Şimdi Ara

@meraksızadam DOLANDIRICIDIR DİKKATT!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR @meraksızadam BU ŞAHIS BENİ HEDİYE KARTINDA 1000TL ZARARA UGRATMIŞTIR KENDİSİNDEN ALIŞVERİŞ YAPACAK OLURSANIZ PARAYI ALMADAN HİÇ BİRŞEY VERMEYİN VE GÖNDERMEYİN

KODU ALDI VE ŞİMDİ GÖNDERİYORUM DEDİGİ ÜCRETİ YARIM SAAT YAZMAMA RAGMEN CEVAP VERMEDEN BEKLEDİ YÖNETİME ŞİKAYET EDİP İPTAL EDİCEM DEDİKTEN SONRA HEMEN CEVAP YAZARAK SİPARİŞ ELİME ULAŞINCA ÖDEYECEM DEMEYE BAŞLADI AKLINCA ZEKİ ARKADAŞKODU GEÇİP SİPARİŞ VERDİM BENİ ARADA BUL DEDİ AMA UNUTTUGU HEDİYE KARTININ BENİM MAİL EDRESİME KAYITLI OLDUGUYDU İŞİN ÖZÜ KENDİSİ BİR DOLANDIRICIDIR DİKKAT!!!

YÖNETİME ŞİKAYET EDİLDİ İNŞALLAH BÖYLE KARATERSİLER BU FORUMDA BARINMAZLAR

KONUŞMALAR AŞAGIDADIR

Q

@meraksızadam  DOLANDIRICIDIR DİKKATT!!!!

• Sizin referanslarınız yok mu? Niçin referanslarınıza mukabil parayı peşin istemediniz? Böyle kurnazlara kendini akıllı hissetme şansı vermeyin. Sonra başkalarınıda tokatlamaya yelteniyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 300 tl yi de mi göndermedi? herhnagi bir bilgisi var mı sizde 300 tl gönderdiyse ad soyad mail telefon herhangi bir bilgi yakalayalım elemanı

• pozza kullanıcısına yanıt

hocam iptal talebi ilettim bekliyorum iptal edilmez ve ürün giderse tüm bilgilerini paylaşacam zaten yönetimede ilettim güvendik verdik ama güvenmemek gerekiyor neyse 2 don alıp kendine kar görüyorsa ALLAH ıslah etsin

• Insanmodoff kullanıcısına yanıt

hocam 300 liraya verdim nerden bileceksin 300 lira için bir insanın bu kadar küçülecegini karektersizleşecegini benim ihtiyacım var 1 adet ver dese başımın gözümün sadakası olsun der verirdim yazık okuyup utanıyormudur acaba sahtekar

• Durumunuza cidden üzüldüm ben nasıl alabilirim bu arada hiç buradan kod herhangi bir şey almadım ne yapmak gerekiyor

• Meryem özmüş M kullanıcısına yanıt

mail ve pm gönderdim size

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikkat!!! DOLANDIRICI
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Merhaba bağğyan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

meraksızadam ın yan hesabı adam 2.tura gelmiş sende pm gönderdim diyorsun, hadi bakalım @meraksızadam  DOLANDIRICIDIR DİKKATT!!!! 

• Hocam aslında size denecek çok şey var. Sizin gibi insanlar küçük girişimci dolandırıcılara cesaret veriyor. Bu konuyu okuyanlar "bende yapabilirim bende dolandırabilirim" diye motive oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanmodoff -- 22 Kasım 2023; 12:12:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Şahıs zaten dolandırıcı, üzülecek birşey yok. Dolandıranı dolandırmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsın ibanına ve ismine havale yapanlar ekleyebilir mi?

• velvele V kullanıcısına yanıt

Ben 5 adet aldım geçen ay güzel şeyler aldım hala gif kodum duruyor kısmi bir şekilde tavsiye ederim. Çok memnun kaldım şahıs ceza almış anlamadım. Yapamayan beceremeyenler şikayet etmiş olmali

Dolandırıcı olduğu için banlı.
    Başka alış verişinde para alıp ürün göndermedi.
    Neyi yapacağız?

Aaa bana gönderdi ama şimdi bende az kalsın elinde Bershka gift olduğunu yazmıştı alacaktim

Ne kadar almistiniz

• Authorized kullanıcısına yanıt

Nasıl yani

• Authorized kullanıcısına yanıt

Ben aldım bu şahıstan bana gönderdi kodları bir kaç haftadır girmiyordum adam dolandırıcı olmuş anlamadım.İndirim kodlarını kullandım ürünleri 4 5 kere makine yüzü gördü hala indirim kodlarimin kalan bakiyeleri duruyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.