Şimdi Ara

MERCEDES BENZ VANEO KULLANICILARI KULÜBÜ (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
879
Cevap
47
Favori
269.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Masallah, gule gule kullanin.

    2006'dan beri mpv sinifindaki fiat idea 1.3 multijet kullaniyorum. Masrafsiz olmasina ragmen,guncel teknolojilerden esp ve 6. ile 7.koltuklar olsun istiyorum.

    Arastirmalarimda vaneo heyecanina kapilip web ve dhdeki tum yazilari,youtubedaki tum videolari izledim.

    Hevesim kacti tabi ki. 1248cc motorla en dusuk mtvyi, 2 yil daha 95,5tl odeyip son dilimde 34tl odeyecegiz. Muayene 2 yilda bir. Ruhsatinda otomobil yazan arkadas var,onceki sayfada o nasil oluyor?

    Motorin tuketimim, 3.8-4.8 lt/100km. Bu konuda,surus tekniklerimi de gelistirerek cok hassaslastim. Vaneo, benim tuketimimi yakalayamaz galiba. Hatta, 1.3 multijet ve peugeot hdi motorlar disinda bu tuketim mumkun gorunmuyor sanki. Oyle ki, toplu tasima veya sehirler arasi otobus ucretine gore avantajim yoksa izmir'de garajda birakirim arabayi. Yani, yola cikarken dizel bir sahsi oto kullandigima degmeli.

    Esnaftan da her isimde uzak durmaya calisirim. Bu vaneoyla pek olmayacak gibi.Genelde,sizin gibi birkac kisinin sansi yaver gidiyor cok sukur.Yoksa, parca parca bir otoya para sıkısıyorsa konforun hicbir onemi yok benim icin. Bizim ideadan memnun oldugumuzdan, onda olmayan esp gibi donanimlari yine arizasiz,masrafsiz sunacak ve endiseden,stresten arindiracak alternatif ariyorum. Yoksa her satirini okudugum 41 sayfada bile gerilip bunaliyorsam,varsin esp eksik olsun.Ben nasilsa viraja yavas girerim,micirli kaygan yolda ani fren yapmam.

    Kendimi cok kaptirdim,hevesim kursagimda kaldi. Bunun ustune,efsane kasa denilen w124 mercedeslere bakmaya basladim.Ama onlar da,istedigim yakiti ve mtvyi sunamayacak gibi gorunuyor.

    Bir umut isigi gorsem,vaneo'yu tekrar takibe alirim.

    Bu kadar cikarimim uzerine, vaneonuza nazar degmez insallah.

    Kazasiz belasiz,iyi gunlerde kullanmanizi dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lacinalper -- 5 Eylül 2017; 0:22:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • aytekutku A kullanıcısına yanıt
    Merhaba 2004 vaneo 1.7 manuel vites arabamiz

    Vites gecislerinde sorun yasamaya basladim.Dilinden anlayan istanbulda usta bulamadim.baski balatada sorun

    Yok dediler sanziman dandir deyip 3500-9000 tahmini flyat verdiler.daha once böyle bir sorunla karsilastinizmi

    Almanyada arkadasim var parcayi ordan getirtsem dahami uygun olur benim icin .yardimci olabilecek olan varsa ozellikle istanbul icin usta onerebileceginiz

