Şimdi Ara

Mercedes-Benz Vision EQXX, tek şarjla 1000 kilometre yol kat etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
3.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bizi ilgilendiren pek bir tarafı yok zaten en tutumlu ekonomik mercedes i satın alsan bile en az 10 yıllık benzin tasarrufunu fiyatından çıkarır

  • Yıldızı yeter

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlarla gelsinler, fazla bekleme yapmadan seri üretime bunlar girsin artık. otomotiv endüstrisi biraz daha para kazanacağım diye midir, istihdam baskısı mıdır bilemeyeceğim ama işin suyunu çıkardı; gelişim eğrisi negatife dönecekti neredeyse. 2000-2020 arası kayıp gibi şimdi bakınca. hücreli otomobillere geçiyoruz madem, bi küçük devrim alıverelim.


    lastiklerin kalın olmasına, gövdelerin anormal çıkıntılarına ihtiyacımız yok. otomobillerin leylek olmasına da gerek yok; aerodinamik verim lütfen. bütün modeller asgari 3' er cm daha aşağı... zaten hava üstünde gidiyorsun. lastik 50 yıldır aynı lastik. gövdeleri de bir zahmet daha hafif... asgari 300' er kg. morbid diyet. piller aşağıda ağır ve yapılar sağlam zaten değil mi... direksiyonlardada ısıtma, arka kapılarda 48 renkli led şeritli krom çıta, araç içinde 16 bölgeli ama bazen soğutamayan klimalar ile 5 oda + 1 salon stoplar' ın içinde dantel el örmesi desenli plastikler gibi detayları da çok güzel düşündünüz. harika fikirlerdi. teşekkürler çok da makbule geçti ama olmasa da olur, hiç dert etmeyiz, sahiden ... hatta yapamıyorsanız medya enranlarını da size iade edebiliriz. orta konsola bir telefon/tablet tutucu ile verimli bir kablosuz iletişim pek kafi gelecek, zorlanırız ama daha kolay olacak sanki. Mercedes-Benz Vision EQXX, tek şarjla 1000 kilometre yol kat etti Mercedes-Benz Vision EQXX, tek şarjla 1000 kilometre yol kat etti 





  • Elektrikli araçlarda bence menzilden ziyade şarj süreleri nasıl kısaltılır ona kafa yormaları lazım. Uzun yolda tamam yarım saat beklersin mola sırasında ama şehir içi eziyet olur. Bu sorun çözülene kadar plugin hybrid daha mantıklı geliyor bana. Vaktin yada müstakil evin varsa doldurursun. Gerçi müstakil evin varsa tam elektrikli de olur ama apartman site ortamında sıkıntı makesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Greylights kullanıcısına yanıt
    km77 kanalına bak bir dostum youtube gir
    oraya mercedes amg gt yaz kaç km hız ile manevra yapıyor izle sonrada bana buraya yorum yaz mutlaka bekliyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Almanya bizi kıskanıyor yeğen Mercedes-Benz Vision EQXX, tek şarjla 1000 kilometre yol kat etti 1000km nedir abi al bu arabayı doğuya yerleş elektrik faturası ödemeden gez dur her yeri


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Greylights kullanıcısına yanıt

    Daha cahil olunamazdı diye düşünüyorum.

    Mercedes ve hyundai gibi bir markanın yan yana gelmesi bile ayıp :)

    Tesla ortaya tablet koyup araç üretmeye devam etsin konsepti başlasada Alman devlerine hiçbir zaman rakip olamaz Porsche,Mercedes,Bmw ve Vag bu işlerin kitabını yazdı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ahmak sınız kimi kandırıyor bunlar Ne kadar çok akü koyarsan o kadar çok yol yapar nedir bu insanları kandırmak

  • Şu an otomobil piyasasında ana oyuncu olanlar meydanı bırakmayacaktır ancak Tesla elektrikli araç üretmenin yanında yıllardır otonom sürüş için bilgi topluyorlar. Herhangi bir firma Tesla'dan daha iyi elektrikli araç yapabilir, Mercedes'in yapması hiç de anormal değil ama otonom sürüş konusunda bence hala Tesla herkesten önde.

  • VSBZLWILJP V kullanıcısına yanıt

    Kardeşim burada konu bir arabanının ne kadar hızlı gittiği kaç km ile manevra yapması değil. Konu mercedesin yaptığı deneme/reklamın yanıltıcı olması. Tamamen elektrikli araçlar içinde konuşuyorum, anlatabiliyor muyum? Günlük hayatta ne o hızı nede manevrasını kullanabiliyorsun zaten, önemli olan tam şarj ile ne kadar gittiği ve verimliliği. Adamlar utanmasa 1800 kilo araca bisiklet lastiği takıp reklam yapacaklar konu bu...

  • L.Hamilton kullanıcısına yanıt

    Gerçekten okuduğunuzdan ne anladığınızı merak ediyorum. Konuştuğum herşey elektrikli araçlar, verimliklikleri, ve mercedesin utanmasa bisiklet lastiği takıp yaptığı yol denemesi. Sen bilmezsin belki kardeşim belli ki ama elektrikli araçlarda verimlilikte merc nal topluyor diyorum, hyundai bile daha iyi verimli elektrikli araç yapıyor. Genesis de Hyundai markası bilmem biliyor musun? Aç araştır bak, google a yazacak cesaretin yok bana cahil diyorsun cühela.


    Daha birkaç gün önce yılın araçları seçildi haber yapıldı, bak bakalım oraya da sonra alman savunuculuğu yaparsın..

    Ne marka fanatikliğiymiş be kardeşim utanmasınız babanızın firması gibi savunacaksınız! Doğruya doğru yanlışa yanlış diyin kardeşim bu sizi küçültmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 18 Nisan 2022; 21:54:36 >
  • Greylights kullanıcısına yanıt
    senin gibileri iyi bilirim ben bu markayı itin bir tarafına sokarlar sonra da bana “yaw sat şu mercedeslerinden birisini bana” derler :))))
    umarım bu marka fiyatlarını 2-3 katına çıkarırda bende rahat rahat dolaşırım yollarda

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • x2y kullanıcısına yanıt

    1886' dan beri veri var olan (AC - DC paradoksu) temel sorun aşılmadıkça elektriği asla minyatür boyutlara hapsemeyeceğiz...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka bir fikir ortaya koymuş, üretim mantığını ve tasarımı yenilikçi bir şekilde yorumlamış, teknolojiyi son noktada kullanmış. Sonuçta bir konsept aracı da pratikte 1000 km normal koşullarda götürmüş (bu arada hala 140km menzil varmış). Buna vizyon denir, aracın ismi de Vision EQXX zaten.

    Klavye başındaki bazı boş beleşler de sanki bu arabaya yarın plaka takılıp kullanılacak sanıyor. Bilginiz yok, fikriniz çok…

    Ailenizin ve devletin sizin için harcadığı paraya yazık gerçekten. Dünyanın suyunu, havasını boşuna tüketen canlılar sizi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.