Şimdi Ara

#Meral Akşener Sivas'ta ...İğne Atsan Yere Düşmeyecek Derecede Kalabalık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yalçın Ç. kullanıcısına yanıt
    10 kişiyi copy-past yapmışçılar damlar yakında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KALABALIK İMAJI VERMEK İÇİN 2 ARABANIN ZOR GEÇECEĞİ SOKAK ARALARINDA MİTİNG YAPIYOR AMA ÇOK BELLİ EDİYOR. SAÇMA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sivasımız büyüyor...

    #Meral Akşener Sivas'ta ...İğne Atsan Yere Düşmeyecek Derecede Kalabalık
  • Ailecek mhp liydik. Artık iyi partiliyiz. Bahçeli gitmedikçe de dönüş yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamer777

    KALABALIK İMAJI VERMEK İÇİN 2 ARABANIN ZOR GEÇECEĞİ SOKAK ARALARINDA MİTİNG YAPIYOR AMA ÇOK BELLİ EDİYOR. SAÇMA

    Türkiye’nin çok bilinen bir deyişiyle cevap vereyim



    Tır geçer hocam Tır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kalabalıkmış be. drone la çekselermiş de cümle alem göreymiş. gerçi bu seferde 1000 kat zoom yaparlardı
  • Bu mu kalabalık?
  • Oyun Iyı Partiye bundan sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsitaneTR kullanıcısına yanıt
    Sen naptın gençlerin hayallerini yıktın ama şimdi. Biraz yapıcı olun efendim bence %8 alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bu seçimde kesinlikle oyumu iyi partiye vereceğim. hiçbir mitinginede gitmedim. zaten gitmeme de gerek yok.
  • Hitap gücü düşük sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrehan09

    Sokakta yapıldığı için kalabalık duruyor gibi ama umarım kısa sürede sesleri duyulur milyonlu mitinglere ulaşırlar temennim.Açıklamaları düşünceleri çok güzel inşallah seçime güçlü aday olarak girerler ve kazanırlar.

    Bir sonraki seçimde Akp&hdp ikilisi dışında kim geçerse geçsin daha iyidir. kim daha iktidara yakın olursa direk basıcam mühürü

    Ülkede geçim kalmamış dolar uçmuş enflasyon uçmuş işsizlik uçmuş halk borç batağı içinde ev araba almak düşük kesim için hayal olmuş "2017" yılında, daha şimdi dün Erdoğanın mitingi bugünde Başbakanın mitingini açtım sırf ne konuşuyorlar merak için inanın burdaki trollerden hiçbir farkları yok 2001 şöyleydi böyleydi yol yaptık köprü yaptık dış mihrak fetö bir ülkenin yönetimi böyle olabilir mi ya? böyle yozlaşmış iktidarı destekleyende var hala

    Senin yaptığın ve benim yapacağım insanın doğasına ve devlet tecrübemize uygun olan yani ekonomi kötüye gidiyorsa ülke için işler iyi değilse ilk seçimde hükümetin fişi çekilir. Gel gör ki ülkemizde artık bu anormal gözükmeye başladı. Napıp edip bunu becerdiler ama yılmak yok ilk seçimde meral akşenere oyumu atacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanaryalıyık

    ne kalabalıkmış be. drone la çekselermiş de cümle alem göreymiş. gerçi bu seferde 1000 kat zoom yaparlardı

    Parayla döner ısmarlayrak öğrencileri işsiz gençleri otobüslere doldurarak götürmüyor ya ona bak sen. Oraya gelen herkes bütün baskılara rağmen oraya geliyor. Kime anlatıyorum ben ya boşu boşuna..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu seçimde açık ve net kimseye oy vermeyeceğim çünkü beni temsil eden bir parti yok (Eğer aday olursa Genç Parti olabilir veya Osman Pamukoğluda olabilir)



    Ayrıca Meral Akşener kesinlikle bu ülkenin başına geçicek bir Lider değil, Ahmet Necdet Sezerden sonra bu koltuğun suyu çıkmaya başladı, ipini koparan koltuk sevdasına tutuluyor.