    0505 135 76 07 whatsuptan bana ulasabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manuel şanzıman vites sorunu duymadım. eğer öyleyse mercedese yazıklar olsun böle özürlü bir aracı piyasaya sürdüğü için.. klasik sallama modu manuel şanzıman ne olabilir bilmiyorum ama otomatik gibi değildir. 9000 bin nedir arkada. bence 2 veya 3 ustasa ya daha gösterin. vaneoyu gören başımdan gitsin diye 3 veya 5 katı fiyat çekiyorlar tanıdık birilerini bulun.
  • Bilmem kaç yıldır kullanıyorum yok şu kadar km yaptım 1 kuruş masraf çıkartmadı,,,,, istisnalar kaideyi bozmaz. bu araç özürlü mühendislik hataları ile dolu, sanayide eşi dostu bu arabadan anlamayan birinin kullanacağı bir araç değildir. Klasik sorunlarının biri için bile bilmediğniz bir yere gidin dediğimi anlarsınız. Sever isteyerek aldım ve pişman oldum. Alma fikri olan birisi internetten bulunguğu şehir için mercedes özel veya yetkili servisini telefonla arayıp, objektif bir şekilde değerlendirme yapıp tavsiye istesin. Bu işi uzun zaman yapıp mercedesi tanıyan usta vaneo yu araba olarak tanımlamaz. Üvey evlat mercedes ustaları için, aradaki yamyamları saymıyorum bile. Biliyor ki yamyama gittiyseniz mercedesci bakmamıştır ve ona mecburen geldiğiniz için çarpa bildiği kadar çarpar. Seven illa bu araç diyenlere saygılıyım, ben başımdan geçen olayların sonucunu yazıyorum.
  • merhaba arkadaşlar.bende samsun dan vaneo kullanıcısıyım.yaklaşık 4 aydır kullandığım vaneo hakkında diyebileceğim tek bir kelime var..MÜKEMMEL
    Benim sizlerden öğrenmek istediğim bir konu var..bu vaneo nun son arka camları açılıyormuş..ama bende ki araçta incelediğim kadarıyla öyle bir özellik yok.forumu bastan aşağı incelememe ragmen hiç kimsede bu konudan bahsetmemiş.letgo da bir arkadaş vaneo aracını satıyordu..açıklamasında dikkatimi çekti..son arka bagaj kelebek camları elektriklidir diye..konuyla ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..herkese mutlu huzurlu günler dilerim..hoşçakalın
  • lanet araba ya 2004 1.7 aut. img var neresini yaptırsam başka tarafı bozuluyor direksyon pompasını yaptırdım şimdi turbodan yağ kaçırıyor cam düğmeleri gibi basit şeyleri söylmiyorum
    ancak aracın tek avantajı batumda parça tofaş parası yoksa çekilecek iş değil.
    biraz daha sağlam araba olsa tadından yenmez kupaya falan tek kelime edemem ama elektronik çok fazla gereksiz ve adi
  • 350.000km'deki Vaneomun şanzıman arızası bitti. İzmir Hasoto Mercedes resmii servisinde yapıldı. Hidrolik kumanda ünütesi değişti. Aslında konvektör de değişebilirdi onu ellemediler. Masraf artmasın diye. Böyle biraz bin gerekirse bakarız dediler. Eskiden var olan şikayetler %99 gitti. %1 lik ayırdığım pay ise piskolojim bozulmuş resmen. Eskiden titreme yaptığı devirlere gelince hala ayağım gazdan çekiyorum. Aslında titreme falan yok. Bana titreyecek gibi geliyor. Araç yağ gibi akıyor. Ses seda yok. Bu arızanın sebebi ise yanlış bakım,yanlış yağ...vs. Mesela 2Lt fazladan yağ varmış şanzumanda. Yapılan iş 2 yıl garantili. Artık bundan sonra resmii servisten başka yere götürmem. Bu arabayı kötüleyecek bir sebeb yok. Arabanın yıllardır yaz kış dağ tepe çıkardığı bir arızası yok. Eh müsaade edinde 350 bine gelmiş 10-12 yıldır sanayi köşelerinde güya bakım yapılmış arabanın duvara dayanması olsun.
    Şazımanın dışında aks kafaları Turbo bakımı vs gibi kısımlar da elden geçti. Araba zıpkın gibi oldu. Geriye birkaç ufak iş kaldı kozmetik, onlarıda yaptıracağım. iyi günler..




  • vaneo candır. vaneo yaşinda ki connect, doblo vs hoşaf ortalıktan çekiliyorlar vaneoya bakarsanız oda size bakar 10.el bakımı yapılmamış vaneoları alıp araca sallamak hoş değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azaz06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    istanbul'da tavsiye edebileceğiniz, gözüm kapalı Vaneo'mu eline bırakacağım usta tavsiye edebilir misiniz?
  • istanbulu bilemiyorum ama ankara da şaşmaz da sami mini servise güvenerek gidebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • azaz06 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah
  • Arkadaşlar merhaba. Vaneomun direksiyon pompası arıza verdi. Değişmesi gerekiyormuş. Daha önce değiştiren oldu mu? Nerden temin edebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Ben 3 günlük vaneocuyum. 1.6 Ambiant 2002 yarı otm. Tavsiyeleriniz ne olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılima çalışmıyor eyvah diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön panelde HI yanıp sönüyor. Bilgisi olan var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaneo Vanlı V kullanıcısına yanıt
    araçta fazla yağ olabilir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bir haftalık vaneo kullanıcısıyım. Arabam var dedirtiyor. Kapısının sesi bile 29 000 eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaneo Vanlı V kullanıcısına yanıt
    Motor soğukken yüksek devir de gaz verince bu uyarıyı veriyor benim basıma geldi uyarı süresince 2500 deviri geçmeyin yazıyor kitapçıkta sonra kendiliğinden sönüyor uyarı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deathcasas D kullanıcısına yanıt
    MErhaba,

    ben Ekim ayında aldım Vaneo'yu. 1,7 ambiante.
    İlk yağ değişimini yaptırdıktan sonra bende de belli bir süre gidince yani motor iyice ısınınca HI isareti verdi. Fazla yağdanmış. Yağın fazlasını aldırdım uyarı birdaha çıkmadı.
  • Vaneo Vanlı V kullanıcısına yanıt
    Merhaba klima hiçmi çalışmıyor yoksa belli bir kademedemi çalışıyor ne yaptınız halledebildinizmi benimde sadece 5. Kademede çalışıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.