Şimdi Ara

Meral Akşener Desteklenmeli Bu İşin Şakası Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pusholdertwitter
    “SON DAKİKA: Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, Meral Akşener ile görüşecek.”
    https://twitter.com/pusholder/status/1632002165760835590?t=VmIH8m8C0WpQdAFud8pSVQ&s=19

    Kendisi ulkenin onemli siyasetcilerinden. En başta kendisi mhp nin başında geçecekti ciddi de destekcisi vardi. Ama hukumet bahcelinin yaninda durdu ve mhp de olmasi gereken genel kurul olmadi. Eger mhp nin basina gecseydi oylari iki katina cikarirdi. Bu olaydan sonra mhp hukumetin gudumune girdi. Neyse aksener sonrasinda 2017 de iyi partiyi kurdu ve secimlerde %10 barajini gecti. Her secimde %10 barajini gecti.


    Simdi altili yada besli masa diyim o liderlerden hangisi aksenerin yaptigini yapabilir. Davutoglu babacan falan toplasan %3 oy bile alamaz. Kilicdaroglu da kendi partisini kursa bence %1 zorla alir gibi. Bence butun olanlara ragmen en mantikli aday aksener. Bir defa halkin sesine kulak veren tek lider. Kadin yavas ile imamoglu na aday olun cagirisi yapti daha ne yapsin.


    Normalde aksenerin umit ozdag ve muarrem ince ile birlik olup kendisinin aday olmasini beklerdim ama ince ozdag ittifaki da yeni dagildi. Simdilerde ersan seni aksenerin aday yapma konusunda bir gorusecegi konusuluyor ki bence aksener orada blof yapiyor. Yavas veya ekrem imamoglu mu veya baska biri birileri mi artik bilemiyorum bakin siz aday olmazsaniz ben aday yapacak baska birini bulurum mesaji veriyor. Ben ciddi ciddi ersan seni aday yapacagini dusunmuyorum. Zaten ersan sen 17-25 aralik sorusturmalarinda halkbank mudurunun avukatiydi falan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzmaraz -- 5 Mart 2023; 2:59:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kadın resmen hayatını koydu ortaya daha ne yapsın bu millet için?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

    Bence çok iyi niyetliyiz hocam. Millet için olduğunu sanmıyorum.


    KK zaten gidikte. Akşener ve İnce'de çıkarlarına göre hareket ediyor.

  • Buracat kullanıcısına yanıt

    Mevcut adaylar arasinda en mantiklisi yine akşener




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuzmaraz -- 5 Mart 2023; 8:58:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşener kılıçtaroğlu'nun adaylığı kesin olarak söylenmeden boyle çıkış yaparak hem kendini hem yavaş ile İmamoğlu'nu ateşe attı ... Kılıçtaroğlu'nun adaylığı sanırım seçim tarihi resmi gazetede yayınlandığında açıklanacak o zamana kadar vazgeçerse vazgeçer yoksa iyi partide bir aday çıkaracaktır. Artık yavaş mı olur İmamoğlu mu olur yoksa başkası mı olur belli olmaz. Ama şimdiden belediye başkanlarını ateşe atmaya gerek yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MV seçiminde oyumu veririm, Ersan Şen gibi saçma sapan birini sadece aday göstermek için aday gösterirse başkanlık seçiminde boş atarım.

  • Hepimizin gönlü Mansur Yavaş'dan yanaydı ama MA'nın yaptığı insanlığa yaraşır cinsten değil. İnsanlık ayıbı.

    Neymiş;

    "Akşener olası bir KK yenilgisinin sorumluluğunu paylaşmamak için masadan kalkmayı uygun gördü."

    Bunun adına bencillik diyorlar. Milyonlarca vatandaş o masaya umut başlamış ve iyisiyle kötüsüyle o masadan çıkacak bir adayı beklerken, o masada bulunan her hangi bir kişi kendini sorumlu tutmamak için o masayı seçime 2 ay kala o şekilde dağıtarak ayrılamaz. Buna dünyanın en büyük bencilliği derler. Milyonlarca insan artık masa kimi gösterirse evet basacağız derken, falanca kazanamaz ise ben bunda sorumlu olmak istemiyorum diyerek oluşuma zarar verip terk etmek, umut bağlayan milyonlarca vatandaşa karşı yapılmış tarihin gördüğü en büyük bencilliktir.

