Şimdi Ara

Meral Akşener: Cumhurbaşkanı adayı değilim, Başbakanlığa adayım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gılışdara resmen yallahı çekmiş.

    Hem aday olma hemde siyasetten çek git demek bu.

    Meral Hanım da aldığı %7-8 oyla ülke yönetmek hesabında

    Tek zeki kendisi zannediyor herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samtiger kullanıcısına yanıt

    Herkese mavi boncuk dağıtan muhalefet liderlerinin bu ülkeyi duze çıkaracağına inanıyor musunuz gercekten?

    Benim yaşadığım yerde akp belediyesi vardi.Seçim zamanı muhalefetten bir aday geldi dertlerimizi sordu.Yollarimiz kötü dedik.O kolay başkan oldugumda ilk işim yolları asfaltlamak. Öyle maliyetli de değil. Mevcut başkanın arabası kadar (arac audi a4) diyip guldu.Secimler oldu bu arkadas başkanlığı kazandi .aradan 3 yil gecti .Eleştirdiği yollar aynen duruyor.Burakin asfalti parke taşı bile yapamadi.

    Demem o ki aman iktidar degişsin de kim gelirse gelsin mantığı ülkenin derdine derman olmayacak .Her alanda gelişmiş lider kişilikler lazim.Bu ülkeyi yönetmek kolay değil.

    Kilicdarogluna bakıyorsun önüne gelen her sorunlu kesime "sizin sorununuzu çözeceğim "diyor.Doguya gidiyor kürt sorununu çözecem diyor.Kürt sorunu adi altında bu memleketin sömürüldüğu yetmemiş gibi çapsız çapsız konuşuyor.

    Otekisi önüne gelene "aksam ne pişirdin "diyor .

    Ispanak diyene et neden degil diyor. Iktidar olunca göreceğiz bakalım millet hergun et mi yiyecek ot mu !

    Projeniz ne?

    Bu millete hergun et yedirecek proje ?

    Var mi sunabilen?

    Varsa yoksa yapacağız edeceğiz. Bekliyoruz bakalim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jocker35 -- 25 Eylül 2021; 23:46:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt

    benim anlatmak istediğim o seçilsin bu gelsin değil. Ben 20 senedir bir adamın iktidar kalmasına karşıyım. Bu adam ülkenin ağzına sıçıyor ama halktan tepki yok. Şimdi %1 zam da yapsa oy bunun, %50 zam da yapsa oy bunun. Ben ne yaparsam yapayım halk zaten oyunu bana veriyor rahatlığı ile elini kolunu sallayarak her şeyi yapıyor. Mesele bu. Yerine gelecek adamın daha iyi daha kötü olmasını eleştirmiyorum. Bugün kılıcdaroğlu gelir bakarsın daha kötü olur ama tayyip demeli ki bir daha ben iktidar olduğumda ayağımı denk alayım yoksa en ufak hatamda beni eliyorlar diyebilsin bu kadar rahat olamasın kimse.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ldr1907

    Seçimin oldukça şaibeli olması ve oyların çalınma ihtimaline karşılık tekrar seçim yapıldı. Hükümet milli iradenin tercihinin tam ve doğru olarak sandığa yansımasını istedi. Ne yapılsaydı peki? Adamlar çalıyor ama çalışıyor mu deseydik?

    Balıkesir seçimlerinin sonuçları da inanılmaz yakındı. Orada milli irade sandığa neden tekrar yansıtılmadı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meral Akşener Boş atıp Dolu çekme hesaplarına girmiş gibi.


    Zaten yüzde 8-10 ile Cumhurbaşkanı olamıyacağını anladı. Tüm partilerin parti başkanları aday olsa gene Kemal Kılıçdaroğluna karşı şansı yok. Kendince çok süper bir hamle yaptı. Bu sayede hem ben bak fedakarlık yaptım çekildim dedi hemde Kemal Kılıçdaroğluna sende aday olma sinyali verdi bence.


    Bu saatten sonra Cumhurbaşkanını ortak belirleyecez adı altında bir güç kazandı Cumhurbaşkanını merkez Sağ kökenli olmasını sağlayabilir artık. Üstüne önümüzdeki seçimde Milletvekili olma şansını kazandı. ( Şuan Milletvekili değil Cumhurbaşkanı adayı olunca açıkta kalmıştı. ) Üstüne Seçimleri olduda kazandı Millet İttifakı hadi seçime gidelim ben başbakan adayıyım diyecek sizin için fedakarlık yaptım bakın şimdi de siz fedakarlık yapın beni destekleyin diyecek CHP yönetimine. 1 taş ile 2-3 kuş birden vurma hareketi. CHP yönetimi sistemi değiştirmedimi böyle iyimiş flan mı dedi elinde koz olacak gene halka gidip bakın ben sistemi değiştirelim dedim onlar değiştirmedi diyecek. Değiştirirseler sistemi başbakan olma şansı olacak her Türlü kazanan tarafa geçti.


    2.Senaryo seçimi Millet ittifakının adayı kazanamazsa Meral Akşener ekmeğine bakar ben Vekil oldum zaten der koltuğunu korur muhalefet olarak takılır. Ama Kemal Kılıçdaroğlu koltuğu koruyamaz karbederseler.





  • ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence seçimi kazanınca başkanlık sistemi gitmemeli bunca zaman diğer insanlara neler yaptılar ise onlara'da aynı şekilde yapılmalı bana oy veren ile vermeyene aynı hizmetimi yapıcam diyen malum şahıs gibi yapılmalı kpss'den yüksek puan mı aldın hatta birincimi oldun malum partinin seçmenimisin iş e alınmayacaksın, İnterneti kullanarak birşey mi yazdı evini özel harekat polisi basıp doğru silivriye göndereceksin, araban ile gezerken malum partili birisinin anasını babasını çocuğunu mu ezdin hiç mahkemeye bile çıkmadan serbest kalacaksın öğretmenmisin ama malum partilimisin atanamayacaksın bir iş yerinde çalışıyorsun ama malum partiye oy verdiğin ortaya çıktı direk işten çıkartacaksın bu ve bunun gibi bir sürü olayda sırf malum partili diye hakkını yiyeceksin yiyeceksin ki bunca zaman bunların aynısı nasıl yapıldı ise insanlara onlara yaşatacaksın anlasınlar maduruz diye ağlamaya başlayınca bunca zaman yaptıklarını tek tek göstereceksin pişman ede ede ülkeyi adam edeceksin





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.