    Meral hanım TBMM başkanlığı yaparken milletvekillerini susturamayıp çıldırıyordu koskoca ülkeyi mi yönetecek ? Kimse kusura bakmasın bu işler öyle kolay olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saadet Partisinde arkadaşım ilçe temsilcisi olarak görev yapıyor, Öyle anlatıyor öyle videolar paylaşıyor ki mitingler organizasyonlar esnaf ziyaretleri bazen diyorum Saadet partisi seçimi kazanacak ama her seçim hüsranla sonuçlanıyor İyi Parti de aynı şekil beklentilerin çok altında bir oy alacaktır, diye düşünüyorum.
  • spawn_hayalet kullanıcısına yanıt
    Bu kadar basit mi hain olmak. Ülkenin geldiği durumu göremiyorsanız diyecek birşey yok sizler için. Herkes birbirini hainlikle suçluyor. Bana görede akpye oy atanlar hain. Haburdaki çadır mahkemelerde pkklıların aklanması. Pydlilerin suriyeye giderken Türkiye'den geçirilmesine sebep olanlar haindir. Valilere emir vererek pkklılara dokundurtmayanlar haindir. Lider dediğin kişi o kadar yollara bombalar döşenirken, o kadar tüneller kazılırken neredeydi. Benim doğuda çalışan polis arkadaşım bunların hepsini anlatıyordu bana. Ama baştakilerin haberi yoktu öyle mi. İşte bunları görüp te görmezlikten gelerek bunlara oy atanlar haindir. Khk ile kanunda çıktı. Yakında birbirini hain olarak gören diğerinin kafasına sıkar artık bu haindi diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powerman1923 kullanıcısına yanıt
    Belki şişirme belki değil. Üniversiteye giden gençler arasında CHP'den İyi partiye büyük bir geçiş var. MHP'li kalmadı gibi bir şey zaten, HDP'liler sabit, AKP'li olan tanıdıkların da anası-babası ciddi şekilde nemalandığı için öyle. Yoksa başındaki bez(türban?) yüzündeki makyajla, bindiği arabayla, içtiği sigarayla, içkiyle(sonra lafı başka yerlere çekmesinler diye alkollü diye belirteyim) hiiiç alakadar değil. Zaten bez de kabaca bir asgari ücret ederinde ve rengarenk. Ama sorarsan onlar doğru yolda
  • Ben yıllardır MHP'ye oy verdim. Ama lider(!) Bahçeli bizim düşüncelerimizi hiçe saydı ve kendi kafasına göre iktidar yalakası oldu. Belki eskiden beri böyleydi, şimdi fiiliyata döktü. Yine de bu benim çok zoruma gitti. O yüzden hakkımı haram ediyorum. Ailemiz MHP'li bir aileydi. Fakat şimdi hepimiz İYİ Parti'den yanayız. Bu bağlamda bana ve aileme hain diyecek kişi, sen oy verdiğin şahsa bir bak. Bence sen hainsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deagleturk


    quote:

    Orijinalden alıntı: Yalçın Ç.




    #Meral Akşener Sivas'ta ...İğne Atsan Yere Düşmeyecek Derecede Kalabalık#Meral Akşener Sivas'ta ...İğne Atsan Yere Düşmeyecek Derecede Kalabalık

    Zombie istilasimi la ne bu

    İzlerken az kudurmuyordunuz delikanlı iyi bilirsin. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AKP'yi desteklemeyenlere gerizekalı diyenler var. Zihniyet bu işte görün. Bunun adı Faşizm'dir. Kendi zihniyetini başkalarına empoze etmek kabul etmeyenleri de yok etmek. Bu ülkenin daha iyi bir siyasete ihtiyacı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 27 Aralık 2017; 13:29:46 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.