    Hamama giren terler. MA o zaman en başından o masaya oturmayacaktı. Orası bencillik yapıp restleşme yeri değil. Vatan millet söz konusu. Millet bitmiş durumda, insanlar sefalet içinde, insanlar yılmış ve umutsuz durumda ve bu millet artık sonucu ne olursa olsun masanın karar verdiği her hangi bir kişiye oy vermeye razıydı.

    Bence, MA görev insanıydı ve son dakika görevini layıkıyla yapıp, masanın imajını milletin gözünde yerle bir etti. Bahçeli ile çak çak yapmıyorlarsa ben de bir şey bilmiyorum.

    Ama bu millet MA'ya bunun bedelini çok ağır ödetir. Hadi diyelim truva atı değilde Kılıçtaroğlu kazanamayabilir ben bu yenilgiye ortak olmam diyerek masayı dağıttı. Bu millet eşi benzeri görülmemiş bu bencilliğinde bedelini MA'ya ödetir.

    O masa kendini düşünüp bencillik yapma masası değildi. Adayın kim olacağına ister masanın kendi arasındaki oylama karar versin, isterse de ankentler karar versin. Hayatından yılmış vatandaş zaten masanın adayına evet basıp geçecekti.

    MA kendi imajını düşündüğü için masayı rezil ederek ayrıldıysa tarihin görmüş olduğu en büyük bencildir. Bu eylemi başka bir sebepten yaptıysa da birilerinin emriyle yapan sinsi bir ajanmış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt

    MA en başından beri aynı şeyi söyledi ben ortada bir yanlış bir ihanet göremiyorum


    sitem edilecekse kk edilsin kendi ağzıyla söyledi masada her partinin onayladığı isim aday olacak diye

    iyi parti onaylamıyor masanın kuruluş ilkesine ters bu durumda sorun kimde?

    benim oyum kendisinedir doğru olanı yaptı

    bu ülkenin batısı başka ortası doğusu başka kk batıdan oy alır ama ortadan doğudan oy alamaz

    çok zor değildi ortak bir aday bulup açıklamak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Internette heraey birbirine girdi. Aktroller ile chp nin trolleri aksenei karalayip kilicdaroglunu ovuyor. Kim aktrol kim chp nin trolu hersey birbirine karisti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi meral akşeneri destekledik oyumuzu da attık sonra çıktı seçildiği gün ben bu masayı terk ediyorum diye istifa etti ne olacak ? olmaz demeyin seçim arifesinde bahane bularak masayı terk eden o zaman da bunu yapar sonuçta ipleri kimin elindeyse o ne derse onu yapar aslında iyi oldu tarafını göstermesi yeni hükümetin içinde böyle bir insanın olması hoş olmazdı zararın neresinden dönersek kâr'dır. Ayrıca son yaptığı olaya bakarsak bu olayın kimin ekmeğine yağ sürdüğüne anlaya biliriz evet hükümetin şimdi sen hükümetin ekmeğine yağ sürüpte ben bunu halkım işin yaptım diyemezsin

  • Akşener'e helal olsun. Tırnak içinde söylüyorum "CHP"ye çıkış yaptığı için karşı cenahında takdirini kazandı, oylarını da almış olacak, hemde tüm Milleti memnun edecek bir teklif yaptı. İMAMOĞLU- MANSUR YAVAŞ Mükemmel siyasetçisin Meral Akşener

    Aktroller şu an Yüzüklerin Efendisinde Rohirrim'in Atlılarının Ork Ordusuna hücum ettiğindendeki son anda Orkların korkulu surat ifadesine bürünmüşlerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 6 Mart 2023; 14:26:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    o halde siz de lutfen bana onaylayabilecegim mantikli seyler anlatin. olaylari oyle bir sekilde anlatiyorsunuz ki insanin aklina farkli seyler geliyor. tamam neyse ozur dilerim olmadik yere birbirimizin kalbini kirmaya gerek yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.