleyip ironi yapman saçma olmuş.
    He halkıyla birşeye gelmenizide gördük terörist cenazesine katılan solcular mı dersin,cezaevinde teröristlerle buluşanlarmı dersin...

Cahil kardeş, apoyla masaya oturup çözüm süreci yapıp sonra kandırıldık diyen sizin başkan değil miydi ya. Bir ara dağdan inen teröristleri davul zurnayla karşılıyordunuz. Hem cahilliğin sırf aynı memleketlisin diye adam desteklemenden belli Takım mı tutuyorsun ? İşte zihinyet bu sorgulama yok bir şey yok. E biz aynı memleketliyiz o yüzden destekliyorum

Noldu zamanında sizinkilerin dediğini tükürdüğünü şimdi geri yalıyorlar diyemi saçma geldi

İmam hatiplilerde terörist çıkmıyordu hani bu fetonun adamları yoksa oxford mezunuda bizim mi haberimiz yok

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

quote:

Orijinalden alıntı: LTE-A

Ad block kullandığım için giremedim bende. Solculara prim kazandırma gibi bir huyum olmadığı için **** uda kapatmayacam.

Demokrasiye sahip çıkma işiniz bitti mi. Siz seriat isteyen sonra demokrasi diye kendini parcalayan sağcılar olamalısınız.

Birde bu arkadaşları video ile izleyelim :
    Temsili :)

Ben dahil ailemde 1 tane solcu yoktur ama böyle sağcıların getireceği demokrasi olmaz olsun.Bunlarda vicdan merhamet aramak manasız.Tüm gücü ellerine aldıklarında memleket yaşanmaz hale gelecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Ölen şahıs büyük ihtimalle maalesef kemer takmamış.

Kaza gayet ağır bir kaza.

Ancak birazdan S80 olsa kimse ölmezdi diyenler gelmeden kaçıyorum.

kemeri arkasında bağlı bırakmış.Ölüme kendisi davetiye çıkarmış.Volvo da olsa kemer takmadan hiç bir arabadan sağlam çıkamazsınız.Arabanın kabinine hiç bir şey olmamış zaten.
  • Bu kazadan daha ağırını 2005 senesinde 1998 model Peugeot 406 ile E-5 Maltepe mevkiinde yapmıştım. Hatta önce kafadan beton bariyerlere sonra da tam üstünde bulunduğum alt geçitin ağır metal korkuluklarına çarptım. Araçta güvenlik donanımı olarak sadece abs(sistemine dahil ebd,tcs vs) ve iki airbag vardı. Kaput kalkan misali öne bükülüp kalkarak cama dayanmıştı neredeyse. Kontrolü kaybedip kontralarla kurtarma çabalarımdan sonra beton bariyerlere birkaç metre kala "öldüm. Benim de ölümüm böyle olacakmış." diye düşünmüştüm. Çarpma anında da cam kırılma sesleri, metal sesleri, airbagin boşalan gazının tıslaması ve kokusu en sonunda da derin bir sessizlik falan derken kısa bir an gerçeküstü bir atmosfer oluşuyor. O anda da "Herhalde iç organlarım falan kucağımdadır şimdi." diye düşündüm.(gecenin epey ilerlemiş saatleriydi. Karanlıkta göremediğim için elle yoklamıştım kendimi, kanama yara falan var da ben mi olayın sıcaklığıyla hissetmiyorum diye düşünerek.) İnanılmaz bir şekilde burnum bile kanamadan çıktım araçtan. Tabii ki emniyet kemeri sayesinde. Sadece kemer sünnetli çocukların maşallah yazısı gibi morluk yapmıştı göğsümde ve nefes aldıkça şiddetli sayılabilecek bir ağrı oldu 3-5 gün. Zaten genelde emniyet kemeri kullanırdım ama o gün bugündür 100 mt mesafeye gidecek olsam üşenmem takarım ve yanımdakilere de zorla da olsa taktırırım. Emniyet kemerin takılı değilse istersen tankın içinde ol farketmez. Kafanı o savrulmayla sağa sola çarpman bile yeterli olur ölümcül durumlar için. Takınız, taktırınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galathian -- 5 Ağustos 2016; 12:29:46 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.