Şimdi Ara

Mercedes-Benz T-Serisi'nden yeni ipucu geldi: Tanıtım 26 Nisan'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mercedes-Benz T-Serisi'nden yeni ipucu geldi: Tanıtım 26 Nisan'da



    İlk kez 2020 yılında duyurulan yeni Mercedes-Benz T-Serisi sonunda ortaya çıkıyor. Alman otomotiv devi, yeni bir ipucu görseli paylaşarak T-Serisi'nin tanıtımı için 26 Nisan Salı gününü işaret etti.



    Mercedes-Benz T-Serisi adı verilen yeni model, hafif ticari araç platformu üzerine inşa edilen, aileleri ve araç paylaşım platformlarını hedefleyen bir araç olarak karşımıza çıkacak. Yani Alman marka, Citan ile profesyonellere hitap ederken, T-Serisi ile geniş aileleri hedef alacak. Tıpkı Citan gibi T-Serisi de Renault-Nissan-Mitsubishi İttifakı’nın iş birliğiyle geliştirilmiş bir model olacak.



    Ayrıca Bkz.İkinci el otomobilde KDV düzenlemesi: Fiyatlar artacak



    Yeni modelin "sportif ve duygusal bir tasarıma, geniş ve değişken bir iç mekana, pratik sürgülü kapılara ve Mercedes'e özgü konfor, bağlantı ve güvenlik özelliklerine" sahip olacağı söyleniyor. Şu an için elimizde yeni T-Serisi'nin sadece ön bölümünü gösteren karanlik bir ipucu görseli var. Ön tasarım yeni Citan'ın üst donanım seviyeleriyle aynı gibi görünüyor.



    Ancak Mercedes, yeni T-Serisi'ni "aktif yaşam tarzları için premium küçük van" ifadeleriyle tanımlıyor. Bu da iç mekanda konfor, güvenlik ve pratik kullanım anlamında daha lüks bir yaklaşım görebileceğimiz anlamına geliyor. Kaputun altında ise benzinli ve dizel motorların yanı sıra hibrit seçenekler de görmemiz mümkün.



    Yeni Mercedes-Benz T-Serisi'nin tamamen elektrikli versiyonu da bulunacak. Bu versiyonun ön gösterimi geçtiğimiz yıl Concept EQT ile yapılmıştı. 









  • RENO MOTORLU MERCEDES AKSJDKDJS

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt
    Gerçekten şaşırtıcısınız, hâlâ daha mukayese yeteneği yerlerde.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mercedes X-Serisi bitti T-Serisi geldi buda tutmaz

  • Mercedes Citan'ın premium versiyonu

  • yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt
    "Ama Renault motorlu..."

    Renault'yu Clio, Symbol üreticisi basit firma zanneder, R9M ve K9K dCi motorların ne olduğundan, üretim kalitesinden, 10 milyonu aşkın üretilip satıldığından haberi olmaz, Mercedes'in o motoru aracına koymadan önce üzerinde neleri değiştirdiğini bilmez. "Ama Renault motorlu" deyip geçer. Alman vatandaşı demiyor Renault motorlu diye sana ne oluyor acaba?

    Aynı zihniyet TB2'ye veya TOGG'a "Ama motoru yerli değil" diyen zihniyet.

    Okumayacaksın ama al bakalım, belki öğrenirsin Mercedes"in kullandığı "Reno motoru"nun arkasında yatan, Formula 1'den gelen mühendisliği...
    https://hayatinvirajliyollarinda.com/2016/05/22/renault-energy-1-6-dci-r9m/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 29 Mart 2022; 23:57:36 >




  • çok mu lazımdı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Sonuçta Renault motoru... Çok biliyorsa kendi yapsın, Renault motoru demeyelim.

  • 7ender kullanıcısına yanıt
    Mercedes uzun süre önce yeni dizel motor geliştirmeyi, geçtiğimiz yıl da yeni benzinli motor geliştirmeyi tamamen durdurdu. 2030 yılından sonra bir tane bile dizel veya benzinli motorlu araç çıkartmama ve %100 elektrikli ile devam etme kararı almış bir firma olarak halihazırdaki motorlarının modifikasyonlu halleri ile devam edecek ya da dışarıdan alacak.

    Gelelim çok biliyorsa kendi geliştirsin meselesine:

    Mercedes'in binek araçlara dizel motor geliştiremediğini zannediyorsanız OM 626 D29T SCR motoruna bir bakın isterseniz. 2925 cc, 340 beygir, 700 tork değerlerine sahip bir motor. Çok yakar diye mi düşünüyorsunuz? CLS400D modelinde bu motorun şehir içi yakıt tüketimi 6 lt/100 km, şehir dışı yakıt tüketimi ise 4 lt/100 km.

    Mercedes son yıllarda sadece bu tipte gelişmiş teknolojideki büyük hacimli motorlar için elini taşın altına sokuyor. Bu pahalı, 2.9 lt V6 motoru da gidip C serisine, Citan'a ya da tanıtılacak olan T serisine koymasını bekleyemezsiniz. Bu cihazlara yeni düşük hacimli motor geliştirmek yerine kendini kanıtlamış Renault dCi motoru alıp araçlarına uyarlıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    Bana ne bu kadar detay ve stratejiden. Sonuçta Renault motoru yok mu temelinde?

  • Bloodin kullanıcısına yanıt

    O motor v6 değil sıralı 6 yalnız.

  • 7ender kullanıcısına yanıt

    O zaman sen bu beyinle BMW yerine Peugeot, Volvo yerine Ford, Renault yerine Volvo, Audi yerine Volkswagen, Ssangyong yerine Mercedes alman lazım. Zira bu markalar birbirinden yıllarca motor aldı ve hala daha alanlar var. Mercedes istese en iyi dizeli benzinliyi yapar. 3.0 hacimde 1.5dci ile aynı yakan dizeli var :) Adamlar F1'de yıllarca ne başarılara imza attılar. Kıçı kırık bir 1.5 dizel yapamayacaklar öyle mi? Hayatında bir kere Mercedes'e binmiş olsaydın bu sözleri dediğine utanırdın. 5 senelik bir W124 kullanıcısı olarak kendinden utanmanı tavsiye ediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilotaFerrari -- 1 Nisan 2022; 11:2:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vitonun yerine mi gelecek.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.