Şimdi Ara

Merakla beklenen yeni Fantastic Four filminden ilk fragman yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merakla beklenen yeni Fantastic Four filminden ilk fragman yayınlandı
    Marvel'ın Disney-Fox anlaşmasıyla haklarını geri aldığı Fantastik Dörtlü, nihayet Marvel Sinematik Evreni'ne dâhil oluyor. Fox anlaşmasının tamamlandığı 2019 yılından beri beklenen yeni Fantastic Four filmi bu yıl sinemaseverlerle buluşacak. Vizyon tarihi yaklaşan film için tanıtım çalışmalarına başlayan Marvel, bugün filmden ilk fragmanı yayınladı.

The Fantastic Four: First Steps adını taşıyan filmde Mr. Fantastic'i Pedro Pascal (The Mandalorian, The Last of Us), Sue Storm'u Vanessa Kirby (Napoleon, Mission: Impossible 7), Johnny Storm'u Joseph Quinn (Stranger Things), The Thing karakterini ise Ebon Moss-Bachrach (The Bear) canlandırıyor.

Ayrıca Bkz.Gerçek yaşam öykülerini konu alan en iyi biyografi filmleri

The Fantastic Four: First Steps, 2 Mayıs'ta Gösterime Girecek

Oyuncu kadrosunda onlara Ralph Ineson, Julia Garner, Paul Walter Hauser, John Malkovich, Natasha Lyonne ve Sarah Niles eşlik ediyor. Ineson, Marvel çizgi-romanlarının önemli kötülerinden olan Galactus'u canlandırıyor. Julia Garner ise bir diğer popüler Marvel kahramanı olan Silver Surfer'a hayat veriyor.

Matt Shankman (WandaVision)'ın yönettiği The Fantastic Four: First Steps, her ne kadar Marvel Sinematik Evreni'nin parçası olsa da aslında paralel bir evrende yaşananları anlatıyor. 1960'larda geçen hikâyede Fantastik Dörtlü, Galactus adlı büyük bir tehlikenin Dünya'ya yaklaşmakta olduğunu öğreniyor. Film 1960'larda geçiyor olsa da bu paralel evrende o yıllarda gelişmiş teknolojiler de bulunuyor. Bu yönüyle First Steps, retro-füturistik bir estetiğe sahip olacak.

Merakla beklenen yeni Fantastik Dörtlü filmi, 2 Mayıs'ta dünya genelinde gösterime girecek.

• Filmden çok eşya tasarımlarını merak ediyorıum...

• bana mi oyle geliyor, fragmanin bazi kisimlari ai generated mi?

• Umarım bu evrendeki Reed Richards, dünyanın gelmiş geçmiş en aptal adamı çıkmaz.

• Sonunda doğru düzgün bir fantastic four filmi izleyeceğiz sanırım. Yine çok beklentiye girmemekte fayda var ama bu sefer ortalama üstü bir iş çıkacak gibi.

• darkaura kullanıcısına yanıt

Alakası yok . Sadece filmde çok az cgı kullanılmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fragmanı ve fragmanda ki retro havayı çok beğendim . Oyuncular gayet iyiler. Bence bu sefer olmuş .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadroyu beğenmedim. 2005 Kadrosu çok iyiydi.

• Fragmanda 25 Temmuz diyor ama haberde 2 Mayıs. Hangisi doğru vizyon tarihi acaba?

• Çok eski tip olmuş, ayrıca başlangıç hikayesi havası var yine. Bunun kıvamını tutturamadilar gibi.

• Son yıllarda çıkan Marvel filmleri daha fragmandan bağırıyordu benden olmamış diye, bu fragman o gidişattan biraz daha iyi durumda. Umarım iyi çıkar.

• İlk 4 lü çok iyiydi. Marvel artık DC gibi. Dağıldı ve toplanamıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana baya vasat geldi ilk trailer. Bu adamla kadından da biraz bıktım yakın zamanda filmlerini izlemekten. Taş adamın kocaman kaşları mı var? Trailer dan çok bir şey anlaşılmasa da içine çekemedi.

• 25 temmuzu, 2 mayıs olarak belirtmek çok ilginç.

• F4 benim donemimin ürünüydü ozaman çocukken de sevmiyordum ilk filmi cekildi ozamanda sevmedim simdi de sevmiyorum bana gore fuzuli yapilmis tutmamis bir kahraman grubudur.

• Fragman, film değil de dizi fragmanı havasında.
    Yönetmenin Wandavision'da yaptığı işe çok benzer duruyor.
    Umarım 2015 garabetinden sonra iyi bir film izleriz.

• kadın ateş olmalıydı. Taş adam , kaya gibi gezmek yerine dönüşmek için toprağa dokunması daha şık olurdu.

• Sanirim film baska bi evrende geviyor. Yani bizim marvel evreninin ana evreni olan dunya 616da degilde baska bi evrende . Bu film sonuna kadar o evrende gecer sonra biseyler olur bizim evrene gelirler veya birileri bizim evreni kurtarmak icin onlari getirir.

• lostideas L kullanıcısına yanıt

Film dunya 616da gecmiyor sanirim. Baska evrende gectigi icin boyle diye dusundum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 5 Şubat 2025; 15:31:10 >
  • Black Raven kullanıcısına yanıt

Aynen farklı daha retro bir evrende geçiyor. Efektlerin falan böyle görünmesi bilinçli bir tercih .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.