|
Merhabalar, Sportif, kısmı premium (CLA biraz dışlanıyor biliyorum) coupe ya da coupe olmasa da sportif etkiler taşıyan araç arayışındayım. 2200-2300 civarlar yukarıdaki araca verilir mi? Bilmem gereken şeyler nelerdir? AMG paketi boşver orta paketin opsiyonları doldurulmuş paketi al diyen de var. Özellikle; sınıfları alakasız olsa da Tesla Model Y II ve benzeri bir çok elektrikli araç uygun fiyatlara girecek. Daha doğrusu elektirikli araçlar piyasa konusunda bu aracı etkiler mi? Elektrikli araç kullandım ancak yeni evimde sarj imkanım yok. Süper konfor vs arayışım yok. Bu aracı beğeniyor ve binmek istiyorum. Ancak korkum şu; yarın bir gün satarken değer kaybeden bir araç mıdır? Gözlemlerime göre değil. Tüm seçenekleri eleyip illa bu olsun diyen bir kitlesi var gördüğüm kadarıyla. Siz ne dersiniz? Biliyorum bu paralara sıfır birçok araç alınıyor ama taktım bu araca. Çocuk yok, eşim ile binilecek. Al gitsin 2 sene bin satarsın, ikinci el üzmez diyebilir miyiz? Yorumlarınız değerli, teşekkürler şimdiden < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk -- 14 Ocak 2025; 22:20:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı